Grattis världens bästa älskling

Igår fyllde Erik 18 år, glömde dock att lägga in de här för de va fullt upp hela dagen typ haha :) 
Men grattis igen älskling , du är underbar och jag älskar dig <3 !



Hittade lite i stan idag.


En jacka från lager 175 


Två tröjor från lager 157
Tröja från gina tricot

Mjukisbyxor från lager 157 
 Kjol från lager 157 
Två jeans från gina tricot 


J*vla handled , ge dig!

Hatinlägg
Är så fruktansvärt arg på min handled som ballar ur var och varannan dag, kan inte röra den, inte göra nått , inte lyfta nått utan att de gör ont !!! Har vilat från gymmet i 3 dagar nu och de har inte blivit bättre och ville verkligen träna så jag åkte upp dit och körde ett bicepspass som gick skit piss och blä!!! 
Fick dra ner på vikterna för de kändes som sagt i handleden och kunde inte alls göra många övningar förrens jag gav upp, rööööv!!!! 
Fått ta en alvedon för smärtan verkar inte ge sig! 
Och sen kan de va så att jag inte känner av nått på 2-3 månader och då tänker man att de är borta men sen kommer de som ett brev på posten igen och varar i en vecka ungefär.. Snälla vafan är de ? Har redan varit hos skolsköterskan o hon har inte en aning om vad de är så får ju kontakta vårdcentralen nu snart, åh ! Hatar den så mycket :(((( 
Förövrigt är de bra med mig hahaha ;) 

Ni får en glad bild istället hahaha ;)

Blond

Ligger och funderar på att bli väldigt blond snart, måste även klippa mig så då kan vi dra till med liiiite förändring med ;) 



Så sugen på ett ljusa till de lite, HATAR min hårfärg just nu. Jag trivs verkligen inte i mörkblont, vill hellre ha de ljusare. 
Men inte fjortisblont haha ;)

Taggad för skola ? Nej

Hej! 
Söndagsångesten har absolut smygit sig på.. Lovet har gått såååå fort och det är verkligen sjukt. 
Har haft körkort i 1 vecka imorgon vilket också är sjukt ! Jag letar förfullt efter en liten bil till mig , är inne på en liten golf :) vad har jag gjort idag då? Jo vi har varit och firat Erik hos hans pappa i Emmaboda. Vi käkade massa god mat och hade det trevligt. Kom hem vid kvart i 9 ungefär. Satte mig och läste igenom de som jag ska ha prov i på tisdag, så kul :)!!! Eller inte .. 
Jaja de får gå som de går, har tappat plugghumöret för läääänge sen kan jag säga. Orkar verkligen inte längre haha (a) Aja ska strax sova, har sovmorgon imon för vi har inget ivä. 
Pusshej ;)! 

Ja men visst , varför inte va här nu? 

Trevlig kväll

Kom nyss hem från Växjö , har varit där med tjejerna och ätit på 4 krogar. Riktigt mysigt faktiskt :)! Och otroligt god mat ! Vi snackade och hade de riktigt roligt. Tog kycklingfilé, klyftpotatis,vitlöksbröd och efterrätt, lyx hahaha ;) 
Att sportlovet snart är över känns helt sjukt! Det va nyss fredag och imorgon är de fredag igen. Hoppas att de går lika fort nu som fram till studenten ;) 
I helgen ska vi fira Erik hos hans pappa och sen får vi se vad som händer mer. 
Pusshej !




Tack för ikväll tjejer! 


Drömmer mig tillbaka

Hej ! 
Ligger just nu i sängen och drömmer mig tillbaka till värmen..
Pust ! 



Länge sen.

Hej godingar ! 
Har inte bloggat på ett tag hehe ... 
Men så kan de va när man har en del o stå i ;) 
Kan meddela att jag tog körkort igår och jag är så lycklig ! Har även varit alla <3 dag och den spenderades med älsklingen, massa god mat och mys ! 
Har även kört en del igår och idag haha , ska strax hämta Moa från jobbet och så ska vi drifta in till stan ;) 
Och träningen flyter på bra tycker jag. Har blivit lite mindre nu dom senaste dagarna för de har ju varit fullt upp med körkortet o de (a) Sportlov har vi ju med förtusan , de glömde jag säga hehe ;) får se vad de bjuder på. Ska in till stan på torsdag med tjejerna och käka god mat! Och i helgen ska vi fira Erik hos hans pappa , han fyller ju år nästa vecka :)! 
Nä nu ska jag köra , pusshej !



Blev visst lite hungrig (a)


Yoghurt, clementin, gröt, avokado , knäckebröd med makrill

Så jävla pluggtrött

Hej !
Har precis tagit en liten pause från allt pluggande ... Fyfan va tråkigt de är att plugga , helt seriöst! Särskilt historia , blä jag spyr på de ! Har prov i de imorgon och de kommer ju gå sådär hahaha ;) känns som att de är mycket plugg nu framöver , massa prov, körkortsprov, gymnasiearbetet och massa annat skit.. Jaja så är de ! 
Skoldagen va kort o skön , började vid 10 och slutade 20 i 1 så ingen avsträngade dag inte. Efter skolan så gick jag upp till gymmet och tränade lite biceps, kommer förmodligen ha grym träningsvärk där imorgon :)! Äntligen fredag imorgon med, underbart ! Nu ska jag plugga vidare lite och sen blir de djuräddarna eller vad de heter ;) pusshej ! 



Mycket träningsbilder på bloggen nu. 

Helt slut

Hallå! 
Sitter just nu vid matbordet o har tryckt ner gröt och en banan, proppmätt! Smuttar även på godaste drickan .. Mina aminosyror !!! Så jääävla gott va de helt sjukt och jag blev riktigt taggad utav dom , inte sådär slö som jag brukar bli så dom funkar strålande hittills och så satans goda , har smaken watermelon Madness. Hämtade ut paketet på Ica efter skolan , kom hem , pluggade lite sen käkade jag lite kyckling, ris och sallad. Sen pluggade jag lite till och vid 8 gick jag upp och körde ett ben/rumppass som gick väldigt bra :)! Nu ska jag duscha tänkte jag mig sen ska jag packa lite för ska sova hos Erik imorgon så hoppar av där direkt efter skolan. Sen ska jag sova när jag har packat , kanske läsa igenom historian en gång men de är bara kanske ;) tjingeling!


Har börjat med att stretcha och tänja mina vigheter efter varje benpass hahaha ;) 

Mumma ;)

Dålig träning idag.

Hej ! 
Träningen idag gick väl sådär .. Va inte alls taggad o vet inte varför. Tränade rätt så tidigt idag och är mer taggad när jag tränar sent, konstigt. Det blev iallafall ett bröstpass på 1 timme så hoppas att de känns lite imorgon. Jag hoppas även att mitt paket kommer imorgon för imorgon är de ben/ rumpa som står på schemat :D! När jag kom hem så tog jag mig lite gröt och vet ni vad ??? Jag hittade en mixare så jag kunde göra en smoothie !! Lyckan är enorm !! Hahaha skräll , sen duschade jag och sen gjorde jag ett körkortsprov. Nu ska jag kolla på en skräckis, orphan. Hoppas den är bra, dock ska jag kolla ensam vilket är sådär hahaha ;) jaja , pusshej !



RSS 2.0