Inte berättat innan

Hej !!
Lite nytt som kommer hända framöver. 
London :)!!! Jag , Moa och Johanna drar till London på höstlovet o stannar där 4 nätter , fet ska bli fett!! Då är man 18 med ;)! 
Och idag skrev Moa och jag in oss på körskolan i Emmaboda , känns så bra ! Vill verkligen ha körkort så fort som möjligt !! Så teorikurs på tisdag nästa vecka klockan 6. 
Så de är väl lite nytt som har hänt som jag kände att jag kunde dela med mig av haha ;)




Ta hand om sig själv.

Har precis duschat o sitter just nu o väntar på en ansiktsmask som jag kletade på haha ;) luktar choklad !! Så jävla gott hahaha :) köpt på Ullared så kanske världens bästa men hoppas den gör nån nytta, filade även fötterna o klippte tånaglar medans jag ändå höll på haha :) man behöver ta hand om sig själv lite ibland , nu ska jag krypa ner i sängen med en kopp te och kolla på idol fast först ska jag skölja bort ansiktsmasken :) 






Åh skräll.

Typiskt typiskt ..
De va imorgon som gruppträningen va, dom har ändrat dag tydligen. Mamma sa de till mig precis innan jag skulle gå men jag sprang en egen runda o stannade o gjorde en del övningar för gumpen( röven på ren svenska haha) 
Squats, bulgarian split squats med hjälp av en bänk , rumplyft, kissande hunden mm. 
Men dom hade iallafall ändrat dag till imorgon sa mamma så då får jag vara med imorgon istället men nu är jag så svettig så jag vet inte vart jag ska ta vägen o gumpen skakar o bränner som bara fan haha. Ska hoppa in i duschen nu och sen kolla på idol och sen paradise :) pusshej!


Ut o springa




Halsduksväder redan

Usch , tycker redan att de börjar bli höst, kallt o ruggigt så halsduken fick åka på idag ! Skoldagen gick relativt snabbt , hatar dock heltimmar som ligger runt 1-2 timmar... Dom suger så hårt! Imorgon börjar vi vid 8 o fortsätter .. Tja jag vet inte hur länge eftersom vi ska börja med gymnasiearbetet på sista lektionen o snacka om de o så. Jaja jag har inget att passa iallafall. 
Ikväll vid klockan 6 blir de ut på en springtur med en grupp. Det är typ gruppträning fast ute. 
Fick även tabletter mot min handled idag utav skolsköterskan, får se om det är muskelinflammation eller om det är överansträngning. Men benen kan gott behöva tränas hahaha ;) 
Nä nu ska jag ta det lite lugnt. Puss ha de bra ! 



Tjejkväll.

Nu sitter vi i ivas mormors lägenhet , kom nyss hem från stan. Vi va och åt på båtsmannen , räksallad , riktigt jävla gott! Sen köpte vi gotte o nu jävlar ska de smaskas , haha skriver imorgon puss hej!




Stor frulle.

Hej ! Idag vaknade jag lite tidigare så jag gick upp o gjorde en liten större frukost , de va inte alls dumt. Hade historia en liten stund o nu har vi håltimme till 12.40 liiiite drygt ! Sen har vi akutsjukvård o sen slutar vi , jävligt gött !! ;) 
Nä nu ska jag va lite social , pusshej !

Kräm o mjölk, ägg, rostade mackor.


Dagens Facelook.

Behövdes.

Hej ! 
Sprang ut en runda när jag kom hem från kalaset , plockade bara fram lite kläder tills imorgon o packade lite och sen stack jag ut på en löprunda. Riktigt skönt men man känner verkligen vilken dålig kondis jag har hahaha helt skit ! Måste öva upp den Asså .. Svetten rann o jag va helt slut när jag kom hem , glömde mäta sträckan men de va en bit iallafall o de kändes bra när man kom hem , väntade nån minut sen körde vi 50 squats o de sved rätt gött. Måste börja komma igång med träningen igen , de här går inte haha. Efter de krabbar jag lite med Johans mobil o sen tog jag mig en dusch o sen packade jag de sista inför helgen.
Skolan rullar på tycker jag, nervös inför alla prov o praktiken som vi ska ha o inte minst gymnasiearbetet.. Fyfan..
Jaja, imorgon blir de tjejkväll efter skolan, har sovmorgon till 20 i 10 o slutar vid 20 över 2 så de är inte så lång dag. Ivas mormor har en lägenhet i stan som jag, Johanna, Ebba, Moa och Iva ska vara i för ivas mormor är inte hemma så de blir tjejkväll där med god mat o mys. På lördag ska jag till Erik för vi är bjudna på kräftskiva hos Eriks mormor så hela Eriks släkt ska dit typ o så. Det ska bli väldigt trevligt :)! Nä nu ska jag få lite sömn, skönt som fan!! Godnatt , puss !


Hipp stil när jag va ute o sprang innan hahah ;) 

Varit på kalas.

Hej ! 
Idag fyllde wilja 4 år, min halvsysters barn. Så vi va där på kalas och de var trevligt. Hoppade av bussen vid stationen o gick direkt dit vid halv 5 o va där till 8 haha :) 
Smörgåstårtan 


Öppna paket är roligt haha ;) 

O så tårtan.

Dumma handled

Hej ! 
Tror att en muskel har kommit i kläm i handleden på mig. Kan inte röra den sådär överdrivet mycket för då gör de muttont!! Fick de nog när jag va med Erik o tränade i lördags , va lite kall då och värmde inte upp ordentligt så jag får skylla mig själv haha ;) hoppas de går över iallafall , ligger med värmekudde o sen masserar jag o rör på den så mycket som möjligt.



Första dagen i trean.

Hej ! 
Första dagen utav trean är nu avklarad , härligt härligt ! Dagen började vid 10.00 o höll på till typ 20 över två, fick info först o sen hade vi lunch o sen hade vi psykiatri. Lugn start vill jag lova haha ;) de lär väl bli värre , uscha ! Jaja nu ska jag sticka upp till farmor en sväng o sen blir de idol ikväll. Ska dra nu , pusshej !


Sista året.

Imorgon börjar skolan igen , sista året. Helt sjukt va fort sommaren har gått men jag har haft de underbart roligt! Jobbat, rest, varit med vänner och pojkvän<3 men imorgon börjar verkligheten igen tyvärr men hoppas på ett roligt år. Sitter just nu o kollar på tv med Moa , vi ska väl snart bege oss mot sängen för att få oss lite sömn. Hörs imorgon, kyss !!



Äckligt snygg sleeve!!





Mumsig frulle.

Hej ! 
Sitter just nu o kollar på tv o äter gofrulle, vaniljkvarg och kiwi. De är riktigt gott , testa testa ! Både nyttigt och supergott :)! Jobbet börjar vid 1 idag o håller på till kvart över 9 ikväll. Imorgon är sista jobbdagen för sen på tisdag börjar skolan igen ... Ajaj!! 
Nu ska jag städa lite tänkte jag , mitt rum är skitigt som fan så de kan verkligen behövas ;) 




Dags för jobb !!




Så mogen så


Hahahahaha orkar inte ;)

Helgen.

Hej! 
Nu har jag jobbat mitt första pass den här dagen , 7 till 1 sen ska jag tillbaka o jobba från 5 till 9. De har gått väldigt bra idag även fast jag har varit trött. Helgen har varit väldigt bra än så länge. I fredags åkte Moa o jag till Jossan där även Hillevi va. Där fixade vi oss lite , hade förfest o så sen stack vi ut på stan o gled lite. Vi blev snabbt trötta så vi va väl i stan i ca 1 timme eller så sen stack vi hem igen hahaha :) 
Dagen efter gick vi runt lite på stan o kollade lite på allt som festivalen hade att erbjuda. Åkte hem vid 4 o då följde Erik med den bussen så han sov hos mig inatt. Nu måste jag vila mig lite innan sista passet, pusshej!


Haha nyktra bilder ;)
Langos i parken med bästa Moa ! 

Spela kort o äger ut Erik i finns i sjön.

Läget framöver

Hej ! Hade då uvi som ja trodde ... Det va mycket vita blodkroppar i urinen o påväg möt en uvi så fick 5 dagarskur , 3 tabletter om dagen. Riktigt drygt men hoppas att de hjälper :)! Doktorn tryckte på nederdelen av min mage o fy för fan va ont de gjorde ... Hoppas de går över nu , kom på att jag har haft 3 penicillinkurer under 1 år , 1 mot öroninflammation , 1 mot halsfluss o nu då mot urinvägsinfektion. Herregud .. 
Imorgon blir de jobb iallafall till halv 4 sen på kvällen kommer min lille Erik hit o ska umgås med mig, de ser jag verkligen fram emot  :)<33 
På fredag blir de jobb o sen förhoppningsvis in till stan med min finaste Moa för att övernatta hos Jossan med Hillevi. De är ju Karl-Oskar då, de ska bli himla kul hoppas jag. Har inte träffat tjejerna nu på ett tag o de kan verkligen behövas för dom är underbara ;*  sen på söndag blir de jobb.. Ja så ser de ut framöver för mig haha , pusshej så länge.



Läget just nu.

Hej ! 
Ligger nerkrupen under täcket o lyssnar på regnet. Kom hem för en halvtimme sen ungefär, har jobbat från 15.20 till 21.00, fan va de regnar ... Helt sinnes! Va helt plaskblöt när jag kom hem, det bara öser ner ju haha :/!! 
Tror även att jag har åkt på en uvi 
(urinvägsinfektion) ,de känns verkligen som de ... Så ringt till vårdcentralen har jag gjort så dom ska ringa upp vid halv 9 imorgon så ska vi se vad dom säger. Ska antagligen kissa i en kopp o ha med mig o så. Jaja vi får se .. Har snart druckit en liter tranbär på en timme hahaha , nu ska ja försöka sova. Pusshej !

Bild i repris men nu längtar man redan tillbaka till paradiset.

Helgen

Hej!
Sitter just nu o har lunchrast, jobbar till halv 3 idag. Helgen har varit väldigt bra ! Åkte till Erik i fredags efter jobbet. Vi mös o senare på kvällen åkte vi upp o tränade. Sen i lördags kollade vi på film o bara umgicks o sen tränade vi igen på kvällen så jag har haft sån grym jävla träningsvärk i hela kroppen !! I varje muskel verkligen.. Hahaha typ när jag går så .. Ah de har knappt gått att gå. Nu har jag träningsvärk i rumpan o sen magen. Har haft i bröst o armar o axlar men de börjar tyna bort nu iallafall, tack o lov. Erik vet hur jag har klagat iallafall hahaha ;) i söndags åkte vi ut o badade med Frans o Emma på sjön o sen fick Erik o jag en spontan idé att han o jag skulle åka in till stan o käka. Så vi åt på the grillhouse o de va inte alls fel :) nä nu ska jag jobba vidare. Pusshej!






RSS 2.0