Lång dag ..

Hej ! Äntligen ligger jag i sängen igen :)!
Det har varit en sjukt lång dag idag. Vaknade vid 10 i 6 , fixade mig , åt frulle med Moa ( vi sov ju hos Carin inatt) sen körde Carin oss ner till stationen där vi hoppade på bussen. Hade 2 timmar och 40 minuters skrivande. Sen psykiatri och sen vård. Tog 20 över 4 bussen hem och va hemma vid halv 6. Åt lite då och sen åkte jag på spinning. Idag va det fartlek som stod på passet, 10 min x 3. De va jobbigt , men inte det jobbigaste jag gjort. Duschade och åkte hem. Imorgon ska jag till skolan som vanligt och sen ska jag o Moa plugga lite. Kanske hos Carin ;) eftersom hennes päron( föräldrar) fortfarande inte är hemma ;)
Nu ska jag äntligen sova , så underbart de ska bli. Har inte sovit i min säng sen i torsdags :) godnatt, puss ;*


Sänghäng idag.

Hej ! Ligger i sängen med mina guurlss och degar.. Söndag är de idag och de suger ju mer än allt annat.. Men det är ju bara 4 dagar den här veckan , sen tar vi helg igen ;) helgen har varit underbar och slapp , men lite festande också ;) underbart ! Nu ska jag vila mig en stund , pusshej ;$


Härligt väder !

Hej ! Kom nyss hem från korrö, va där och åt med Moa och hennes familj ! Lax som va asgod! Klarblå himmel ute idag med , riktigt skönt ! Vi sticker nog upp till Carin igen sen , ska sova där inatt med. Pusshej ;*


Fräscht :)!

Hej ! Ligger just nu i carres säng och är trött som ett as... MEN vi är leeeediga imorgon ;) lektionerna är inställda för lärarna ska på utbildning :) gutt! Särskilt när de är fredag imorgon med , långhelg ;) får se vad som händer i helgen , ska ju sova hos Carin med ett par goa tjejer hela helgen :) klippte mig även idag :) bort med de slitna , äntligen !! Så de blev ganska kort med otroligt fräscht! Här får ni lite bilder på de :)!
Köpte även en värmekräm från frisören som hon rekommenderade :) får se om den är bra ;)


Ny bakgrunds bild


Psykiatri.

Hej världen!
Kom på att jag bara skriver blogginlägg på psykiatrin.. haha
Den lektionen är så satans dryg så jag dödar lite tid nu ;) Men den här lektionen är inte så lång , vi har typ bara en kvart kvar så den är inte så jobbig. 50 minuter typ bara.
Har nyss haft gympa , vi sprang / gick en runda.
Efter den här lektionen ska vi ha hälsa, sen mat och sen har vi vård. Slutar vid 13.25 idag så kommer hem tidigt , vilket är väldigt skönt ! Moa och jag ska plugga sen ska vi kolla på svenska hollywoodfruar.
Ha det bra puss♥

tankarna just nu...
 

Nått som ska göras.


Ska försöka röra på mig mycket mer. Ska gå så mycket jag kan o typ springa en del. Moa och jag har börjat gå som tusan nu på senaste tiden. Typ 2 timmar pw , 3 gånger i veckan. Jag ska även göra squats för att få en bättre röv hahaha ;) Ska börja idag och försöka klara det på 30 dagar. Önska mig lycka till ;)
 
 

Höst.

Hallaoo!
Har psykiatri just nu och vi snackar om nått drygt. Så tänkte slänga in ett inlägg här lite snabbt.
Hade IVÄ första lektionen i 2 timmar och 40 min, psykologi nu då , vård och sen medicin. Så slutar vid 4 idag. Resten av dagen blir väldigt chill, händer typ ingenting.. Aja , de kan va  skönt de också.
Nä , vi hörs senare , pusshej :*
 

För tidigt födelsedagsfirande :D

Min syster o hennes familj kom o firade mig och min lillebror födelsedag idag :)
Johan fyller år nästa vecka och jag den 21 oktober. Men Marie o dom kunde inte fira då vi skulle fira så vi firade min också idag :)
Fick ett presentkort från body shop och lite duschkräm från body shop :D


Lyssna !


Jag är satt till denna världen för att njuta.

Hej !
Precis kommit hem från skolan. Inte så lång dag idag , vilket är väldigt skönt! Ska snart äta och sen måste jag försöka plugga lite, har nämligen ett vårdprov imorgon ... Och ett samhällsprov på fredag..
Ikväll ska jag rida :D hoppas de går bra, det är hoppning ikväll ;)
Ja .. skriver mer senare pusshej :*
 

Äntligen :)


Beställt hem en blue illume tandborste.

Äntligen har jag beställt hem en ny blue illume tandborste. Den första jag hade gick sönder för nån månad sen och idag beställde jag äntligen en ny. Jag kan ju säga att den va asbra då jag använde den. Jag såg klart skillnad och längtar tills den kommer hem. Kostar bara 149 kr från http://www.blueillume.net/shop/.

Tacomys


Mitt kommande rums tapeter :)

Hej ! Om jag inte har sagt de så ska jag , mamma och pappa byta rum :) jag ska flytta upp på övervåningen och dom ska flytta ner i mitt rum för jag störs för dom vaknar alltid så tidigt och köket är precis utanför mitt rum så jag väcks alltid o så :) så pappa har börjat på rummet uppe och jag har nu bestämt mig för tapeter i rummet :) de är dom på bilden då , alltså en fondvägg och sen vita tapeter runt omkring eller så :) sen svarta möbler ;) de kommer bli snyggt hoppas jag :D
Ni får bilder på de när de börjar bli klart :)


Ridning snart.

Hej !
Ligger just nu i sängen o myser en massa ! Ute regnar det typ hela tiden och har gjort det hela dagen, man vill bara ligga kvar här, MEN ska iväg och rida vid 6. Det är så rått och kallt ute ju :( aja... Skönt med lite träning !
Det är ca en timme kvar tills vi ska åka och jag måste försöka plugga lite innan jag åker. Har nämligen medicinprov på fredag... usch ! Aja , nu ska jag plugga istället för att sitta på massa bloggar o skit haha :) pusshej :)

 

Torsdag 5/9.

Hej ! Sitter just nu i sängen och dricker te med massa honung i, så gott :) börjar få riktigt ont i halsen IGEN ! Undviker att snacka med mamma o pappa här hemma nu hahaha, de gör ont att prata ju :( ! Fredag imorgon och värsta skoldagen på veckan typ :( aja de får gå, på lördag ska jag till stallet :) alltid mysigt :) idag va de skola , efter skolan stack Moa och jag och fikade i stan. Sen åkte vi hem , jag somnade i typ 2 timmar och sen gick Moa och jag en låååång pw. Riktigt skönt, sen duschade jag :) nu ska jag dricka upp mitt te och sen sova. Pusshej :)
Ni får en bild på cupcaken som vi tog när vi fikade idag och en bild innan jag stack ut med Moa :)


Svar på kommentar.

Från Tessan : Jätte rolig blogg! :D kan du inte skriva lite om hur du gör för att hålla ditt hår i så bra kvalité, t.ex om du använder vissa produkter som hårinpackningar,  osv :D ?? :*

Svar:
Tack så hemskt mycket :D ! Det glädjer mig verkligen att du tycker att jag har bra kvalité på mitt hår. Själv tycker jag att det börjar bli slitet nu så ska försöka klippa och fräscha till det framöver :) Tack så mycket för kommentaren :) De produkter som jag använder är :
( Ps, inte mina bilder) Jag använder mig av den här hårinpackningen från Garnier. Den tycker jag är väldigt bra, den lenar verkligen håret. Jag har den i en stund och sköljer sedan ut de. Då blir håret väldigt lent. Finns att köpa lite överallt.

Använder mig sen utav den här håroljan från elvital. Den är också väldigt bra. Den smörjer jag in i topparna efter duschen. Finns o köpa överallt.
Vissa gånger smörjer jag in det med got2b, luktar underbart gott och är väldigt lenande :) Går att köpa överallt.

De här värmeskyddet rekommenderar jag också (Y)
Går också att köpa överallt typ.
Mitt hår då , en otroligt dålig bild men ja den får duga , fast de är lite oreda där nere men skitsamma haha :)

Bra instagramsida :)

 
 



Några sjukt snygga tatueringar...

 
 
 

True dat ;)

 

Dagens händelser.

Hej ! Det har inte hänt sådär väldigt mycket idag. Dagen började med gympa , då Hillevi , jag och Jossan gick en lång jäkla pw. Sen hade vi psykiatri , hälsa , vård , vääääärldens längsta håltimme och sen matte. Känns som man går 8-4 för det mesta nu. Tar typ alltid 16.25 bussen hem nu förtiden haha :( när jag kom hem så va jag med Moa , vi snackade , kollade på idol och på svenska Hollywoodfruar. Sen åkte jag hem , tvättade av mig sminket och borstade tänderna :) nu ligger jag i sängen och ska strax sova. De ska bli underbart ! Imorgon är det onsdag , vilket innebär en kort dag och ridning :D toppen :) pusshej ;* ni får en bild från vår pw i morse.


Nya joggingskor.

Köpte mig ett par nya joggingskor uppe på kosta outlet för 790kr :)


Söndag.

Hej ! :) ligger i Moas säng just nu o jag tror hon har somnat för vi kollar på en film o vi ligger skavfötters så jag ser inte henne redigt haha :) idag har jag varit i kosta o köpt ett par Joggingskor, ni får en bild på dom imorgon. Måste sova strax för vi ska upp till skolan imorgon.. Usch.. Och imorgon kväll blir de spinning igen .. Lär ju dö ! Nä nu ska jag sova, ni får en bild på kräftorna vi åt hemma igår :) pusshej ;*


RSS 2.0