Brum brum ;)

Ut och övningsköra, passa er ;)


Veckans inköp.


Dåååålig bild men på biden är de ett rosa träningslinne från HM, Kostade 99kr , sen ett vanligt svart basiclinne från vero moda för 99 kr och ett par tights från hm för 79 kr.
En massageboll från en butik inne i Tegnérgallerian kostade 10 kr bara haha ;)
En blus från Vero moda , den kostade 299 kr tror jag :)
En stickad tröja från Lager 157 , kostade 150 kr.
2 par jeans från lager 157 , dom ser likadana ut jag vet haha men det är dom inte ;) Dom ena har en dragkedja längst ner och ja. Dom ena kostade 200 kr och dom andra kostade 300 kr, fick ta S i ett par och M i ett par andra haha tänk va det kan variera ;)

En ögonskugga , deospray och en mascara från HM. Ögonskuggan kostade 50 kr, deon, 49 kr och mascaran för 139 kr.

Hälsningar från en krasslig Malin.

Hej ! Ligger i sängen o hostar o krasslar och käkar halstabletter o snyter mig o massa skit ! Jag är alltså ganska så förkyld ;) de började typ idag.. Har haft väldigt ont i halsen så har knaprat halstabletter hela dagen typ;) har ont i halsen, 2 stora förkylningsblåsor i munnen och snorig som tusan haha. Men tänkte sova ganska tidigt idag o sova ut imorgon. Tog mig en lång och behaglig dusch innan med. Imorgon bär de av till stan , mamma och jag. Haha ingen förkylning stoppar shopping hahaha :) måste ha ett par nya byxor o så :) ni får bild på om jag hittar nått och sen köpte jag en tröja när jag va på stan med Moa igår. Den får ni också bild på imorgon :) sen imorgon kväll blir de kräftskiva med familjen , gutt! Pusshej;*


Kvällsmål

Hej ! Kvällen har varit bra , har varit på ridningen och vi hoppade en bana. Den gick väldigt bra :)! Vi övade mest på balansen , typ att inte hålla i tyglarna när vi hoppade över ett hinder , inget superhögt hinder då haha men lagom högt :) efter ridningen så duschade jag och nu sitter jag i min säng och ska äta en banan och dricka te. Börjar få lite ont i halsen ... Sugigt.. Aja hoppas de blir bättre ! Imorgon ska jag och Moa stanna kvar i stan och käka lite och sen kolla på bio :) 1D's splitternya film som hade premiär idag :) nu ska jag äta och dricka upp. Pusshej ;*


Dagen i ord.

Hej !
Idag har jag varit i skolan då , började med gympa .. Beep-test.. Usch , fy o blä!!
Sen hade vi psykiatri , sen hälsa och sen vård. Sen va vi på nån rökavvänjnings grej typ haha ;) o sen slutade vi. Carre (Carin) kom och hämtade mig och Moa efter skolan i sin partybil haha ;) vi stack upp till Grand o dom handlade lite. Ska dit på lördag så då ska jag med shoppa lite tänkte jag. Behöver lite jeans o så :) sen åt vi lite mat och sen körde vi hem. När jag kom hem så satte jg mig vid datan lite och sen läste jag igenom ett häfte som vi hade i läxa. Sen sprang jag e-spåret, o jääääklar va man känner att kondisen har blivit dålig ! Måste jobba upp den nu! Kom hem, duschade o nu sitter jag vid tvn o väntar på att idol ska börja. Sen är de svenska Hollywoodfruar :D bra bra ! Nu ska jag dra , pusshej ;*


Mot Moa :)

Hej! Nu ska jag cykla mot Moa , vi ska kolla på idol :) kom nyss hem typ , slutade vid 5 i 4 så jag kom hem vid halv 6 ungefär .. 8-4 , riktigt segt faktiskt och börja med gympa imorgon .. Fyfän!!
Nu ska jag dra , pusshej ;*


Go hard or go home!

Hej !
Nu sitter vi och har medicin , eget arbete men vi tog lite pause nu :)
2 lektioner kvar sen och båda är typ 2 timmar :((( aja ! Efter skolan så ska jag gå till min bror som bor på öster , där min mamma är och hälsar på typ haha . Ska äta där och sen åker jag med henne hem. Nä nu ska vi jobba vidare. Pusshej ;*


Ett tag sen ;)

Hej ! Öland va perfekt när vi va där ! Inget regn och allt va supermysigt!! Moa har bilder från Öland o jag har 1 hahahaha ;) yes, skolan har börjat och de flyter på bra än så länge! Schemat är väl helt ok men imorgon är värsta dagen ! Börjar vid 8 och slutar vid 10 i 4 och har aaaslånga lektioner :((( aja, man ska inte klaga. Nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla på idol som jag missade igår :) puss ;*


Nu sticker vi strax till Öland.

Hej godingar :D
Nu väntar jag bara på att pappa ska komma hem sen kör vi och hämtar Moa o sen kör vi mot Öland :) vi stannar där till söndag , får se vad vi hittar på :) hör av mig sen :) pusshej ;*
Här får ni en bild på min packning ;)


Öland imorgon.

Hej sötisar!
Ligger i sängen nu och kan inte sova så jag tänkte slänga in ett snabbt blogginlägg :)<3 idag har jag först gått en lång pw, så skönt !
Sen har jag ridit , vi startade ganska lugnt med en skön uteritt i skogen. Sen åkte jag hem och duschade. Sen packade jag , föööööör imorgon åker Moa och jg till Öland :D de ska bli så skönt att komma iväg nånstans nu sista helgen ;) slippa tänka så mycket på att skolan börjar på tisdag .... ;( lovet har gått så jäääääkla fort men de har varit alldeles underbart :D börjar tvåan nu då, med världens piss schema... Aja..
Näääää men Moa och jag stannar på Öland till söndag :) får se om jag slänger in nått inlägg då. Pusshej ;*
Ni får en bild från min pwrunda i morse ;)


KO-dagarna.

Karloskar -dagarna va så sjukt bra :) Hade det otroligt roligt med massa underbara vänner, här är lite bilder från de två dagar som jag va inne.
 
 

Kos del 2.

 



 

 
 
 
 
 
Bläckfisk ;)
Emelie, pappa och johan :)

Jag, Emelie och hennes kompis Sofie.
Utanför hotellet :)
Indisk restaurang :)
 

Den här bilden får avsluta resbilderna. Resan till Kos va verkligen underbar och de va en helt otroligt fin ö. Saknar de redan haha ;)

Bilder från Kos , del 1.

 
 
Detta va på vägen ner , ön ni ser på bilden är Kos.
 
2 bilder från VS på Landvetter i Göteborg , haha va tvungen att ta kort på de haha ;)

Utsikten från balkongen.
 

De kommer bli mycket matbilder hahaha ;)



 





Vi bodde i mitten så man ser vår balkong där då :)
 



Bara massa onyttigt haha ;)


Fint att bh;n lös när man va på en bar haha ;)

 
 

Den här tallriken åt ju inte jag själv haha .. de kallas meze och då får man in lite av varje av grekisk mat. Så hela familjen delade på den haha :)


Typisk grekiskbild haha ;)



Bilderna nedanför är när vi va i Kos stad :)

Sen kom det en tiggare, tyckte så jävla synd om henne hehe ...
 



Orkar inte lägga upp fler bilder nu idag. Tar resten imorgon eller nått pusshej :*
 

Lycklig mamma ;)

Här har vi en överlycklig mamma mer Morgan hahaha ;) hon träffade även Ola-Conny och hon såg Boris hahaha ;)


haha...


haha skäms ihjäl... men de är bättre än att ta kort på varje sak :)
Skruva upp på högsta volym för de är piss dåligt ljud verkligen....

Muttdataladdare....

Hej!! Så arg är jag nu !! När jag ÄNTLIGEN hade laddat in bilderna på datan , då har jag inget batteri i den , ska ladda den och de går inte... Blir man glad ? NEJ ! Åååååh ! Jag får se när bilderna kommer in då <3 pappa ska kolla om de är nått fel på laddaren imorgon. Imorgon ska vi även till Ullared :D ( mamma, jag, mormor och min storasyster ). Ska upp vid 20 över 4 imorgonbitti så måste sova nu haha. Pusshej;$
Ni får bilderna så fort som de går :)


illa av mig ..

Hej ... Har inte bloggat sådär jäääätte mycket på senaste tiden .. Har inte haft lust till de bara , vädret har varit underbart och jag har umgåtts med Moa så de har inte blivit av :) igår va Moa och jag inne i stan och kollade på grown ups 2, sjukt bra och rolig film ! Rekommenderas att se ;) vi åt även på koh thai.. Dör för de är så jävla gott där !
Moa sov här inatt och imorse åkte vi med mamma in till stan , hon skulle handla på city gross och vi hade inget bättre för oss (à) efter stan körde vi hem Moa. När jag kom hem la jag mig ute och solade. Sen gick jag en låååång pw och duschade efter de :)
Nu är jag så trött så jag orkar inte skriva mer :)! Pusshej ;$$ ni får två bilder från dom senaste dagarna. Ska förresten försöka lägga in lite bilder från resan imorgon om jag orkar haha :)


Har man världens bästa vän ? Ja!

Fick 2 st body lotions från VS och ett par sjukt söta öronhängen ( som ej är med på bilden) av Moa idag , tack så sjukt mycket <3
Vi brukar nämligen köpa nått till varandra när vi har varit och rest haha :)


Shoppingen från resan.

Shoppingen va väl inte nån höjdare direkt haha. De fanns inte så mycket shopping där , de va mest souvenirbutiker där. Men hittade ett linne för 12 euro så inte alls farligt dyrt. Sen påväg hem så stannade vi till på Victoria's secret som låg på Landvetters flygplats. Handlade 3 trosor och en liten parfym. Kommer inte ihåg va allt kostade där men ja :) Det fanns absolut inte så mycket där , de va en väldigt liten butik , men de va ändå VS haha ;) de va allt faktiskt :)


RSS 2.0