Åh åh åh ... Herregud va fint




Trevliga dagar

Hej ! Vill bara tacka Moa för att hon ville va hos mig medans jag va hemma själv. Mamma , pappa o Johan är i Norrland. Jag har inte varit med för att jag jobbade men hade gärna velat hänga med dit upp o njuta av lugnet men men :)! Har haft ett par supertrevliga dagar med min Moa :D 💕 vi har varit i stan o käkat, shoppat, grillat, nattbadat o massa annat mys ;)<3 Lisa va hos oss i måndags , mycket trevligt och Johanna hängde med till stan o hem till mig en stund efter vi hade varit i stan , mycket trevligt :)! Idag blir de jobb , 15.20 till 21.15 :) 
Imorgon jobb mellan 06.55 - 15.20 sen ska jag till Erik ;* vi ska mysa, träna osv :) nä nu ska jag äta nått innan jag ska till jobbet, pusshej !



Fetaste jävla gräshopparen på cykeln när vi skulle nattbada ..

Karpathos Del 2

Nu kommer bilderna från mobilen.

På morgonen 
Hahaha lite chockad blev man när man såg vad som stod längst ner på pastamenyn hahaha ;) tog dock inte det ;) 
Frulle 
Poolhäng.




Vid hamnen.




Spagetti carbonara 
Specialsallad som jag tog vid lunchen nån gång ibland.


Stan.



Många rååååsa blommor haha ;) 
Sjukt många trappor va de i stan o långa o branta va dom också. 



Outfit 

Hahaha på en restaurang fick man shot till efterrätt haha ;) 
Tonfisksallad 


Outfit.
Pastitsio 





Träning ungefär varje dag , antingen sprang pappa o jag en runda eller så gick jag en pw , tror ni att svetten rann eller ??? JA ! Särskilt när vi körde idioten i en superbrant backe , men jag älskar de ;)! 

Outfit 



Det ser otroligt mulet ut bakom där uppe vid bergen men det var oftast moln uppe vid bergen som vi aldrig märkte av för dom stannade där uppe.







Mumma

Shit bikinibilder ;o!! 

Haha när jag sprang en runda en dag så kom de små söta getter o ville vara med när jag stannade för att göra lite övningar hahaha ;) 


Käkade frozen yoghurt , skitgott!!
Haha så jävla skön katt!




Detta va när vi va ute o gick , då kom vi till en kyrka .


Stranden 



Gyrosplatta 
Många matbilder men jaja ;) 

Detta får avsluta bildbomben ;) 


Karpathos Del 1.

Hej ! Nu tänkte jag lägga upp en bildbomb från Karpathos. Jag kommer att lägga upp bilderna som jag tog med min systemkamera nu och senare lägger jag upp de andra bilderna från mobilen. Så krabbig är jag haha ;) 

 Greksallad. 

 
Dålig bild men detta va hotellet, riktigt nöjd ! Nyrenoverad lägenhet o så ju :) ! 
Sjukt god jävla gyrostallrik...

Utsikten från balkongen, den var ganska stor så tog bilder från båda hållen. 
 
Svärdfisk. 
Poolen. 
Johans crepes, det var massa frukt i den. 

Min crepes så klart haha onyttig som vanligt hahaha , banan o choklad ;)! 
 
En dag skulle vi ut o gå o kolla på lite saker o så kom vi till en kyrka o en kyrkogård, så otroligt fina kyrkogårdar har dom , helt sjukt ! De ligger oftast vid havet som ni ser på bilden. 
Hela gänget, mamma, pappa, johan , min moster och hennes man. 

Min moster och hennes man har varit på den här grekiska ön innan men inte på samma ställe som vi bodde på , vi bodde nästan precis inne i stan medans dom bodde lite längre bort från stan. Så vi skulle gå och kolla vart dom hade bott o så. Haha det blev så att vi gick ca 2 mil den dagen hahaha ;) 
 
 
Här var vi på en annan vandringsutflykt haha , vi skulle gå upp till en grotta. 

Upp dit , det såg så enkelt ut på håll men när vi kom närmre så var de inte så enkelt längre haha så vi kom aldrig upp dit men ja hahaha ;) 
Fin utsikt iallafall ;) 
 
 
Drickapause påväg hem på en mysig bar. 
Stranden 

 
Sista kvällen. 

Påväg hem. 

Nytt




Skjorta o tröja ifrån gina. 
Eyeliner från Lindex 

Jag , Johanna o Moa va o käkade i stan igår o så shoppade vi lite. Mycket trevligt ;) hittade lite saker då , vissa lite mer nödvändiga än andra haha :) efter de så käkade vi lite på koh Thai o sen handlade vi lite på hemmakväll , hehe! Johanna följde med hem ett slag o sen hämtade hennes syster henne o sen gick vi o la oss :) Moa har redan stuckit till jobbet o jag börjar vid 3, tänkte gå en runda men när jag vaknade så öser regnet ner, får göra de imorgon ist :)! 
Pusshej! 

Koh Thai !! 

Hahaha orkar inte !!!




Bio.

Hej ! Erik o jag kollade som sagt på bio igår , sex tape. Riiiiktigt bra och rolig film! Verkligen sevärd , vi va också på rosegarden och åt. Myyyycket gott haha :)! Har precis duschat nu o nu ska vi äta , skriver sen puss !





Shopping från vs !





Hemma.

Hej !! 
Nu är jag hemma i Sverige igen ! Kom hem i torsdagskväll, ni ska få en bildbomb lite senare , vet inte när eller vilken dag men ja :) 
Har haft det underbart verkligen , har njutit som bara den ! På måndag är de jobb som gäller igen.. 
Igår åkte Erik , jag , Tilda , Emma, Frans och Erik nummer 2 ut till en ö här i hovmantorp o tältade. Riktigt trevligt ! Synd att inte Maja o Viktor kunde va med dock , dom skulle iväg men de kommer fler gånger :)! Ikväll blir de bio och mys på rosegarden med Erik plutten ❤️ I veckan ska bästa Moa sova hos mig för mamma o dom ska till Norrland, de ska bli mysigt !! Skriver senare , puss !


Igår från ön ;)!

Poolhäng.




Vår utsikt från balkongen.

Havet :) 


Poolen :)

Framme i paradiset.

Hej ! Solen skiner , inte ett moln, 30 grader och jag älskar livet ;) är dock grymt trött efter att ha varit uppe ett helt dygn så jag ska strax duscha o sen ska vi ut o äta :) har även hunnit doppa mig i havet , åh så skönt de va då ;)! 
Saknar alla hemma dock men de får väl gå <3
Skriver senare , pusshej!! ;*


Nyrenoverad lägenhet o fiiin utsikt , gillas !! 

Grekland.

Hej! 
Nu är vi påväg mot Göteborg , planet lyfter mot Grekland vid halv 8. Ska försöka att uppdatera så mycket jag bara kan där nere ;) 
Är otroligt trött men de ska bli underbart att spendera lite tid nere i fina Grekland :) kommer dock sakna alla fina vänner och älskade Erik <3 
Huspassning har vi också så det känns ju tryggt faktiskt :)! Nä nu ska jag vila lite till innan vi är framme vid flygplatsen . 

Trött tjej klockan 2 imorse :o!

Gottar mig i solen.

Hej !
Ligger just nu och gottar mig ute i det fina vädret som har kommit. Försöker få lite färg så man inte är en blekfis när man kommer ner till Grekland ;) 



Dagens köp.

Hej! Va i stan idag med Moa och pappa, handlade det sista inför resan. Inhandlade följande ; 
•Ett par vita shorts från bikbok 
•Två par hårsnoddar 
•Sminkborttagning 
•Ett armband från glitter 





Mys!

Hej! 
Har nyss gått en runda med hoffa , badade innan också , de va otroligt skönt :)! Nu vet jag inte vad vi ska göra haha nödvändigt inlägg men ni vet iallafall att jag lever ;) 

Käkade tacos innan :) 

Glass i värmen också ;)

Aaaasfina tatueringar!!



Inte så bra bilder men jaja ;) <3

Tjejkväll.

Kvällen har spenderats med fina Iva, Lisa och Moa. Vi har käkat go mat, spelat en massa spel , snackat osv. Nu blir de snart sängen , astrött ! Haha pusshej 




Firat mamma.

Firade mamma idag som har fyllt år i veckan , grattis grattis !!



Myskväll med babe.

Ben&jerry's med älsklingen ikväll , sista jobbdagen imorgon sen tar jag 3 veckors ledigt. Skriver mer imorgon eller i helgen när jag ska sova hos finaste Moa .





Packa lite smått

Packar lite , är inte halvfärdig än :) 



Hemmaträning är svettigt !




Haha svettiga bilder , you love it hahaha ;)

Jag gjorde ; 

30 jumping Jacks 
12 push ups
30 höga knän 
8 burpees
30 bicycle crunch
30 squats 
12 push ups 
30 bicycle crunch 
10  jumping squats 
30 jumping Jacks 
25 höga knän 
1 min stolen ( sitta mot väggen då) 
Vilade 1 minut och körde om det igen 2 gånger till , ha lite tempo så lovar jag att svetten kommer rinna i floder haha ;) 



En liten kisse är rädd för åskan




Lång dag.

Tjena!
Det känns som att det har varit en lång dag haha ;) började med att åka in till stan med Moa o hennes familj. Hennes telefon dog igår , r.i.p Moas mobil. så hon köpte ny mobil o sen käkade vi på tasty, kycklingsallad som var himmelsk. Sen åkte vi hem o jag började jobba vid 15.20 till 21.20. Det gick bra men ska dit igen snart om bara några timmar haha :) imorgon kommer erik <3 underbart mysigt <3 i helgen ska jag sova hos Moa , myspys!! Imorgonnatt om en vecka åker jag till Grekland!!! Kan inte fatta att det är om 1 vecka , sjukt ! Måste börja packa lite imorgon men nu ska jag sova , pusshej!!

Mums !!

RSS 2.0