Framme

Nu är vi framme i London , äntligen ! Hotellet är skitfint och vi ska ligga o vila lite nu och sen ska vi ut och käka lite, hör av mig !! Puss





Presenter

Jag vill tacka alla som gav mig de fina presenterna , tack så mycket !!
Tårta 




En klänning, ett armband och en parfym fick jag av Erik , skitnöjd !
Pengar av min moster , presentkort på m hårstudio och ett kit från body shop av kosta tjejerna , öronhänge och armband av Hillevi , lyktor av mamma o pappa ( de jag fick av dom va att dom betalade teorilektioner osv) 

Kort från kosta tjejerna ;) 

Vin från Maja och Victor , tack !


Pengar från Eriks mormor o morfar, pengar från grannarna o kort från Moa och även presentkort på old sailor tattoo , åh så nöjd tack !

Tavla från Moa :) 

En liten present från mina handledare haha :) 
Jag fick även en present från Maggan o Frida med men tar kort på den senare :) 

Plankan som vi käkade igår :)
Jag fick även dricka och blommor av Amelia och Emil igår , men drack upp drickan igår hehe så har ej kort på de men de va uppskattat tack !!!


Supernöjd

Hej ! 
Jag är supernöjd med min födelsedag !  Den ska firas mer på fredag och ni kommer att få se mina presenter nångång i veckan :)!! 

18 åååår!

ÄNTLIGEN !!!



Ma' b-daaay!! 

Sista timmarna

Hej ! 
Nu är de bara några ynka timmar kvar tills jag blir 18, spännande ! 
Jobb från 7-4 imorgon dock .. Men på kvällen kommer Moa och Erik o vi ska äta lite här, mys! 
På fredag kommer de några vänner till mig o vi ska äta, ha de trevligt o sen ska några av oss gå ut så de blir säkert niiiice! Idag har jag varit ledig, sov ut hos Erik, åkte hem, åt , sov i typ 2 timmar o sen åkte jag till Moa och vi pluggade körkort. De kändes väldigt bra , vi gjorde ett test o fick 52 på de !! Första gången utan att knappt ha pluggat nått! De kändes underbart ;) 
Såhär dags nästa vecka är Moa , jag o Johanna i London , tagga! 
Nä nu ska jag vila ögonen. Pusshej!



Lite nytt

.. Som jag har glömt att visa.
Fick lite när mamma va i Ullared förra veckan, strumpor, trosor, balsam, läppsyl, nagelsax, tights o en liten svetthandduk haha ;) 
Ett linne 

Träningströja

En till träningströja som jag fick av Eriks gulliga mamma som har varit i Turkiet och kom hem igår.

Och ett superfräscht linne av henne med (a)

Sen köpte jag ett par skor för typ 2 veckor sen på dinsko. 

Mindre än en vecka kvar.

Fyfan .. De är mindre än 1 vecka kvar tills jag fyller 18, helt sjukt !! Ser fram emot de sååå mycket ;) just nu ligger jag i Eriks säng o ska strax gå upp för man ska ju jobba kväll då va.. Så ska ta 12 bussen in tänkte jag. Imorgon tänkte jag o Erik gå ut o käka o sen kolla på bio. 
Jag sover hos han den här veckan för hans mamma är utomlands. 
Nähä om man skulle ta tag i livet haha, pusshej !!




Surprise för Moa.

Tjena!
Igår kidnappade jag Moa vid 3 o vi tog bussen in till stan. Sen gick vi till koh Thai där jag hade bokat bord. Så där satt vi o käkade typ 1 timme o sen kom mamma o pappa o hämtade oss. Vi åkte dååå vidare till vida arena för att kolla hockey. Superkul , hoppas Moa med tyckte de hahaha ;)
Sen åkte vi hem till mig efter de, spelade , snackade o la oss vid 2 halv 3 hahah, nu har vi vaknat o ska strax äta frukost. Pusshej !





GRATTIS ÄLSKADE DU!!

Igår fyllde min bästaste vän år !! Tusen grattiskramar till dig Moa ;*<3 ! 



Kalas igår ;)

De är okej.

Tjena!
Ligger just nu i min säng o slöar, lite serietittande blir de idag. Myspys för jag är ju ledig och de är okej att slappa idag för det regnar ute. Ikväll ska ju Moa och jag på kurs så lite händer de idag. Fullt med träningsvärk i röven och magen idag från tabatan igår haha, svettigt pass! Nu ska jag fortsätta att kolla , pusshej !

Haha gammal bild ;)

Lite sugen på en nyans blondare.


I detta stuket.
Ja/nej?

Helgen och kommande vecka

Hej ! 
Helgen har varit supermysig! Har varit med Erik, vi har varit hos hans pappa i lindås och bara slappat hela helgen, förutom att vi tränade i fredags och lördags. Sen har vi bara myst hela helgen. 
Imorse åkte jag in till Växjö för att ha ivä vid 9, vi cyklade runt sjön typ. Så nu behöver jag inte komma på två gånger minst, vilket känns skönt! Ska strax upp till sporthallen för lite tabata, härligt ! 
Imorgon är jag ledig vilket betyder SOVA! På kvällen ska jag och Moa ha körkortskurs i två timmar. Drygt men måste göras. Och nått som är helt sjukt är att min Bästavän Moa fyller 18 på fredag. Helt galet ! Ska till henne lite på fredag och sen ska jag kidnappa henne på lördag , hehe ;) nu måste jag byta om , pusshej ;)
Eriks och min mat i lördags. 



RSS 2.0