Lördag.

Hej !
Kom nyss hem från stan :) inhandlade de sista julklapparna o jävlar va folk de va på Grand !! Helt sjukt , aja hittade allt som jag skulle ha iallafall , så är typ pank nu ..
När jag kom hem hade pappa satt upp en liten belysning runt min spegel, den som jag fick av Frida o Maggan :) o pappa sa idag att vi skulle åka in snart o kolla på nya iPhone 5s som jag ska få i julklapp :D!! Min nuvarande mobil har varit sönder sen maj(ljudet) o varit spräckt sen juli .. Så de är dags att köpa en ny :) Moa fixade även mitt hår lite idag , en slarvig men ändå snygg "bulle"
:) yes , de va allt , pusshej ;*


Härligt pass :)

Hej !
Skoldagen va som vanligt o efter skolan så åkte jag hem då o pluggade lite samhäll som vi ska ha prov på imorgon ,privatekonomi..
Sen gick jag o tränade aerobics , asså de va de jobbigaste passet på länge !!
Massa olika övningar så lär väl inte kunna gå imorgon .. Men de är så de ska va :D skönt som fan iallafall ! Gick hem o duschade o pluggade lite till o nu ligger jag i sängen helt död haha ;)
Ska bli grymt skönt att sova :) imorgon kommer Moa och Johanna till mig o vi ska käka pizza o umgås :) Moa sover hos mig för vi ska till stan me mamma på lördag o shoppa de sista julklapparna, sen får vi se vad som händer :) aja , pusshej ;*


I'm watching you breathing for the last time.


Sen födelsedagspresent.

Fick en försenad födelsedagspresent av Frida o Maggan ( Frida är hon jag spinner med). Fick en ljusslinga med glaskulor , vilket kommer passa suuuper i mitt rum nu till vintern hihi :) tack !


Lite nytt.

Hej !
Ligger just nu i min säng , helt död. Haha dagen har varit lååång så jag förtjänar en vilostund ;) började dagen med IVÄ, där vi va ungefär en timme sen va de slut. Så Moa o jag stack ner på stan. Jag fyndade en "blus" eller vad man ska säga på Gina för 199kr, tänkte ha den på julafton :) sen hittade jag en julklapp till pappa som jag inte har kort på men ja :) efter de så gick vi tillbaka till skolan o hade psykiatri o sen hade vi metodövningar hela eftermiddagen. Vi hade kapillärprovtagning, alltså stick i fingret , så vi kollade HB o så :)
Ikväll blir de spinning igen efter ett långt uppehåll :) får se hur de går eller om man ligger som en pöl på marken i slutet haha :) fick även ett par träningskor av mamma för hon kunde ej ha dom. Sååå ja de va väl typ allt , hörs sen puss ;*


Julkänsla

Hej !
Sitter just nu i mitt rum o lyssnar på musik , har även lite söndagsångest haha ;).
Helgen har varit bra och skön! Igår kom Jossan o Hillevi o besökte Lessebo, vi sov över hos moa och det var trevligt ;) Vi fixade min header , spelade lite spel o snackade en hel del haha :) När jag kom hem idag så hade mamma hängt upp julgardiner och satt upp ljusstaken. Fick en otroligt härlig julkänsla, det är ju snart jul o första advent o skit haha :) Underbart ♥
Nä nu ska jag göra nått åt livet haha. Pusshej :)
 

NY HEADER :)!

Sååååå äntligen är den fixad !! Tack Jossan som hjälpte mig , tryck f5 om ni ej kan se den ;)<3


Duffy skor.


Sååå snygga ..
 
 

Saknar sommaren redan ..

Kolla hur fucking brun jag va ..


Ny header på gång.

Hej ♥
Håller äntligen på att fixa en ny header , i helgen kommer den nog bytas , kan inget lova men tror de :) !
Den här är OTROLIGT gammal och den måste förnyas haha. Så bara lugna, de kommer snart en ny och fräsch header.
Har nyss duschat , va o testade på aerobics för första gången innan , de va sjukt roligt men sjukt jobbigt. Körde de i ungefär en timme så man va ganska trött efter haha. De hade typ inövade steg på step up brädan så jag hängde inte redigt med i början men efter några gånger så hängde jag med ganska bra tycker jag haha ;) Något som jag absolut vill testa igen , men de är bara tre gånger kvar typ sen är de uppehåll. Tänkte köpa ett sånt kort istället för att ha med sig pengar varje gång. Ska köpa ett kort för tabatan o ett för aerobics då. Så ska försöka köra spinning på måndagar, tabata på tisdag, ridning på onsdag o aerobics på torsdag. Får se om jag hinner med haha ;). Min spinningkompis har opererat foten så jag har ett litet uppehåll för de är onödigt att mamma o dom ska köra mig till Emmaboda, köra hem o sen hämta mig igen. Men snart kör vi igång igen hoppas jag.
Moa och jag ska även börja med att sluta äta/dricka sötsaker fram till jul i alla fall o se hur de går. Yes, fredag imorgon vilket är väldigt gött! Har en håltimme på ungefär 3 timmar så tjejerna o jag ska gå och äta ute då. Myspys ;) I helgen får jag se vad som händer. Ja de va typ allt, pusshej <3!
 

Lyssna -->


Har jag ont i kroppen ?

JAAA!!!
Hahaha , träningsvärk på baksidan av låren, röven, ryggen , sidan ( typ vid revbenen) men värst är bröstmusklerna. Herrejävlar !! De gör så ont men samtidigt är de skönt för man känner att man har kämpat haha ;) vet dock inte hur jag ska uthärda aerobics imorgon .. Aja , ridningen gick bra och imorgon har vi prov. Ligger just nu i sängen o är sjukt trött o de värker i mina bröstmuskler! Aja , ska sluta klaga haha, pusshej ;*


De va ett tag sen (a)

Hellu♥
Det va ett tag sen jag skrev , har haft lite mycket o göra nu med prov o så på senaste så jag har glömt bort bloggen lite.
Har prov på torsdag , om nervsystemet så de är ganska invecklade saker haha :)
Ikväll blir de tabata och sen kommer moa till mig så ska vi kolla på fotbollen , Sverige- Portugal. Tabata är sjukt roligt btw och man får sån otrolig träningsvärk , vilket är skönt ;)
På onsdag blir de ridning o på torsdag ska jag testa på aerobics , får se hur de är ;)
Nu ska jag kolla på ett Sons avsnitt o sen göra mig färdig inför tabatan , pusshej ;)
 

Kalasbilder


Lördag

Hej ♥
Ligger o degar i sängen en morgon som den här. Ska snart gå upp och duscha tänkte jag , om jag kommer upp haha.. Har nämligen en sån fruktansvärd träningsvärk i röven, benen o ryggen från tabatan i torsdag. Går som en 90-åring och kan knappt sätta mig på en stol haha ;). Vid 1 ska jag o familjen till min syster o fira hennes barn Wilmer. Ikväll kommer Moa till mig, hon ska sova här så får se vad vi hittar på :) Nä nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen haha pusshej :*

hahaha ;) dålig kvalité..
 
 

såhär känner jag just nu..

 

Såhär går de för mig när jag ska plugga..

Haha ja ni ser ju hur de går för mig när jag ska plugga. Har prov imorgon men jag har pluggat lite innan så ja haha ;) finner inget roligt i o plugga så jag går hellre in på roligare saker eller gör nått annat ..
Har nyss duschat för jag va på tabatan innan , jobbigt som fän va de. Sen duschade jag o nu tänkte jag plugga lite. Nästa vecka hade jag tänkt att testa på aerobics på torsdag , får se hur de är :)
Nä men herregud nu måste jag plugga lite haha pusshej ;*


Fastnat lite för drömfångare.

Asså .. Vet inte vad de är med mig och drömfångare.. Älskar bara dom, så grymt fina haha ;) gillar allt som har med drömfångare att göra , love it ;)


Fars dag.

Hej! Sitter nu o väntar på att åka till mormor o morfar för att fira lite fars dag :) sen ska jag hem o plugga lite tänkte jag. Men de vet man ju hur de kommer gå... Sen får jag se hur dagen slutar. Vet inte redigt än :) men nu ska jag åka , pusshej ;*


Lugn lördag.

Hej ! Ligger just nu o pluggar både psykologi och vård.. Riktigt segt faktiskt.. Hatar att plugga på två prov samtidigt, har nämligen psykologin på onsdag o vården på torsdag. Måste även skriva klart min novell.. Usch så tråkigt !! Vid 8 ska jag iallafall kolla på så mycket bättre o käka lite gotte :) lite lördagsmys måste man unna sig ;)
Regnet öser ner också , fyfän..
Nä nu ska jag läsa vidare om hjärtsvikt.. Pusshej ;*


oh herregud va fint.

 

Godnatt.

Hej ! Ligger i sängen nu med huvudvärk haha..
Va på en restaurang i Växjö som heter Sack's och firade Ebba med finaste tjejerna :) tog en asgod kycklingsallad :)
Efter de åkte vi hem o jag , Amelia o Moa skulle gå ut o gå en runda i ÖSREGN !! Va som en dränkt katt..
Stack direkt hem till Moa sen , vi kollade på film o chillade :) ska till henne o sova där imorgon. Mys ;D
Nä nu måste jag sova , ni får en bild på kycklingsalladen som åts idag :)


Grattis Ebba !

Grattis på din 17års dag Ebba ! Hoppas du får en underbar dag :)!
OBS ! Gammal bild haha ;)


Naturligt hår idag.

Hej ! Vaknade för snart en timme sen , gick upp, käkade frulle o sen fixade jag mig. När jag skulle platta håret så va de ganska bra form på de redan , för en gångsskull!!! Har typ aldrig hänt i historien. Så jag fick lite tid över så då kan jag ju slänga in ett blogginlägg.
Torsdag idag , skola som vanligt o efter skolan ska vi fira Ebba som fyller år idag :)!
Sen ska jag hem o sen ska Moa o jg gå en pw tror jag. Pusshej ;*


Mysnivån är hög ;)


OBS!

Skrev i förra inlägget att det kostade 250 kr för de som är under 18 år , menar såklart under 20 år.
 
Sorry ;)

Dagen har varit lyckad.

Hej !
Kom hem från stan för typ 1 timme sen. Stannade kvar och fixade naglarna på en nyöppnad salong som heter Hollywood Nails tror jag. Det var väldigt bra där och jag är väldigt nöjd med resultatet. De har ett erbjudande typ november ut för alla under 18 år. Det kostar 250 kr att göra vanliga gelenaglar med fransk manikyr. Och salongen ligger rätt över stationen , så passa på ;)
Hittade även en vinterjacka , som jag har letat och nästan gett upp..


Dåliga bilder :)
Jackan som jag faktiskt köpte på H&M för 700kr , nöjd och har haft lite panik över vinterjacka o så. Den jag skulle köpa på zalando va ju slut i min storlek så ja :)
Trosor från H&M. Kommer ej ihåg vad de kostade.

Jag lever för dagen som en slända.

Hej♥
Har nyss myst ner mig under täcket, lite småsur... För min störda lillebror har tagit min vaniljcola som jag ställde i kylen o har varit sugen på den hela dagen.. åh !
Har som sagt tänt lite ljus och myst ner mig i sängen o lyssnar på musik. Skitväder är det ute med.. tänkte gå en pw men de går ej när de pissregnar.. Kan ej träna hemma här heller, med typ styrkeövningar för jag har träningsvärk i hela kroppen haha ;) Tränade lite igår :)
Imorgon ska jag förhoppningsvis fixa mina naglar. Det är en nyöppnad salong nere i stan , så de är ett erbjudande så det kostar bara 250kr tror jag, så det blir fransk manikyr , gelenaglar ;)
Vet inte vad jag ska skriva mer så det får räcka ;) pusshej :*
 

RSS 2.0