Äntligen mat

Äntligen mat efter ett magpass, fisk fick de bli ;) 



Ny vecka, nya tag!

Hej ! 
Kom nyss hem från gymmet, älskar att träna typ klockan 8 på söndagar för de är nästan inget folk o de är så skönt! För alla maskiner o hantlar är lediga haha ;) 
Körde axlar idag så hoppas man känner av de imorgon ! 
Ska in till mitt ivä imorgon o ha lite redovisning på en uppgift som vi har haft :) sen ska jag tillbaka till praktiken igen , är redan inne på 4:e veckan ;o de är helt sjukt va fort de har gått ! 
Ganska kort vecka för på torsdag är det Valborg och på fredag är man också ledig. Valborg tänkte jag fira hos en kompis som heter Frans tillsammans med Erik och ett par vänner till tror jag, som det ser ut just nu iallafall. Valborg tycker jag inte är nått sådär jättestort att fira haha men men :) 
På onsdag ska jag va med Moa o vi ska plugga de där satans gymnasiearbetet , fyfan låt de vara över snart !!! 
Yes nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs pusshej!



Precis tränat.

Hej ! 
Igår gjorde jag halva praktiken , helt sjukt va fort det har gått! Nu har jag hälften kvar och vi får se om de går lika fort. 
Har precis varit på ett svettigt tabatapass. Tänkte lägga upp det såhär att jag tränar på gym så många dagar i veckan som jag bara kan, sen kör jag ett tabatapass 1 gång i veckan eller 2 , får se lite :) älskar att bara få ta ut sig till Max , de är underbart ! Nu ska jag duscha och sedan ska jag käka lite.
Pusshej!



Sova tidigt idag.

Hej ! 
Ligger just nu i sängen , sovredo! Så jäkla skönt att lägga sig tidigare nån dag och vara utvilad imorgon! Praktikdagen är mycket kort imorgon , jag slutar vid 2 och börjar vid halv 8 så de ska bli skönt :)! På kvällen ska jag och Erik in till stan för att äta på rosegarden och gå på bio, myspys! 
Efter praktiken idag så stack jag upp och tränade lite biceps, fick värsta rycket och var med på tabatan som jag inte har varit med på på länge. Haha de va rätt gött att få slita ut sig där och blev klar på gymmet lagom tills tabatan började. Yes ! Nu ska jag sova , godnatt :)!

Tbt

Trött

Hej!
Just nu ligger jag i sängen och kollar på ex on the beach, helt okej program! 
Praktiken har gått bra idag trots dåligt väder haha. Kom hem vid 8 tiden, åt och gjorde klar naturuppgiften vilket är väldigt skönt! Har precis käkat upp två kiwiis och lite vindruvor ,mycket gott! Jag ska sova efter detta programmet för jag är grymt trött och de är halvt storm ute vilket är mysigt haha ;) nu ska jag kolla vidare , pusshej !



Hemskt väder..

Hej! 
Idag är humöret nere i botten och de är vädret som gör mig så depp... Är även otroligt stressad angående sommarjobb, gymnasiearbete o annat plugg så jag orkar inte mer haha :( 
Kunde iallafall dra upp till gymmet efter praktiken idag och rensa tankarna vilket var väldigt skönt. Stänger helt av omvärlden och fokuserar bara på träningen och de gör mig otroligt lugn. Nä nu ska jag försöka att göra lite till på naturuppgiften, haha så roligt man kan ha de en regning tisdagskväll ;)


Såhär känner jag just nu 

Bra benpass.

Hejsan ! 
Helgen har varit väldigt bra för min del, i fredags så va vi hos Eriks pappa och åt god mat och hade det trevligt :)! I lördags så firade vi Eriks morfar som fyllde 70 år, mycket trevligt :)! Sen har vi bara myst och tagit de lilla lugna så det har varit en skön helg :)! 
Idag körde Erik hem mig vid 5 tiden, efter de så stack jag upp och tränade lite ben+ rumpa. Mycket skönt faktiskt och när jag va färdig så skakade mina ben så jävla mycket men de va skönt för då vet man att man har gjort ett bra jobb ;) 
Imorgon börjar jag vid 1 o de ska bli skönt med lite sovmorgon. Hör av mig, pusshej !





Nu är lovet slut

Hejsan! 
Då va sista lovet slut för min del, dagarna rullar på och snart står studenten framför mig , helt underbart ! 
Åker dock inte till skolan imorgon för jag ska ha praktik i 5 veckor nu vilket ska bli väldigt skönt ! Jag ska vara på ett ställe i Lessebo så jag slipper att åka buss varje dag till Växjö så de ser jag fram emot ! Så vi får se vad veckan/ veckorna bjuder på framöver. Ha de så bra så länge så hörs vi för jag har inte så mycket mer att säga, pusshej !

Blev lite sugen på att känna på nålen igen hahaha ;)

Finbesök

Hade Finbesök utav min systers barn innan , så söta ;) 



För mycket energi.

Hejsan hoppsan ! 
Har haft världens energi idag känner jag , först ett tricepspass på 1 timme o 30 min. Sen kom jag hem , åt o fick ännu ner energi så jag gick en runda på 6 km :) de va otroligt skönt faktiskt , kom hem precis och har käkat lite jordgubbar som mamma köpte i affären idag, sjukt goda faktiskt :) tänkte precis hoppa in i duschen när Frida kom med en liten påskpresent med massa godsaker i ;) 
Imorgon ska jag sova över med Moa o de ska bli Niiice :) o på lördag vid halv 3 ska jag på hockey i Tingsryd med Erik , trevligt trevligt :) 




Hörs !

RSS 2.0