Så ska de se ut !!


fuckkk.

Det blev nått fel innan så man kunde inte se bilderna. Men men . nu kommer det igen :) men ni får lista ut vad texten på förre inlägget ska va för jag orkar inte skriva om de ;)







Nytt i garderoben


En blusher från H&M för 50 kr. En foundation från kicks för 165 kr.



Sne bild med en body från Gina tricot för 149 kr. Ett par svarta jeans från bikbok för 299 kr.

Bodyn bakifrån.


Smycken från Gina tricot. kom inte ihåg vad dom kostade.


Ringen från Gina syntes inte så bra men här är en bättre bild :)
Såååå de va allt :) pusshej :*

Mysig helg ;*

Hej amigos !!
Ligger just nu och har klippt naglar och smort in mina fötter med lotion ;)! Så nu är dom mjuka och lena som sidén eller hur de nu stavas:)!!
Helgen har varit super mysig. Har sovit hos simon från fredag till söndag och vi har kollat rally och myst sönder :)<3 få se vad höstlovet har att bjuda på nu haha :)<3 imorgon ska jag till stan med mamma och shoppa. Har inte shoppat på typ 2 månader känns de som ;o!
Sen på kvällen ska jag och bränna lite fett i Emmaboda haha :) spinning står på schemat. Tisdag ska jag va med finaste Moa :)<3!
Onsdag blir de nog simon en stund och sen ridning på kvällen :)<3 torsdag vet jag inte riktigt vad som händer än :) kanske sover över med mozur eller nått :)<3 på fredag ska jag till Växjö och kolla på innebandy mellan Tjeckien och Sverige , med simon :)<3 sover nog över sen och lördag vet jag inte och söndag vet jag nog inte heller :)<3 får se :)<3 men mellan dessa dagar måste jag plugga idrott -.- vi ska ha prov i de. Hur fan då undrar ni ?! Ja fan de undrar jag med. Men de är typ om vad som händer i kroppen när man tränar eller vad man ska säga och typ hur man ska springa .. Skit töntigt. Sen läsa en bok med som vi har i svenskaläxa . Yey !! Aja nu måste jag pysa :) pusshej ;*


Nu ska naglarna fixas ;)!


Skitsnygg väska :)<3!

Fick en riktigt fin väska av Marie :)!


Kalas nummer 2.

Nu kör vi kalas nummer två för mig och pappa haha :) min syster och hennes familj kommer så ska vi äta och lite så :)<3! Trevligt trevligt :)! Det som jag har fått än sålänge är ;
Den gulliga tröjan av simon som ni såg en bild på <3
Pyamas
Pengar
Presentkort
En fotvärmare eller vad man ska säga :)
Presentkort på Emmaboda spinning :) 10 gånger då :)
Ljus, nagellack, godis, massagepresentkort, skönhetsprodukter och massa annat kul :D<3


Spinning .


yeahhh , ska då som sagt snart iväg till emmaoda för att spinna. kommer va helt fucking död efteråt haha ;).
Moa och jag ska sluta äta sötsaker från och med imorgon ( försöka iallafall , får se hur det går ;) )
nu måste jag dressa om och sen iväg , pusshejejje :*

åh take me back PLEASE !


Grattis coolaste papazur :)!!!


Skönhetskur av mozur :D

Fick väldigt behövliga saker av finaste mozur , tack ;*<3


16 år idag ;)

Idag så fyller jag 16 år haha ;). ingen större skillnad tycker jag inte ;). har varit i stallet och haft stalltjänst... drygt men ett måste. Ikväll ska jag till gulligaste Moa ;* <3
nu ska jag vila mig nån timme :) <3 det är slitsamt att va 16 ;). hahhah pusssshej :*

Finaste presenten <3!


Paraplyn är fucking farliga !


Mina klasskamrater har inget liv haha ;)! Men älskar er ändå ;*


Lyxar till det ;D

Dricker världens gulligaste coca cola :)! Så liten och söt burk :) den är typ förminskad ;) supersöt :)! Sprang runt hela Lessebo innan :) kom hem, duschade, och ska nu äta müsli , tipsar verkligen !! Den müslin är apgod!! Och nyttig ;) men det är god , det finns i massa olika smaker ;D yeah ! Nu ska jag äta de och sen sova :)!


Höstbilder :D


Vädret är mig på dåligt humör !

Åh får verkligen damp snart !! Agrar på allt som rör sig ! Gick hem från vårdcentralen och det blåste storm och regnade satan !! Och mitt äckliga paraply blåste åt alla håll, sönder är de med... Fuuuu!! Ashemskt att gå hem iallafall <3 men hann iallafall säga hej till simon ;* det piggade upp mig iallafall <3 sen när jag kom hem så kände jag inte mina fingrar, gick emot köksbänkens kant med höften och sparkade i tån i trösklen... Love life !
Nu ser jag att en gubbe går in i huset mitt över som är så jävla öde så de finns inget annat hus i Lessebo , ja det bor SÄKERT nån där vill man bara säga .. Åh Gud ! Sen är jag så satans hungrig också så nu ska jag äta och sen öva FUCKING medicin , eftersom vi har prov imorgon .. Har media dag
Resten av dagen imorgon .. Vet ej vad det innebär men de håller på till halv 4 :(! Wääää ! Aja pusshej <33!
Haha ni får två fina bilder på hur jag mår just nu hahha ;) och en bild på gubben och ödehuset ;D!


Trött tjej kryper till sängs ..zzzz

Nyss kommit hem från en mysig dag hos simon :)<33!
Ligger just nu och kollar på tv , har sovmorgon imorgon , 2 lektioner sen åka hem igen ;D gött!! Men resten av dagen imorgon kommer gå åt på medicinen. Medicinprov har vi på tisdag :(!! Wä !! Aja vill tacka alla Goa människor för igår med , puss;*


:')


Skulish.

Hej vännerna !!
Så jävla trött är jag idag .. Orkar fan inte stiga upp vid 6 , 4 dagar i veckan !?!
Idag har vi vårdprov och jag är inte alls taggad.. Igår sprang vi runt Växjösjön, fan va jobbigt! 4.5 km utan att stanna och först tjej i mål ;D på 26 nånting ;) de ni !! De trodde ni inte om mig va hahahah ;) inte jag heller.. Haha aja, ikväll ska vinterjackan plockas fram för det är så satans kallt nu om morgnarna :s ! Nu måste jag ut till bussen som snart kommer , puss ha de bra ;*! Ni får en bild på min look idag ;D!


Grattis bästastevän mozur :D!!

Grattis på 16 års dagen ! Hoppas du får en superbra dag !! På lördag ska det jävla firas haha pusssss love you ;*!


Min supersaxiga vän :-)!!

Den här puddingen hittade Moa och jag i ett rum ;) !


Förgyller min söndagskväll :D!


Åh nice !


Spinning tjejen nummer 1;)!

Heyy vännerna !!:)
Jag kom nyss hem från ett spinningpass , asså det är sååå jävla jobbigt ! Jag va helt dyngsur av svett.. Ja det lät äckligt men sant ! Det känns verkligen att det ger nått ! Benen är som gelé efter. Det är asskönt att stretcha och duscha efter :)! Spinning är verkligen nått jag rekommenderar ;) nu äter jag vidare puss :)!


Aawwii (a)


RSS 2.0