Hem ljuva hem.

hej :D!
Nu är jag äntligen tillbaka i Sverige och i mitt hus haha :)
De är helt sjukt skönt att lägga sig i sin egna säng.. Greklands sängar är inte att leka med... stenhårda och täcket är tunnare än luft typ.. så de är sjukt skönt att va tillbaka i sin säng haha :)
När vi lämnade Kos idag vid 1 så va de 40 grader och när vi kom till Göteborg va de 20 så de va ju lite skillnad.
Har ännu inte öppnat väskan .. pallar inte haha :) shoppade lite på Victoria's secret idag med :D ni får se imorgon :)
Vet inte redigt när bilderna kommer upp men så fort som möjligt men inte ikväll (:
Hör av mig , puss :*

Ännu en dag i Grekland :)

Hej ! Nu har snart ännu en dag här nere i Grekland gått... Tiden går så jävla snabbt här, man vill bara stanna tiden haha ;)
Har pressat hela dagen typ, gick upp o duschade o gick ut och åt. Sitter nu i lobbyn där de är bäst wifi (y) !
Efter maten gick vi på huvudgatan/shoppinggatan.... Emelie o jag gick för oss själva.. Fysatan.. Människorna som jobbade på barerna var helt galna !! Dom skrek efter oss o drog i en o tjatade som fan.. Usch !
Imorgon ska jg pressa satan iallafall haha :)! Ska försöka att inte bränna mig allt för mycket haha :) men nu ska jag dra , pusshej ;$
Ni får en dålig bild på dagens outfit :)


Hälsning från ett varmare land ;)

Hej ! Sitter i lobbyn nu och uppdaterar mig lite haha ;) gratis wifi (y) här är de sjukt varmt och helt underbart.. Solar hela dagarna verkligen , 10-5 typ. Men man tror dock att man är i England för de är bara engelsmän här hahaha ;)
Har nyss varit ute o ätit, ni ska få massa bilder när jg kommer hem , lovar ;) pusshej;*


Frulle på flygplatsen

Har precis ätit frulle på flygplatsen, vi ska snart gå till flygplanet. Är så sjukt trött så ska försöka sova lite på planet haha :) pusshej , jag hör av mig när jag får tillfälle :)


Nu är de dags.

Syns om några veckor ;)<3
Puss&kram.


Hej världen.

Hej ! Vad gör ni ?
Själv har jag precis vaknat. Igår va Moa, jag och Johanna i stan och åt mat. Först skulle vi till koh thai, men de stängde vid 8 o vi åkte in vid 7 så de va ju knappt nån mening. Så de fick bli akropolis istället. Moa sov även här inatt :D! Men hon skulle iväg o jobba vid halv 7 idag så hon är inte kvar nu. Men vi ska träffas sen o äta nått . Haha de enda vi gör är att äta haha ;) sista dagen vi kommer ses på två veckor :( !!!
För inatt åker jag ju till Grekland , de kommer komma nått mer inlägg innan vi åker haha :)! Måste även packa de sista o sen måste jag väga väskan så de inte är övervikt... Vilket jag inte hoppas de är hehe (a)... Jaja pusshej ;*


Dåligt av mig...

 
 
Hey!! Har varit riktigt dålig på att blogga nu på senaste tiden.. men har inte haft tid. Men nu är jag tillbaka , några dagar i alla fall innan jag sticker till Grekland haha :D!
Idag va moa och jag o hennes föräldrar i Ronneby på marknaden där :) Hittade lite småsaker o så haha :)
Ett linne för 150 kr, ett skal för 80kr, en keps för 150 kr som jag ska ha i Grekland vid t.ex. poolen o så. Sen fick jag upp 2 nallar i ett sånt spel med en klo haha ;) ...
Pusshej :*


 
 
 

1 ynka vecka kvar.

Heyyyy!
EN VECKA KVAR TILL GREKLAND IDAG ! sååå om exakt en vecka ligger jag där nere o pressar vid poolen eller havet, helt underbart härligt ! Vi åker ju på tisdag natt  för flyget går klockan kvart i 8 på onsdag morgon, stannar ju då i två veckor så kommer nog inte va så aktiv här på bloggen men nått inlägg kanske ;)
Ni kommer få MASSA bilder när jag kommer hem ;) . aaaah va jag längtar efter lite värme o sol ;) pussheeeej :*

En bild för 2 år sen.
 
 

Dagens.

Hej ! Ska åka och fika nånstans med Maggan och mamma nu haha ;) hade inget bättre för mig och vi ska väl fira Maggan för hon fyller år snart. Vet inte vart vi ska än men ja :)
Fick jobba över en halvtimma idag för de va mycket o göra men de gjorde ju inget :) jag kom hem , åt och sov en stund. Vaknade ,fixade mig lite och nu kommer snart Maggan och ska hämta oss. Imorgon är sista jobbdagen , otroligt skönt ! Puss ;$


Sömntutan


ohja tack !



 
 
 

Taxfree.

Hey!
Krupit ner i sängen nyss och ska kolla lite i taxfreen ( alltså en katalog som man kan beställa saker ifrån när man flyger). Ska kanske beställa en parfym och nått annat :) får se om de finns nått som man kan inhandla.


Besök från Norrland.

Hej hej ! Har nyss gått i 1 timme och 30 min med Moa i raskt tempo. De är sjukt skönt och roligt för vi snackar ju om allt och alla. Kom hem för en stund sen och duschade o så :) vi fick besök med innan jag gick ut :) pappas kusin kom från långt upp i Norrland och hälsade på med hans fru :) så de va lite andra dialekter som pratades en stund, de låter såååå konstigt när pappa byter dialekt till norrländska... Man är inte van vid de. Så dom sover uppe på campingen i kosta o imorgon far dom vidare till Öland, dom har ju knappt aldrig varit såhär långt ner i landet innan haha :) brukar ju träffa dom varje år när vi åker upp till Norrland :). Yeees!
Imorgon är näst sista jobbdagen, fysatan va skönt de ska bli att sova nästa vecka !!! Ska sova hur länge som helst ... Har stigit upp tidigt varje dag den här veckan :p nääää nu ska jag gå, pusshej ;$
Ni får en bild på dom :)


Sista inköpet inför resan.

Åker ju ju om 2 veckor imorgon men vi ska inte in till stan mer innan så jag kände att de va tvunget att köpa lite behövliga saker inför resan :)
Köpte 2 schampo och 2 balsam från rusta (y) dessa produkter brukar ju kosta 110kr på typ Åhléns och på rusta kostar dom 59kr tror jag. Och de är samma produkter så de är klart jag köper dom på rusta istället haha ;)
Och sen köpte jag clearasil pads. Använder dom mot finnar och dom är sjukt bra :) köpte även sololja, mascara, två böcker och en klänning från hm ;) den lyser i mörkret ;)... Eller på sidorna gör det de ;) kostade 100kr bara så jag slog till ;) det ser ut som ett linne men de är längre i verkligheten :)
Är dock lite orolig för hur jag ska få igen min väska när vi ska åka...


Hej fellas!! ;)

Hej ! Sitter och har rast nu. Slutar vid 12 idag och sen ska jag hem , äta , fixa mig och sen sticker mamma och jag till stan o shoppar lite ;) min älskade mamma fyller nämligen år idag så vi ska väl äta ute nånstans med <3
Får se vad som händer mer , pusshej ;$


RSS 2.0