Naglar.

Mina blingiga naglar (;




Trött i kroppen.

Hej ! Skoldagen gick bra , förutom att man steg upp vid 6 och fick reda på vid 7 att första lektionen va inställd så de va bara att gå o lägga sig igen ... Tog 10 bussen, hade prov som gick sådär o sen vård . Kom hem o käkade o sen la jag mig i sängen o sov typ 2 timmar hahaha, så jävla skönt ;)! Efter de så stack pappa o jag till gymmet. Älskar att köra allt man pallar när man inte varit där på länge , i slutet ligger man på golvet o gnyr o är spyfärdig typ hahaha, älskar de verkligen ! Då känner man att man har gjort något bra :) börjar dock få lite ont i halsen o känner mig lite konstig , hoppas inte de är nått allvarligt :) på onsdag ska jag stanna kvar i stan o käka med bästaste Moa :D o på fredag ska vi upp till kosta o fira Johanna som fyller 18 i april , men tar firandet nu :) så vi tjejer ska dit o fira henne ! 
På söndag ska jag ÄNTLIGEN till Ullared !! Så jävla kul !! , nä nu ska jag fan sova , pusshej ! 
Flexbild, inte så mycket att visa men det ska bli mer !!:) 


Solar.

Hej ! Helgen har varit bra ! Nu är de söndag igen och en vecka framför oss i skolan :/ snart påsklov iallafall ! Idag ska jag bara ta de lugnt , sola lite , plugga o sen vet jag inte , imorgon blir de skola o sen lite träning på gymmet. Yes, hör av mig , puss!



Soliga fredagar får mig på bra humör

Hej ! Att vakna upp till en solig fredag gör mig överlycklig haha ;) de är dock en lång skoldag men med lite sol så kan de nog lätta lite på de hela haha ;) efter skolan sticker jag till lenhovda med Hillevi för lite festligheter där , kanske blir lite festligheter imorgon också :) vi får se ! Hör av mig , pusshej!



But first, let me take a selfie 

Härligt pass.

Hej
Kon nyss ur duschen o sitter nu o käkar apelsin , så sjukt gott! Va på ett tabatapass innan , riktigt kämpigt och svettigt idag , men sjukt härligt när det är gjort! När jag kom hem så squatade jag en låt haha , fick bara värsta rycket ;) imorgon har redan halva veckan gått , love it ! Nu ska jag krypa ner o kolla på nått , om jag hittar nått att kolla på haha :)! Pusshej !



Ljusmys!

Kände för att ha lite ljusmys ikväll , alltid trevligt ;)
Köpte ett från Ikea som luktade så sjukt gott!




Låren gråter

Hej!
Mina lår är helt underbart mörbultade efter dagens spinningpass :D hade ett riktigt svettigt intervallpass och låren var som slem efter , så himla gutt! 
Första dagen i skolan gick snabbt och ja de hände väl inte för mycket haha ! Imorgon blir de skola och efter skolan ska jag hem , ta de lugnt , käka o sen sticker jag på lite tabata vid halv 8, love it ! Nu ska jag kolla på vikings o bara ta de lugnt , pusshej!


Ikea.

Hej ! Kom nyss hem från Ikea , vi va där för Johan skulle ha en ny säng , jag själv hittade en efterlängtad rullgardin och ett påslakan ;) nu ska vi på kalas hos Maggan för Frida har fyllt år o så ;) 
Imorgon börjar helvetet igen .. Usch så otaggad, Aja ;).. 
Pusshej ! 




Myskväll med bästavän




Mys <3

537 kalorier fattigare

Hej ! Har nyss gått en pw runda på 1 mil ! Känner mig sjukt stolt :D!! De va jävligt skönt men nu ska jag fan hoppa in i duschen o njuta , pusshej!! 



Snart ridning.

Hej ! 
Imorgon är sista praktikdagen för mig , sen börjar helvetet på måndag igen ... 
Uscha .. Ikväll blir de ridning och imorgon blir det tabata, har varit lite off här på bloggen nu men har inte haft nått speciellt att skriva så ja de fick bli så :)! Nu måste jag snart byta om , skrev bara så ni vet att jag lever ;) 



Kärlek till den här människan

Hahaha Asså love him


Köttat i 1 timme.





Längtar tills jag ska köpa redigt gymkort ;D 

Lyxar till det en kväll som den här.

Vaniljkvarg med bär i ;)




Lite färg blev de !



Haha sola är fan underbart ;o

Underbart jävla väder!!

Helt sjukt !! Det är mars och jag sitter  ute o solar i shorts och linne ;o helt underbart !



Härlig joggingrunda.

Hej ! 
Började dagen alldeles underbart, tog en rejäl joggingrunda i det fina vädret! En extra lång idag med så nu är jag alldeles slut. Ska duscha nu och sen ska jag sätta mig ute i solen ett tag. Börjar jobba vid 3 så ska ta halv 3 bussen till skruv :) nu ska jag duscha pusshej!

Hahaha bästa bilden på länge ;)

Dags för tabata !




Shopping.

Hej ! 
Sov hos Moa från igår till idag :) vid 11 idag så åkte vi in till stan , hittade ett par glasögon från indiskan , 1 sjal från bikbok och en sjal och en väska från glitter ;) mycket nöjd med inköpen, behövde lite vårnytt;) 
Käkade på zack's innan ;) 

Militärsjalen är från bikbok och den andra med fåglar är från glitter.

Tänkte ha den ena sjalen till att knyta fast i väskan , så himla snyggt!

Men så ser den ut annars ;) 


Glasögonen från indiskan ;)

Underbart.

Hej !! Att vakna upp till strålande solsken gör jobbdagen till något så mycket skönare och roligare. Va tvungen att ställa klockan på halv 10 för vid kvart i 12 börjar jag min jobbdag och den fortsätter till 9. Så ja de blir ju några timmar. Nu ska jag ner för att äta lite , puss!



Underbart väder.

Hej ! 
Har nyss sprungit e-spåret , de känns ju absolut att man inte har sprungit på ett tag haha ;) men jag sprang hela utan o stanna även fast de va segt i backarna så stannade jag inte :)! Uuunderbart väder ute idag med, grymma vårkänslor ! Nu dricker jag min lilla shake o den är väldigt god faktiskt :) så jag sprang e-spåret o när jag kom hem tränade jag min mage lite , med typ 5 magövningar + 75 squats ! Nu blir de duschen för min del :)





Ni är välkomna!!

Åh äntligen kom mina grejer ! Nu jävlar ska de tränas, blir så sjukt taggad!!


Dags för tabata.

Hej ! 
Idag har jag varit helt död hela dagen , så sjukt trött och jag vet inte varför haha :) kom hem vid 4 o gick o la mig o sov direkt och sov till 6 , vilket va underbart ! Gick ner , käkade lite o nu ska jag o mamma strax gå upp mot sporthallen för att träna lite tabata , grymt kul ;) nä nu måste jag gå , puss !



Unnar mig lite gott.

Hej! Kom nyss hem från jobbet , har nyss käkat lite o ska nu unna mig en god efterrätt haha ;) träningsvärken är olidlig i både lår och rumpa idag , underbart ! Imorgon börjar jag vid 7 och slutar halv 4 och vid halv 8 ska jag på tabata med min köra träningsvärk .. Love life ! Haha jaja , nu ska jag käka upp o sen sova , pusshej ! 



Träningen idag.

Hej ! Har just precis ätit lite knäckebröd med paprika och ett ägg :) dagen har bara flutit på , har inte gjort så mycket men tränade innan och då testade jag lite nya övningar som tex. Sumo-squats som är som vanliga squats fast man står mer bredbent och jag hittade en övning på en instagramsida där man tar en boll , helst pilatesboll och sen tar du en bänk , helst lite upphöjd då och sen .. Ja ni ser på bilden här nere, hoppas på träningsvärk imorgon iallafall ;) 
Pusshej!




Beställt.

Nu har jag skickat hem en skitfin shaker från gymgrossisten , den kostade 49kr. 
Jag skickade även hem ett proteinpulver från vitaminvaruhuset för 139 kr och det är min vän Hillevi som har tipsat om de så jag fick ett ryck och beställde hem de ;) Hoppas jag blir nöjd !
 
 

Hundvakt

Hej ! Ligger i soffan hos Moas systers pojkvän, dom två är iväg o har sovit på hotell o så så vi tog hand om hans hund :) sjukt duktiga vi är på att laga mat med ;) 




RSS 2.0