Mellanmål

Mumsigaste mellanmålet efter ett gympass som bestod utav cardio och mage :)! 
(Fina hönor i bakgrunden) 

Vill ha !

Åh så sugen på att beställa dessa godingar !!



Seg uppdatering !

Hej vännerna ! Har varit lite seg på att uppdatera men har inte haft ork helt enkelt ! Va på studentfest i onsdags o de va väldigt trevligt! Va legolas eftersom jag kände att det passade med mitt hår o så haha ;) i helgen har jag mest myst med Erik och vi va på hockey i Tingsryd i lördags så de va trevligt :) idag åkte jag till stan med Moa , vi käkade på fyra krogar ( lyxlirare) och shoppade en del :) mycket trevligt !
Imorgon ska vi fira Eriks bror en stund och senare på kvällen så ska jag och Erik in till stan och kolla på bio , fast n furious 7. Den börjar 23.59 , mycket märklig tid men så är de haha ;) nä nu ska jag kolla på vikings , pusshej !







Djävulskt benpass!!

Hej kåååmpizzar! 
Ligger just nu helt död i sängen efter ett brutalt benpass.. Köttade i 2 timmar ! Trodde att jag skulle dö de sista 5 minuterna så jag taggar att inte kunna gå eller sitta imorgon. Men de är de bästa jag vet dock för då växer ben/ rumpa och man har gjort ett bra pass :) tänkte läsa igenom akutsjukvården en gång till nu och sen ska jag minsann sova! Ha de så bra , pusshej !



Chill dag

Hej!
Ligger i sängen som vanligt och slappar haha ;) har nyss pluggat lite eftersom att vi har ett prov på fredag , ett ganska litet så de är skönt! Sen tar jag lite påsklov och sen praktik i 5 veckor, underbart! 
Imorgon är de lite studentfest , trevligt som tusan :) och ikväll tänkte jag dra och damma av ett litet benpass på gymmet, alltid lika trevligt ! Nä nu har jag inget mer att säga , pusshej!

Meningslös bild haha...

Äntligen får man sova

Hej ! 
Ligger i sängen och är grymt trött så de ska bli underbart att få sova strax. Har sovmorgon imån så de känns ju helt ok, ska stiga upp vid 8 och ta 9 bussen sen :) idag kom jag hem från skolan runt halv 4, hann inte göra så mycket förrens mamma kom hem och vi åkte iväg till ett par bekanta för att fira en som fyllde år idag. Fikade lite och pratade, de va väldigt trevligt :) sen åkte vi hem och jag stack upp till gymmet för lite träning, bröst och cardio stod de på schemat idag , fett niiiice :) sen drog jag hem, duschade och nu ligger jag i sängen och ska försöka plugga lite för vi har ett prov imorgon i akutsjukvård. Jaja så är de! Hur ser min helg ut då? 
Jo jag och Moa ska passa hennes systers hund och hus för Moas syster och hennes kille åker till Gotland över helgen. Så skönt att bara vara vi och bara chilla! Vi ska äta god mat, ta de lugnt, åka till stan en sväng sen kommer kosta tjejerna en sväng med så vi ska grilla o så tänkte vi. Ja nu ska jag gå, hör av mig pusshej !
Innan gym

Käkade på sacks igår, mumma!

Mage-måndag

Hejsan hoppsan ! 
Ligger just nu i sängen o har duschat, så himla skönt. Dagen i skolan gick otroligt fort , hade ivä först och där gjorde man lite på en uppgift som vi har. Sen köptes de studentbiljetter minsann ;) den här gången är det filmtema o ni ska få veta vad jag ska vara lite senare ;) studentfesten är nästa onsdag så de ser man fram emot! Sen gick vi på ett studiebesök hos fonus , alltså en begravningsbyrå o lyssnade lite vad dom gjorde o så. Imorgon ska vi till ännu ett studiebesök på ett krematorie, spännande som fän ;) sen tog vi 13.35 bussen hem, jag kom hem och stack direkt upp till gymmet, körde mage och sprang 20 min på crosstrainern o sen körde vi lite gå i uppförsbacke på springbandet. Skönt att ha träningen gjord för idag , ska bara chilla resten av dagen tänkte jag mig. 
Ni får ha de så bra så länge så hörs vi ! Pusshej 




Hög tid att användas

Nu är de verkligen hög tid att använda mina Nikes :D!




Blond igen

Nu är jag äntligen blond igen , så himla skönt ! Tog ungefär 3 timmar hehe men bra och ljusare blev de o jag är nöjd som fän ;)!! 
Gjort på M hårstudio i hovmantorp :)!






Fint väder

Hej !! 
Ligger just nu i sängen och funderar på att stiga upp. Kom hem runt 1 tiden igårkväll och jobbet gick strålande ! Vi gjorde inte tabbar och det va skitkul :)! 
Va rätt trött i fötterna dock men annars va de niiiice ;) 
Hade varit skönt att gå en runda i de soliga vår vädret som är idag .. OM jag hade kunnat ... Har grooov träningsvärk i ben och rumpa idag från träningspasset i fredags, herrejävlar! De tar ca 5 min för mig att komma ner för trappan här hemma haha så tror att vi ställer in den pwn, tänkte dra upp på gymmet o köra ett ryggpass istället. 
Ha en bra söndag ! 


Äntligen helg!

Hallå eller !!
Veckan har gått oerhört fort och de är ju alltid positivt , för ju närmare kommer studenten ;) 
Kom hem runt halv 6 tiden idag. Hade HLR och testade hjärtstartare på akutsjukvården idag så den sista lektionen gick fort och de va faktiskt lite roligt för en gångsskull. 
Käkade vid 7 tiden och vid 8 drog jag upp till gymmet , en fredagskväll tänker ni !? Ja .. Så mycket tycker jag om att träna haha ;) körde ett bröstpass igår så de känns ju faktist idag och idag köttades ben och rumpa. Herregud va jag svettas när jag kör ben och rumpa, helt sjukt! Jag kör alltid slut på mig själv när jag är på gymmet, oftast ;) 
Tänkte sova strax, har kollat på ett avsnitt av vikings och blev lite sömnig nu. Imorgon ska Moa och jag hjälpa till att servera mat på ett 50 års kalas och det ser jag fram emot, lite nervös dock eftersom att jag aldrig har serverat innan men det ska bli kul ändå! 
Ska först och främst sova ut imorgon , det kan verkligen behövas nu känner jag. Min hy har börjat bli dålig och det är ett tecken på att jag har sovit för lite och stressat för mycket. Då får jag dålig hy och jag stressar mycket med skolan nu känner jag och har sovit sådär den här veckan så en helg satt fint nu. Ska sova som aldrig förr haha ;) 
Nä nu ska jag göra nått åt livet, pusshej!



Grattis Amanda !

Grattis på 19 års dagen Amanda ! Hoppas att din dag fortsätter att vara strålande, love u !<3 :)




Go tontakt

Hej!
Vaknade nyss hehe, tog en liten tupplur efter maten innan o de va inte alls fel. Hade prov idag och nu har vi inte prov förrens nästa fredag i naturkunskap, världens värsta o största prov ... Usch!
Men de betyder att vi inte har nått plugg idag eller imorgon hehe ;) 
Tänkte dra upp o träna strax, lite mage o cardio står på schemat. Tränade triceps igår o jäklar vilken go kontakt jag fick med dem igår. Har nog aldrig känt sån kontakt med triceps innan så de känns ju idag hehe ;) 
Jag ringde även frisören innan o bokade tid till mig och Moa nästa tisdag. Vi drar tid efte skolan vid 3, Moa ska klippa sig o de ska jag med men jag tänkte ljusa till mitt hår en aning, hoppas på de bästa :)! Nä nu ska jag dra ! Pusshej 

Något i de här stuket om inte ännu ljusare.

Nya vrålåket

Haha införskaffade mig en liten pärla förra måndagen ;) 
En golf gti :)!



RSS 2.0