Try this, bitches ;)




Ryggmuskler.

Lite ryggmuskler finns de men inte så mycket haha , måste jobba vidare på de ;)




Nygjorda bullar.

Hej ! 
Sitter här o käkar nygjorda bullar , mycket gott ! Övningskörde till ridningen innan o de gick mycket bra , tabbade inte mig iallafall :) red lite dressyr o de gick också bra , sen körde vi hem o sen duschade jag o nu sitter jag i min säng o tjockar mig haha :) ska snart sova för jag ska upp o jobba sista dagen för veckan imorgon vid 7 :)! Skriver mer sen , Puss!



Hockey.

Hej ! 
Ligger just nu i sängen , helt död hahaha :) sjukt trött är jag med. Kvällen har varit skitrolig :). Vi åt på rosgarden eller vad de heter , mycket gott! Efter de blev de hockey o de blev 2-3 till Växjö :)! Detta var en förtidig födelsedagspresent till min storebror som fyller år i mars :) o han hejar på Modo som lakers mötte då :) sååå han va nöjd ! Fick även veta att min syssling uppe i Norrland är väldigt bra vän och har även gått i samma klass som modos målvakt :) lite coolt faktiskt hahaha :), han är en av shls bästa målvakter. 
Nu är klockan ställd på 10 i 6 , jobb vid 7 imorgon igen :) yes ! Nu ska jag sova , ha se gött ! Puss:)



Mot Växjö strax.

Hej ! :) 
Jobbade från 7 till 1 så de va inte så länge :) åkte hem, duschade och fixade mig :) nu ska vi strax rulla mot Växjö för att äta lite och sen kolla på hockey, Modo - lakers :) alltid trevligt , nämen nu måste jag gå och här får ni en outfitsbild :)



Vårkänslor

Hej! Kom bara o tänka på vilka jäkla vårkänslor man fick idag alltså ! Vaknade vid 7 o solen lyste o fan va glad man blev :) åkte in på mitt kära ivä , tog kvart över 11 bussen hem o åkte hem o åt och sen åkte jag till praktiken :) va där till 9 och ja nu ligger jag här o ska snart sova för jag ska upp vid 6 imorgon :/ jobbar dock bara till 1 , sen ska jag hem o duscha o sen ska jag o familjen åka in o käka lite o sen ska vi kolla på hockey :) de ska bli väldigt roligt :) har väldigt mycket träningsvärk i magen idag för jag körde alla sorters magövningar igår innan jag skulle duscha så jag känner av de idag , gutt !
Nu ska jag krypa ner o sova , pusshej !
Bilden är tagen från imorse :)

Hårvideo.


haha ni får bättra på kvalitén :) !

Ingen höjdare..

Här hade man laddat upp och åt helvete gick de med Sverige i hockeyn men dom kom iallafall 2:a :)! 



Frulle

Hej ! Har nyss ätit lite frulle, ägg och activia :) vid cirkus 12 halv 1 ska jag ner till Moa och kolla på hockey , de lär ju inte bli LITE nervöst !! Aja, får se hur de går :) träningsvärken plågar mig lite idag men de är gött för då känner man att man har jobbat. Fick en liten fråga om hur jag sköter mitt hår så det ska jag skriva nått inlägg om nån dag :) kul att ni frågar , de är bara att fråga på ! Älskar frågor :)! 
Finaste äggkoppen ;)

Lördagsmys




Träning.




200 st såna här godingar för magmusklerna idag ;) 


Den här bränner gött i rövmusklerna haha ;)

Övningsköra.

Hej vännerna! Vaknade runt halv 9 idag, steg upp, åt , fixade mig och sen övningskörde jag in till stan med mamma o pappa :) de gick hur bra som helst faktiskt , tabbade inte mig en gång :)! Men körde inte sååå mycket inne i stan , körde till en parkering sen fick pappa ta över och sen körde vi gill city gross och handlade och sen körde jag från Grand och hem :)! De gick superbra :)! Körde om en bil för första gången , lite skraj va jag men de gick bra :)! De va en bil med släp om ni undrar haha :) sen när jag kom hem åkte pappa o jag o tränade , härligt pass och bilder kommer!
Pusshej :) 

Kalas för kusinen.

Hej ! Snart ska jag övningsköra mot skruv med familjen haha :)! Där blir det lite kalas för min kusin som fyller år idag och jag har inte gjort för mycket annars idag haha, jo städat hela rummet och kollat på hockey som va djävulskt nervöst !! Men vi tog en finalplats iallafall så de är på söndag :) nä nu ska jag snart köra , så pusshej !





Angående ask.


Varför jag inte har ask ; 
Jag känner inget behov av att ha de haha :) undrar ni nått så kan ni bara fråga här , anonymt eller inte , de kvittar :) 

Någon har varit extra snäll här.

Hej ! Min bikini har äntligen kommit :D! Och den passade perfekt ;)




Ut på en pw.

Hej ! Vaknade vid cirka kvart över 10 och va jättepepp på att gå en pw så nu ska jag göra de haha :)! Ha de så bra sålänge :)!



Alltid härligt med en pw.

Hellu :) !
Ligger i sängen nu och har planerat upp morgondagen hahaha. Ska börja med en pw så har ställt klockan på 10 ifallifall, gå en lång sådan , hem och sen gå upp och hälsa på farmor en sväng och vid 6 blir det tabata. Härligt härligt ! Ska sova strax så man är pigg och utvilad imorgon :) Ridningen gick bra , fick en hel del beröm, yeeey! Hade bra sits och ställning på hästen så de va bra ! Nä nu vet jag inte vad jag ska skriva med , haha pusshej !
 

Dressyr.

Hej ! 
Nu är jag redo för lite ridning och dressyr står på schemat :)! Alltid lika kul :)! Haha hade mitt hår i en "bulle" inatt så de va crazy när jag släppte ut de haha så de är lika bra att fläta de ;) nä nu ska jag åka strax så jag hör av mig , pusshej!




Try it ;)!




Mot stan.

Hej ! Nu kommer snart Moa och hennes mamma o hämtar mig så drar vi oss mot stan för lite shopping. Nu kommer dom så ni får 2 bilder som togs nyss haha :) 




Min träningsmotivation.

Fick en fråga här då om hur jag fick min inspiration till att träna. 
Svaret på den frågan är .. Jag vet faktiskt inte , började följa massa fitness sidor på insta o började följa massa fitnessbloggar. Bilden till vänster när jag va ganska "knubbig" , efter den semestern så ville jag börja ändra på mig kommer jag ihåg. Jag började lite smått o gå på tabata o spinning, tyckte de va väldigt roligt och sen började jag även gymma en del och jag älskar verkligen att träna, de får mig på
Så gott humör o jag blir väldigt glad av det. Älskar att få se resultat med ! Men tro inte att jag alltid är nyttig , jag syndar och äter massa onyttigt ibland också haha :) men man måste unna sig lite saker ibland ! Men hade inte direkt nån inspiration men fick en massa motivation istället :) mår bra och är ganska nöjd med min kropp just nu, men tränar för att den ska bli liiite bättre och för att jag mår fruktansvärt bra av att träna :)! Kul att du frågade :)!


Nyttigt ska de va.

Hej ! Kom nyss hem från spinningen, riktigt mör i benen nu kan jag säga. De va några veckor sen jag va där nu så de kliade gött i låren efteråt. När jag kom hem va jag grymt hungrig så tog mig en macka, utan smör o 3 gurkor på, de va faktiskt väldigt gott , tro det eller ej ;) 
Längtar som tusan tills imorgon för då ska jag träffa min lille mozur :D vi ska in till stan en sväng med hennes mamma. Får se om vi hittar något :) på kvällen kör vi tabata o sen sover Moa hos mig :) jep, så är de :)! Nu ska jag göra nått åt mitt liv haha , pusshej !



Jävlar ..

Oj ! Hittade gamla semesterbilder på mig från 2010... Haha har man förändrats ?? Ja!! Börjar känna/ se mina magrutor nu, ska inte ha något överdrivet men att va lite halvtränad är vad jag vill va. 



I'm off to work.

Hej!! 
Vaknade vid halv 10 ungefär, steg upp, åt och sen fixade jag mig lite. Jobb från kvart i 12 till halv 9 idag sen tar jag också sportlov minsann! Får de vad som händer på lovet men nått händer säkert ;) nu måste jag åka , puss!



Beställd.

Hej ! 
Nu har jag äntligen beställt en ny bikini :) 
Check it out ;) 






Vadpress hemma.

Hej ! Vill bara tipsa om hur du kan få dig lite go träningsvärk i vaderna. I förrgår så stod jag med två vikter i händerna här hemma o gick upp på tårna o ner igen o upp på tårna o ner igen , under en hel låt då. Efter de så värkte de ganska bra i vaderna o idag kan jag knappt gå , kunde knappt de igår heller. Otroligt härlig träningsvärk ;) de är så enkelt , om du inte har några vikter så gör de inget men sätt på en go låt o börja stå på samma ställe o gå upp på tårna o ner igen under hela låten, sen hoppas du på en fin träningsvärk dagen efter ;) 



Lördag.

Hej ! Jobbat från 7 till halv 5 idag o de gick bra :) när jag kom hem så hade min kära pappa köpt en kycklingsallad till mig , mums ;) efter de så kollade jag lite på tv o sen åkte pappa o jag ner till brandstationen o gymmade. Sen åkte vi hem o jag duschade o så o nu ska jag kolla på melodifestivalen med familjen tänkte jag. Börjar inte förrens vid 12 imorgon så det blir en liten sovmorgon :) nu ska jag dra , pusshej :)!



Uppe med tuppen,

Hej! La mig precis i sängens de va underbart skönt! Har jobbat kväll ikväll o de gick bra , tycker mer om att jobba kvällar , är inte lika trött då som på morgonen. Börjar vid 7 imorgon och jobbar till halv 5, de kommer säkert gå bra :) trivs väldigt bra på min praktik så de känns inte jobbigt att gå dit. Ska försöka hinna med o träna när jag kommer hem imorgon också + beställa hem en bikini som jag hittade på Nelly.com , men måste försöka sova nu :) hör av mig imorgon, pusshej!



Bikinis


Snyyyggaaaa
 
 

Glad alla ♥;s dag.

hej ♥ 
Alla hjärtansdag idag o jag ska iväg o jobba strax till 9 ungefär,yey! Sov hos moa inatt o de va mys o imorgon börjar jag vid 7 o jobbar till halv 5. Vet inte redigt vad jag ska skriva.. jo att nästa vecka är de sportlov o de ska bli skönt  :) nu ska jag kolla på lite bikinis haha , pusshej !
 

Hemmagym.

Hej! 
Sitter hos Moa nu o kände mig tvungen att slänga in ett inlägg lite snabbt :) ska sova här inatt o de ska bli väldigt mysigt , va i affären o köpte en ben&jerry , mums! Körde ett litet gympass hemma idag, pallade inte gå ut i snön. Så körde ca 40 minuter idag, de va gutt. Tränade axlar o vader så ja :) får hoppas på lite träningsvärk :) nu ska jag va lite social , pusshej ! 




Dog nyss lite..


Ledig imorgon.

Hej vännerna ! :) 
Kom precis hem från ridningen , hoppning stod på schemat o de gick ganska bra , hade en väldigt pigg häst så de va full fart haha. Praktiken går bra och imorgon är jag ledig för jag ska jobba helg, sen ska jag sova över med Moa för jag börjar vid halv 4 på fredag så de ska bli gutt med lite sovmorgon. Nu ska jag duscha o sen ta mig nått o äta :) ha de så bra så hör jag av mig , puss! Ni får en bild från när jag väntade på bussen hem igår :)



Sorgligaste jag läst ...

Hittade nyss de sorgligaste någonsin, herrejävlar! Tycker att ni ska in o läsa på Expressen , skrolla ner lite så hittar ni de! Mycket läsvärt!



Tidigt imorgon.

Hej ! Tidigaste alarmet som jag någonsin har ställt är nu ställt haha ;) 
Praktiken börjar vid 7 o bussen går kvart över 6. Första praktikdagen gick bra och jag trivs ! 
Imorgon blir de tabata på kvällen vilket jag ser fram emot :) haha är så jävla trött så jag vet inte vad jag ska skriva , ska nog försöka sova nu , pusshej!



Dagens pass i bilder.





Nyköpt.

Hej! Kom nyss hem från stan , vi va på city gross o handlade lite mat , sen käkade vi på Max o jag tog en sallad hehe.. Va inte alls sugen på nått sånt där flottigt :p så jag tog en god kycklingsallad istället , efter de gick vi in i den där affären stadium outlet. Hittade mig en träningströja där, långärmad kan behövas ibland, för 150kr :) rena klippet !! Nu sticker jag till gymmet, pusshej!




Underbar morgon.

Hej ! Har precis fixat mig lite o jag o familjen ska in till stan en runda :) sen efter de blir de gym , längtar dit hahaha ;)! Vaknade imorse o solen sken som bara den o de fick mig verkligen att tänka på sommaren o jag fick massa positiva tankar ;D nu är dock solen borta haha men den lille stunden den räckte ;) yes , nu ska vi åka , pusshej !
Va tvungen o ta ett kort ;D



Fel på mig ?

Asså vad är de för fel på mig o min mage? Varje gång jag dricker energidricka så får jag grymt ont i magen .. så jävla irriterande. De värker verkligen som fan.. Aja , ska försöka sova nu för jag är grymt trött, ont i magen o har inget o göra , så jag säger godnatt för idag o taggar inför gymmet imorgon :) pusshej♥
 

De är ju fredag.

Hej ! Regnet öser ner o jag har precis satt mig för att kolla på tunnelbanan, repris då :) missade de när de sändes nu i veckan så jag tänkte kolla på de nu. Köpte en franks o en marabou innan när jag va i affären så de ska jag festa på ikväll , imorgon blir de gym! Härligt :D hör av mig , puss <3




Träna !

Hej ! Kom nyss ur duschen o ska få i mig lite mat nu tänkte jag mig :) får nog bli mina älskade fiskbullar :D <3! 
Tabatan gick bra , älskar att köra slut på mig för de är en sån skön känsla efter :) imorgon är sista dagen i skolan , sen är jag borta från skolan i 6 veckor ;) 5 veckors praktik o sen 1 veckas sportlov då :)! Imorgon är de vårddag , då ska vi gå igenom massa innan praktiken :) lite nödvändiga saker då :) och idag fick jag reda på att jag får va i skruv på praktiken. ÄNTLIGEN ! Så ska va där vid 9 på måndag :) nu ska jag käka lite , puss :) hahahaa fin bild , lycklig bild haha ;)! 



Vindruvor.

Hej, sitter i sängen o pillar i mig lite vindruvor samtidigt som jag pluggar. Provet idag .. Vet inte alls hur de gick , kändes inte så bra men hoppas på ett E iallafall. Imorgon har vi prov i vård , sista provet innan vi går ut på praktik. Så kommer va borta från skolan i 6 veckor sen :D! För vi har 5 veckors praktik + 1 veckas sportlov. Ikväll blir de ridning o de kommer bli kul som fan :)! Men nu ska jag plugga lite , puss !



Tabata:)

Nu kör vi tabata ;) 



Trött på plugget.

Hej ! Åh måste bara säga hur trött jag är på allt pluggande.. De tar fan ALDRIG slut , när man har skrivit ett prov , ja då måste man börja plugga på ett annat .. O fick reda på idag att jag inte alls kommer att va i Lessebo på praktiken utan jag kommer troligtvis va i skruv .. För dom i Lessebo hade inga handledare typ :( strålande ! Aja , de får väl gå, men att säga till 1 vecka innan är sjukt sjukt sjukt dåligt ! Aja , ni får en bild på min kära mat som jag åt innan ;) 

Paj + apelsin ;)

Trött som ett as.

Hej ! Ligger i min säng , helt död känns de som. Har sån grym träningsvärk överallt med från igår .. Har träningsvärk i knävecket? Hahaha helt sjukt :p imorgon är de skola igen , suck ! Är skoltrött nu kan jag lugnt säga ! Orkar inte plugga mer ! Vi har verkligen grymt mycket plugg och jag har typ ångest över de.. Gårdagen va rolig ! Jag o Moa stack till Robin , min granne o chillkrökade lite med några personer till :) de va väldigt trevligt , sen stack vi till Emil en sväng för Robin o dom skulle åka iväg en sväng med nån men sen kom vi tillbaka o festade lite till haha. Kom hem vid 4- halv 5 på morgonen så man är ju GANSKA seg idag .. Har varit helt död hela dagen haha, ska lägga mig nu så jag är utvilad tills imorgon :) pusshej sålänge :) 




Bilder som jag själv har tagit.










Workout.

Hej ! Kom nyss ur duschen :) har varit på gymmet o tränat som faaaan hahaha ;) riktigt bra pass idag! Va helt slut efter :) glömde dock handskar hemma så de värker i mina händer... Strax kommer Moa tror jag :) vi ska skriva klart våra dikter som ska in på skrivandet på måndag.. Sen är vi bjuden till lite festligheter till en god vän :) de kommer bli kul , hoppas jag :) nä nu ska jag vänta på Moa haha pusshej;* 
Ni får ett fint collage som jag satte ihop innan, erkänn scnhyggt ;) 



RSS 2.0