Julkalender

Hejsan svejsan i lingonskogen :D vill bara påminna om att det är första december imorgon och det är fortfarande grönt ute. Jag har 3 julkalendrar som ska öppnas imorgon :). Diggar min hello Kitty kalender;D! Den är fräsig ;) har kämpat med so nu i 40 minuter och har skrivit klart om mitt andra land . Ska skriva om 4 länder . Så 2 till! Wihuu! Vad kommer min helg gå ut på ?? Det ska va klart på onsdag med -.-' så nu är jag helt slut o ska sova :)! På fredag ska jag sova över med Moa! Ska äta nått gott o ha jävligt roligt, lördag ska jag kanske va med Simon på kvällen får la se :D ska plugga med då ! Och söndag ska jag va lucia i bergdala :) har varit med där så länge jag kan minnas :). Så iår är det min tur att va lucia :D! Får väl va o mysa med Simon med på söndag om jag hinner , vi har 10 månaders dag då !:D love you baby ;*


Cavaletti ;)

Hej guzz n' boyz! Har nyss kommit hem från ridningen som gick mycket bra :). Hästen va fin i böjningen , fin 3 punkt sits och bra galopp och fint över cavaletti bomarna ;). Nu väntar mig en chokladpudding ;D! Pusshej !


fläskläpp på G !

hej ! hur skillad är inte jag ?. jag sitter i min egna lilla värld med en sked i handen och väntar på att mjölkchokladen skulle bli färdig . vad gör jag ? jo tappar skeden rätt på läppen och det börjar stöttblöda och den är lite svullen nu , lyckad tjej här ! ska snart rida iallafall , blir nog hoppning idag ;).
pusshejsnyggo !

synvilla ?



1.Titta på Justins näsa i 30 sekunder
2. Blinka snabbt mot en vit vägg/annat vitt föremål.
3. Nå, vad såg du?

MAJA ÄR BYYYXMYNDIG !

HEJ MAJA ! detta inlägget är te dig !.
Grattis på födelsedagen ! hoppas du har haft en underbar dag idag , Puss älskar dig fina vän ♥

Very very facker !!

Heeej!! Känner mig very saaaxii o jatte jatte facker just nu med mina strips på näsan och pannan där det är mest finnar ;). Ska sitta med dom en kvart o får sen se om det har hjälpt:D ska värma mig lite chokladmjölk tror jag och sen ska jag sova :D!! Pusshej!!


Snälla ström!!

Hej! Jag ber till Gud i himlen att strömmen inte går nu! För jag ska duscha och då kan det bli problem om den går när jag är inne i duschen . De blinkade till nyss;) hahahah pusshej!!


Vad jag har köpt !

Nu kommer lite bilder på va jag har köpt :)! En tröja från bikbok, bh från bikbok, julklappar som jag inte kan lägga in nån bild på för då kan den som ska få den se :p, mjukisbyxor och en stickad tröja :D och clear up strips som ni vet hur de ser ut:)


På tåget hem :)!

Hej hej ! Sitter på tåget hem nu:). Är typ en halvtimme från Stockholm nu :(! Med musik i hörlurarna med nicki minaj i :D! Började sjunga lite på dance innan och en gubbe tittade väldigt konstigt hahaha ;). Nu ska jag sova lite tror jag :) pushhej ;)


Love Stockholm ;D

Hej omvärlden !! Ligger nu i sängen på hotellrummet ;D imorgon är sista rushet i affärerna :(!! De kommer bli hemskt att åka hem :(!! Vill stanna försatan!! Har bara köpt en tröja/kofta , clear up strips och julklappar!!<3 imorgon ska jag köpa svinhårsborste och kläder!!<3 nu ska jag sova ;* pusshej <3


HUGO ROSAS !!!

Hugo kom in på hotell baren och jag sprang fram o frågade om en bild, haha !! Såhär lät de ; hej jag följer din blogg och så skulle jag få kunna ta en bild (a)? Han bara ja såklart :D och så snackade vi o så :) fett glad :D


På resturang ;D

Hej !! Just nu sitter vi på en resturang . Jag är helt kär i Stockholm !!<3 de är OMG !! Måste flytta hit! De är så underbart ;)! Har handlat lite sådär ;)! Nu kommer maten :) ses !!


På tåget ;D!

Heeey ! Nu är vi på plats på tåget ;). Är så förväntansfull haha ;D har nyss pluggat matte , så duktig är jag :)! Nu ska jag lyssna på lite musik sen sova tror jag :). Vi åkte förbi linköping för 20 minuter sen eller nått :). Skriver mer sen :) här nedanför kommer det en bild som jag tåg nyss i tåget , två från imorse . Sov med en "bulle tofs" inatt och då blev håret lockigt haha :)


Stockholms fix !:)

Hej ! Nu packar jag det sista inför resan till Stockholm imorgon :D just nu sitter jag med en turban på huvet med inpackning i håret . En mycket bra inpackning faktiskt :D finns att köpa på h&m och överallt :). Gör håret bebis mjukt haha :D ska sitta med de 10 minuter till :)<3 Sen duscha bort de<3 Simon har varit hos Mig till nu och vi har haft de lite mysigt och så :) film och pizza stog på schemat :). Jag längtar till imorgon :) har skrivit upp en lapp på vad jag ska köpa :) nu ska jag chekka Facebook och sen duscha och sen föna håret och sen krypa ner i sängen och sen sova :D tåget går vid kvart i 9 imorgon :)<3 Sen får vi se hur helgen slutar , på söndag kväll ska jag plugga iallafall :(. Skulle egentligen haft stalltjänst imorgon men bytte de eftersom vi ska iväg :). Puuusshejdå :) jag jag uppdaterar såklart från stockholm <3


Hej !!! Nu ska jag åka och rida . Haha ! Måste bara slänga in en bild på Maja biff när vi workoutar på gymmet idag ;D


Pluggiplugg

Hej sholahopp !! Just nu ska jag sätta mig ner och plugga järnet !!!<3 matte, spanska och bild står på schemat :)<3 nu ska jag göra det sen ska jag förtusan sova !!;* juste vi va ju inne och kollade på skolor idag :). Jag har nog bestämt mig för teknikum , omvårdnad men får se förtusan !!!<3


dröm gaderoberna ;)

Hej nu är jag lite stressad för jag ska va klar om 20 min o ja har inte klät på mig eller nått än. Men slänger in ett blogginlägg om sjukt fina gaderober. Idag ska vi ju o titta på skolor i Växjö. Så lite sovmorgon :D . så det blir ingen skola idag . men pusshej :*


iiiiiih ! mina planer på hur min gaderob ska se ut i framtiden hahaha :D

I bilen till Växjö :D

Hejhej ! :) nu sitter jag i bilen till Växjö ;), ska titta lite på Grand och sen ska jag med mamma och göra nått jävla test på lasarettet . Nån koll om typ blodtryck och sånt skit ;). Pospos !!


Ny rakad ;).

HAHAH misstolk på min rubrik men mina BEN är ny rakade och Lena som ett baby assss !! Såå för allas info ;). Men jag har nyss duschat och workout blev. Det med , damn blev ju svettig haha ! Imorgon väntar mig en goo träningsverk ;D nu ska jag öva lite spanska :D! Jippeee !! Imorgon är det skola och jag ska gå till Helena o prata om gymnasieval .. Skjut mig -.- efter skolan ska jag , Amanda och Moa till bibblan och göra vår bild läxa . Titta på en utställning och sen skriva om den -.- JUSTE ! inte för att skryta men fick vg i svenska :D jag blev as glad :D nu ska jag plugga sen sova pusshej ;*. - jag älskar dig-<3


Fet mat ulala !;)

Hej ! Mina fötter fryser ihjäl efter en lång promenad med bästavännen Moa <3 man kan snacka om allt med den tjejen ;* älskar henne <3 . nu kom jag hem och då har min pappa gjort en pizza till mig i ugnen :D<3 love him toooo ;D ! Så nu ska jag äta och sen workout , duscha och sist men inte minst plugga ! Här kommer några lockande bilder på min mat :D!!


UTGÅNG !

redo för utgång.. I LESSEBO ! med moa ;)
Sleten o dan ;)

BRÄNNAAAN ?!?!

SHIIIIET ??!
min bränna... :'( !!
Satt o tittade igenom lite sommarbilder och fick se denna. snälla guuuud ! ta mig tillbaka . snälla !.

Top girl !!;)

Hahahah top girl :D


Depp söndag ...

Idag har jag en Depp/slapp söndag ;).har pluggat spanska och ligger i min säng och tittar på tv :). Alla bra program är nu på samma gång :p. Men jag ska nog ut på en kvälls promenad med Moa :D. Sen blir det workout med min app och sen plugga lite till och sen duscha :) pussheyy!!


Stockholm <3

Hej ! Tänk om en vecka är jag i stockholm . Jag ska shoppa som fan !!! Jag kommer uppdatera via blogg.se appen i mobilen ! Vi åker tåg upp på lördags morgonen och kommer hem på söndag kväll ;). Kommer sova på ett hotell i centrala stockholm med familjen!mys ;). Nu ska jag sova o drömma om älskade Stockholm :D!kram hejdå !;)


.


Love. Music.Baby.angel.

gåshud.



fyfan , kvinnan ger mig gåshud ! jävlar va bra hon är !

español.

hej gossar o tösar ;). jag har lite panik sådär. måste verkligen plugga spanska men jag VILL inte !!!
ska ha prov på torsdag .... ajdå ! vill inte plugga . 96 glosor o massa annat skit. Imorgon ska jag plugga iallafall .
sen va med Moa ! :) idag åt familjen o farmor i Strömbergshyttan för hon fyller år :D .grattis ! (y)

Önskar mig till jul :)!!


Pengar                                   Svinhårsborste                           Presentkort , T.ex. gina.



Nagellack



Ridning med klassen idag :D

Hej ! Idag blev de ridning med klassen ! Gick mycket bra faktiskt ! De va kul som fan . Hahaha lille Oskar fick man ju springa i grimma brevid med ! Hahah fan va han hoppade ;). Fick göra lite galopp med ;). Fett kul ! Nä nu sitter jag på bussen påväg in till Växjö för att umgås och titta på bio med Moa och Evelina :D <3 pusshej !


Abbs !!!

Hej ! Nu har jag nyss duschat, innan jag duschade skulle jag testa den nya tränings appen som jag laddade ner. SATAN !!! Har redan träningsvärk , hela magen och benen spänner sönder . Dom övningarna va inte att leka med asså ! De va de jobbigaste jag har gjort på jäääävligt länge. Värkte och spände i hela kroppen. Det gjorde säkert gott på min " vältränade" kropp hahahah !!;). jag hoppas på resultat efter att ha gjort de några gånger men jag rekomenderar den appen starkt ;). Fick typ andingsnöd med hahha !;) men Maja gjorde min kväll och påminde mig om att vi har sovmorgon imorn ;D. Blev extremt glad, men insåg sedan att jag har spanska glosor att öva på , så nu blir det att öva ! Puss godnatt !<33


powerKing Cola fötusan !!

Hej ! Just nu är de powerking cola som gäller efter en lång promenad med Bestvenen moa ! . Ska göra lte övningar på en app jag laddade ner . haha får se hur de går (Y) . Sen ska jag kanske upp o titta på match när simon spelar o så :D !Imorgon kommer det bli en jävligt bra dag känner jag på mig :D !. Först ska vi rida i skolan , efter skolan ska jag ,Moa o eve in till växjö och titta på Breaking dawn :D ! massa mys alltså imorgon , missar ridningen men de gör inget för jag rider på dagen med skolan , fast kanske inte så jobbigt med klassen men ja :) . ridning iallafall (:
Vi tjejer ska nog äta på koh thai innan bion. haha längtar som tuuuusan ;). hejdå ! :)

Appen ;)

wizdom .

Where words fail, music speaks.

Tack för kvällen !

Hej ! Ska bara tacka för en trevlig / rolig kväll i hovet med massa folk , pusshej :)<3


ullared + parteeey !

hej ! imorgon vid 7 ska jag upp o iväg till ULLARED ! ;). feeettt ! Med simon och så ;). får se hur de går o vad man hittar . På kvällen sticker jag o många pers till hovet för att ha lite partey ! ;). hahahah nu ska jag sova för ska upp tidigt imorgon :). pusshej !*

Barnvakt !;)

Hej nu är jag barnvakt åt wilja , jag är ju moster och då måste man ju va lite barnvakt sådär ibland ;)<3 nä nu ska jag leka vidare med dockor och allt vad de är ;). Jag har ju omprov i matte imorgon (y)


smaaart aaaass;)



heey !
Kissie har ju ändrat kommentar fältet eller så ;) .
Nu blir de säkert mindre elaka kommentarer på hennes blogg. De va faktiskt ganska smart för att då ser man ju vilka som skriver o så :). Nu tror jag att mindre ''haters'' vågar skriva hatkommenarer på hennes blogg om typ allt hon gör ;)

Bloggare som små.

alla har vi ju varit små ;)
Även bloggarna ;)

Kenza .

Blondinbella ;)

Kissie och peter08

Giiirrlly !

*
HAHAH fan va gulligt ;) de vill jag ha på min bil förtusan !

Stalltjänst :)

Hey världen !;) igår som sagt hade jag stalltjänst .. De va faktiskt kul och mys att va med hästarna, men det sög att gå upp vid klockan halv 7 när man hade varit uppe till klockan 2 . Nu inser jag hur länge sen de va jag uppdaterade ! Har ju inte ens skrivit om club nordic! Som sagt så åkte vi till hovet och va där till klockan 8. Sen åkte vi 7 tjejer in till club nordic, fick stå i kö i typ en kvart innan vi kom in <3. men vi kom in då och dansade som fan ! De va sjukt kul ! Hade verkligen en trevlig kväll med mina gurlzzz! Pappa kom o hämtade 4 av oss tjejer sen , åh juste new kid förstörde min kväll, han va inte bra och inte snygg. Punkt slut . Men resten av kvällen va härlig . Jag har träningsvärk i ryggen Efter all mockning i stallet igår . Jag tog ut hästarna, gav dom mat , rycktade dom, städade i stallet , mockade och putsade av alla träns :). Idag va de första skoldagen efter lovet . Den flöt igenom bra !;) efter den så åkte jag till huseby med Simon , hans mamma och hans mormor . De är så SJUKT mysigt där . Köpte rostade mandlar och polkagrisar , men mandlarna va till Moa :D! Fick reda på i skolan att vi skulle och rida med klassen nästa onsdag :). Och på lördag ska jag till Ullared igen :). Och på kvällen ska jag nog till klara i hovet med några tjejer. Får se hur de slutar hhahh :D! Ikväll har jag även pluggat no, och NÄR ska jag snacka om kärnbränsle ? Bara ååh ...<3. nu ska jag sova . Är sjukt trött ;) pussshey <3


Fint besök ! (:



fina tjejer taggar till club nordic (:

:>



9 månader <3

9 månader med min älskling idag <3 jag älskar dig Simon <3;*


Busgos ;)

Hellu ni!! Just nu sitter jag och tittar på tv , de pågår även gos med min gato(katt) ;D ! Imorgon blir de club nordic med tjejerna :D! Fetttt! Hoppas de blir bäst ! Nu ska jag gosa med Busan :) hejdå <3.


chillpilldag

hellu ! idag är de verkligen en trist och chill dag, de regnar och är grått ute , då passar man på att ligga i sängen med min bebis busan ;). ska faktiskt sova över med moa och KANSKE evelina idag med :D . jag börjar längta väldigt mkt till club nordic nu ;) .och jag kommer hem vid typ 2 på lördags natten och ska upp klockan halv 7 på söndagmorgon . typ 4 timmars sömn, ska ha stalltjänst -.-' haha <3  pussheeeydåå !


Jag är i kosta Lixom hej

Hej just nu befinner jag mig i kosta , har ätit tacos och dansat . Nu är jag trött så bye bye ;)<3


Done !!:)

Färdig inför kosta nu åker vi och hämtar fest Moa ;)<3 hejdå ;*


tagga kosta !

heeeej ! nu taggar man till tjejkväll i kosta :) får se hur kvällen slutar . hoppas på bra ;) kommer säkert in en bild ikväll med ;) pusshejejeje :*                                           

öronhängena och tröjan ;) <3

RSS 2.0