Säg hej till min nya kompis på hakan !!


Fartlek ;)

Hej ! Skrev inte nått inlägg igår , pallade inte haha ;)! Va på spinning iallafall , de va fartlek på schemat :), vilket menas med att man ska lägga på lite tyngd hela tiden men ändå cykla så snabbt de går , så ni förstår ju att de va tungt för benen , eller så drog man upp så mycket tyngd som de bara gick och sen cyklade man allt vad man orkade i typ 30 sek, hard time ! Haha nu ät klockan 6 på morgonen och jag måste fan upp och äta nu, vi är lediga imorgon som tur är ! Men har en hel skoldag framför mig :( ajaa pusshej ;$


Följ mig på instagram :D!

Hej !! Glöm inte att följa mig på instagram om ni inte gör de :)!
------>Malinlinneas <------
Där kommer de läggas ut massa bilder när Moa och jag är i Stockholm , de får ni inte missa ju ;D !! Självklart här med kommer de läggas ut så mycket som de går , men de är ju inte än men följ mig nu iallafall på insta ;)!!


Ännu en helg har gått :(

Hej ! Nu ligger man här igen .. Söndag kväll .. Har en hel vecka framför sig , de va nyss fredag och nu är de söndag igen .. Fantastisk känsla , eller inte ! De ända positiva är att det snart blir den 8 maj , då Moa och jag rullar upp mot Stockholm :D och den här veckan är bara 4 dagar (y)! Strålande , för det är ju 1 maj på onsdag och då är vi lediga ju ;)
Yees, hoppas även den här veckan går fort, det är mycket prov som väntar här nu framöver också :( ett litet på fredag och engelska np nu i veckan , nästa vecka är de medicin och matte... Usch usch usch ! Aja , man får kämpa på bara haha :)
I fredags sov jag över med Moa då, lördag va familjen och jag i stan och lördag till söndag sov jag hos simon , mys !!
aja pusshej ;$$


Fint sätt att avsluta lördagen på ;) !

Jag , simon , hans mamma och hennes jobbkompis åkte till glassiären i Karlskrona och åt glass ;D! Sjuuukt gott men man fick ju typ matkoma efter :) hur stora glassar som helst är det där , hur mycket glass som helst och hemgjorda rånstrutar ;) mums mums mums ;)
Om man säger att man ska ha en smak så får man huuur mycket som helst av den smaken som ni ser på bilden ;)
Haha pusshej ;$


Håret växer på :D

Haha Moa tog några bilder på mitt hår innan och man ser att det har växt en hel del för typ bara ett år sen , haha jag själv märker verkligen att det har växt en hel del haha ;D!


Gothenburg horse show.

Hej sötnosar ;$
Kom nyss hem från stan , har ju som sagt varit inne och tagit ett nytt pass. Hahahah ah bilden blev ju som den blev ... Ingen kommentar .. Haha (a)
Nu är jag sjukt trött så jag ska vila mig lite innan jag ska till simon ikväll. Nu kollar jag på gothenburg horse show , just nu är det dressyr och FYFAN vilka fina hästar ! Satan i gatan va duktiga dom är ! Otroliga ryttare och hästar ! Vill verkligen dit och kolla nångång :D!


Åh nomnomnom :D!!!

Den ser väldigt lång ut på bilden men fyfan va fin audin va !! Tappade hakan hahhaha (a)


Tar nytt pass nu..

Hatar detta med hela mitt hjärta haha ;) 10300 folk typ , en unge som sitter och stirrar ihjäl sig och hur varmt som helst.. Vill verkligen inte ta passkort haha , blir ju alltid så ful på dom. Aja de får väl gå haha (a)


Tror jag borde bli född som kille ...

Detta är redig fredagsunderhållning haha när de inte händer mer i roliga Lessebo ;)


Dagens klädsel och en liten detalj ;)


Tidigt i säng ikväll ;) !

Hej!! Ikväll är jag väldigt tidigt i säng , hur kommer de sig ? Haha inte en aning :) men de känns otroligt skönt ! Har varit med Moa efter skolan , vi pluggade och snackade mest , hon ska även sova här imorgon (a) myyys !;) hade ju nationellaprov idag i svenska , de gick bra hoppas jag ! Jag skrev två och ett halv häfte, så jag hoppas att de räcker! Berättade alla mina åsikter om skönhetsingrepp haha eller de va ju en argumentation så aa :) har ett prov i vård imorgon och en redovisning .. Åh ! Alltid lika nervös när de är redovisning +prov ! Aja de får väl gå , sen är de heeelg iallafall , väldigt skönt ska de bli ! Och det är snart bara en vecka kvar till 1D och Stockholm :D! Kan inte fatta de !! Längtar såååå mycket !! Yes , nu lät jag som en av de 100000 miljarder små fans till 1D haha ;) haha jaja nu ska jah sova och de ska bli underbart , pusshej ;$!


Lyx efter skolan ;)

Hej ! Kom nyss hem till kära Lessebo igen , gick till Moas place och gjorde fattiga riddare ;) så jävla lyx haha (a) men inte längre för nu är dom uppätna och nu är de plugget kvar .. Yeah och de känns som att det är prov HELA tiden nu .. :( aja pusshej !


Underhållning på rasten


A gypsy life for me

... Kollar jag på nu haha :) sjukt program egentligen men ändå roligt att kolla på ;)
Sitter i mitt rum och dricker te nu, ridningen gick väldigt bra idag faktiskt :) nu blir det ingen ridning mer på 2 veckor eller 3, för nästa vecka så är det första maj och då är vi lediga från både skolan och ridningen. Sen om 2 veckor så sticker ju Moa och jag upp till Stockholm och kollar på 1D , längtar så mycket ! :D
Nä nu ska jag dricka upp mitt te och krypa ner i sängen och sova .. Otroligt skönt ska de bli ! Nä nu ska jag inte babbla på om mer strunt haha , pusshej :D!


Mot ridningen

Hej ! Nu sitter jag i bilen påväg mot ridningen och de är världens pissväder ute .. Typ blåser storm och regnar .. Inte alla kul ! Men men .. Man blir ju varm när man rider så ah :) byte av häst idag med ;) får se vem de blir , haha är alltid lika nervös innan man vet vem man ska ha (a) jaja, pusshej ;)!
Haha ni får en bild på mina sjukt sexiga ridbyxor och sånt ;)


Plugg innan ridningen ;^)

Heeey ! Nu ligger jag i sängen och pluggar lite vård , eftersom vi har prov på fredag om lagar inom vård och omsorg. Det är faktiskt ganska mycket men de får väl gå ;) usch vi har nationellaprov i svenska imorgon :( åh ! Vill inte !! Aja om en timme så ska jah åka iväg och rida en timme :) de ska blir skönt faktiskt (a) aja pusshej ;$


Nu överlever man 3 timmars svenskauppsats imorgon ;)!


hemsk svenska lektion.

usch .. sitter på en riktigt tråkig svenska lektion och förbereder oss inför np imorgon. Vi ska ha skrivning i 3 timmar , superkul :D! eller inte ;) aja . nu ska jag gååå, tjingeling..

Dagens alltihop ;)!

Haha nu ska jag snart gå till bussen , solen skiner och aa de känns allmänt bra ;)! Yes yes ! Lockar fick de bli idag , haha fula sol stryk blev dom men skitsamma ;)! Pusshej (a)


Gott :D!

Hihi detta är sjukt gott -->
Det är som ett rör med små kulor i , de är då smak, och man smaksätter mjölken ;D! Det finns choklad och jordgubb! De smakar sjukt gott, man sätter i röret i glaset och sen suger man bara hahaha ;) fin fint ;)


Yeeeey !

Hej !! Blogg.se appen har kommit tillbaka (y)!! Så nu blir det kanske lite mer bloggande haha :)! Hade np idag .. Fyfan va cp de va .. Och de va en jävla dikt som mindfuckade mig helt och hållet!! Aja hoppas de gick hyfsat iallafall, ska ut till simon snart och sen vet jag inte mer haha ;) nämen ni får ha de så bra sålänge ;$ pusssheej ;*


snabbinlägg..

hej ! måste bara förklara varför jag bloggar så segt just nu , det är för att blogg.se appen funkar inte och jag brukade ofta blogga från den , hoppas den skärper te sig så man kan blogga från mobilen igen , det va sjukt smidigt iallafall. Men nu funkar den inte så aa det kan bli lite sega inlägg.

åh.. fan va fint ..


Distans = ingen vila.

 
Tjena!
Nu är jag äntligen hemma från spinningen. Idag var det distans ... HATAR distans. Man cyklar en timme utan nån vila. Fullt ös medvetslös typ. Fyfan de va så jävla svettigt idag asså haha men otroligt skönt när de är gjort ;)
Imorgon har vi NP i svenska, läsförståelse. Asså i nian var man ännu mer nervös än vad man är nu tycker jag. Jag är inte alls lika nervös som jag va i nian..vet inte varför ? Hoppas det går bra iallafall :D!
Vi va så sjukt nära att köra på en älg innan när vi körde hem från spinningen, den sprang precis framför bilen så det blev världens tvärnit haha ;) aja , nu ska jag krypa ner i sängen och chilla :* puuusshej :*

hahahah ;)

Suuun all day long ;)!

ahhh justde de har de faktiskt varit ;) ! Har tagit vara på solen och har faktiskt solat en hel del :)! men de syns inte tycker jag .. Har även övningskört idag , de gick bra :D Sprang även en runda och duschade seedaan ;)
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu , de får nog bli kolla igenom vården lite och sen läsa nån sida i engelskaboken som suuuuger ! aja , sånt är livet , pusssheeej :*


You were a thief, you stole my heart.

Heeeej ! Låg faktiskt ute och solade innan , I SHORTS !! haha herregud helt sjukt! Nu sitter jag och lyssnar på musik och typ bara tråkar.. Har astråkigt faktiskt haha .. Gick en pytteliten runda med Moa innan. ah . har så sjukt roliga saker att skriva verkligen ;)! Vet verkligen inte vad jag ska skriva om , har ju inte sådär jätte händelserikt liv men vill ändå inte lägga ner bloggen så den får rulla på ;) pusshej sålänge :*

sneeeee tjej!

Lite nytt !

 

SUPER sköna jeans från lager 157, 200 kr bara :D!

Linne från lager 157, 70 kr bara ;)!

Framifrån.
Bakifrån.

Linne från Lager 157, 80 kr :) !


Tröjan som jag la upp en bild om för någon vecka sen ;) Nu äntligen köpte jag den från lager 157, 300 kr.



Bh då från Lindex, 179 kr (:

Myser på väster ;)

Hej ! Nu sitter vi (moa, hillevi)i Jossans lägenhet och ska kolla på let's dance , vi va nere på stan innan och kollade i affärer, åt mat och köpte godis :D så nu blir de godismyyys haha ;$ ska sova här då och imorgon hämtar pappa oss så ska Moa och jah till Grand och till lager 157 och shoppa lite ;) har jeans och hårdonut på shoppinglistan ;) yesbox, nu börjar let's dance så jag hör av mig imorgon och vad jag har köpt och så ;$ pusshej ;$


Till den älskade busschauffören !

Hej du älskade busschaufför , om du ser detta kan du gå och ta dig i sketan.. Kom INTE en kvart för tidigt när de står att du ska komma prick 8 ..
Vad ska jag göra en timme när man har fullt med elektriker i huset som ska fixa nått och som har slagit av elen ?? Jaaa .. De undrar jag med .. Sooooo i give you this picture för jag missade bussen haha ;)


Storm ute eller ?

Hej ! Ligger och kollar på hockey och dricker te :) de är myyyysigt ;$! Sprang e-spåret innan, riktigt skönt ! De va väldigt fint där med nu :) innan va de ju geggigt och lerigt , men nu är de torrt och fint :)! Duschade när jag kom hem och aa nu ligger jag här och glottar hockey ;) imorgon ska jag sova i Växjö hos Jossan , med Moa och Hillevi :) vi ska äta mat och ha de allmänt mysigt :)
Asså är de storm ute förresten ?? De är helt sjukt va de blåser ! Hela altanen bara skakar haha (a) usch gillar inte blåst .. Aja pusshej ;$ ni får en väääldigt redigerad bild , hade väldigt tråkigt innan som ni ser så jag lekte lite med en bild i ett redigeringsprogram haha ;) usch ;)


Ute på raggarrunda, passa er ;)


Underbart väder !

Åååh underbart vårväder ute nu ju :D nu sticker pappsen och jag ut och övningskör lite hihi ;$$ längtar så mycket tills man kan ligga ute på tomten och sola :) sommar nu tack ! Men imorgon ska de ju regna igen .. :( ahaja pusshejjjjj ;$


Engelskapiss..

Hej världen !
Åt nyss lite mat, ska ut och övningsköra om typ en halvtimme typ , får se hur de går idag haha (a) ska hämta Moa sen , vi ska köpa lite thaimat och sen hem till mig och käka och sen plugga ;) Just nu ska jag försöka göra lite engelska.. HATAR de vi gör just nu på engelskan , vill bara slänga de.. En jävla roman , sen måste man sitta och kolla vad varje ord betyder typ .. Den suger verkligen och man fattar ju inget .. Nä de suger och de inget motiverar mig till att börja läsa .. ;@ åh ! Aja pusshej ;$


Hatar mopeder när man ska sova ...

Ååh !! När man har lagt sig i sängen , stängt av tvn och de är helt underbart skönt , jo då jävlar kommer de typ 3 mopeder och kör som idioter utanför typ 10000 gånger och de låter som fan ... Hämtar snart en pistol och skjuter dom när dom kör förbi igen... Sen stannar dom nästan utanför och gasar som idioter man bara jaaaa okej jag hör er!!! De finns folk som är trötta !!
Haha ;) agroinlägg på HÖG nivå ;) pusshej ;$$


Godaste pajen ;D

Min älskade mamma köpte mina älskade pajer idag :D! Helt mumma!! Bacon och broccoli ;) Jummi ;)


Bra ansiktsmask!

Hade nyss på mig den här ansiktsmasken från nivea , de är en fuktboost för ansiktet , mycket bra eftersom mitt ansikte är väldigt torrt! Yeees! Man smörjer på den , väntar
10-15 minuter sen tvättar man bort de ! Och ansiktet blir skit mjukt ;) och exakt lagom mängd i varje förpackning !


Nyss gått en härlig pw runda :D!

Hej ! Kom nyss hem från en mycket härlig pw runda , fan va skönt väder de är ute nu asså ! Moa och jag gick en riktigt lång och skön pw så nu ska jag upp och duscha och lägga på en ansiktsmask efter de. Yesyes! Ha de så bra puss <3!


Many days fell away With nothing to show

Hej!
Har nyss ätit upp min macka som va hur god som helst ;D!! Tomat och ost på ;) de är grejer de ! ;) ska ut och ta en pw sen med Moa tror jag :D! De ska bli väldigt skönt för det är riktigt härligt väder ute , ganska varmt också ! Får se vad vi hittar på sen :) måste iallafall duscha efter vi har gått :)! Yes yes ! Så roligt liv har jag haha ;) pusshej ;)


100 frågor.

1. Namn? Malin
2: Stjärntecken? Vågen
3: Tre rädslor som du har?  offenliga toaletter, att bryta något i kroppen, tappa mobilen så den går sönder.
5: Fyra avtändande saker, enligt dig? äckeln, snusa... sen kommer jag inte på nått mer haha ;)

6: Har du lärt dig ett nytt språk? typ lite.
7: Har du en
Bästa vän?
ohja :D.
8: Din sexuella läggning? Hetero
9: Din första dejt? har aldrig gått på en dejt.
10: Hur lång är du? 162 cm maybe?
11: Vad saknar du just nu?  min förra klass, mina
förra lärare, min gamla skola haha ;)
12: Vilken tid föddes du? Typ ... vet inte  
13: Din Favoritfärg? Rosa, svart

14: Är du kär i någon? Jaooo
15: Favoritcitat? har mååånga :D

17: Favoritmat? Thaimat
18: Är du någon gång ironisk?
Givetvis?!
19: Vad lyssnar du på just nu? Rebecca och Fiona- Taken over.
20: Vad lägger du först märke till med en ny person? ingen aning? ansiktet, maybe??
21: Skostorlek? 38/39
22: Ögonfärg? grön
23: Hårfärg? blond
24: Favoritfärg på kläder? svart oftast haha , men olika med :) 
25: Har du någon gång busringt någon? hihi javisst.
26: Vad är färgen på dina underkläder du har på dig? Rosa...
27: Meningen bakom ditt alias ? vet inte. jag kom väl bara på det liksom.
28: Favoritfilm?  finns många
29: Hur känner du dig just nu?
Happpyyy!
30: Någon du älskar?  Moa , Simon
31: Din relationsstatus? I ett förhållande
32: Din relation med dina föräldrar?Bra!
33: Favorithögtid?Midsommar och julafton
34: Tatueringar/piercingar du har? 3 hål i öronen.
35: Tatueringar/piercingar du vill ha? Vill ha tatuering men vet inte vad eller vart. Kanske ha hål i navlen eller nått :)
36: Anledningen till varför du blev medlem här? jaaadu, bra fråga ;)
37: Hatar du och ditt ex varandra?
Har inget ex eller så ;)
38: Får du "Godmorgon"- och "Godnatt"-SMS? isf ja :D 
39: Har du någonsin kysst personen du senast SMS:ade? Ja haha :)
40: När höll du senaste handen med någon? Igår
41: Hur lång tid tar det för dig att göra dig klar
på morgonen?
1 timme ungefär om man räknar med frukost och sånt med.
42: Har du rakat benen de senaste tre dagarna? yes
43: Vart är du just nu? i min säng
44: Om du var full, vem skulle ta hand om dig? Hahah moa hoppas jag (a) 
45: Har du varit på ett bröllop?  ja.
46: Bor du med dina föräldrar? ja
47: Längtar du till något? 8 maj... 
48: Känner du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? Ja klart.
49: Har du varit underviktig? Nej.
50: När kramade du någon senast? Igår
51: Vad skulle du göra om den senaste personen du kysste, kysste
någon annan framför dig?
Blivit galen haha ;)
52: Finns det någon du litar på men inte borde? eh nej 
53: Något du inte gillar med idag? Vädret
54: Om du kunde träffa vem som helst på jorden, vem
skulle det vara? 
svårt att säga ! 
55: Vad tänker du på mest? mat.. haha skojjar . nämen inget speciellt.
56: Din konstigaste talang? Har ingen (a)
57: Har du några konstiga fobier? Nä de tror jag inte
58: Föredrar du att vara bakom eller framför kameran? Bakom
59: Vad var din senaste lögn om?De vet jag inte
60: Föredrar du att ringa via telefon, eller videochatta? Ringa via telefon
61: Tror du på spöken? ja faktiskt haha.
62: Tror du på magi? ne.
63: Tror du på lycka? jaadå
64: Hur är vädret just nu? Trååååkigt
65: Vilken var den senaste boken
du läste?
En vi läser på engelskan som suger.
66: Gillar du lukten av bensin? ja
67: Har du några smeknamn? nej inte nått speciellt.
68: Senaste skadan? Skar mig... 
69: Spenderar du pengar eller sparar du dom? Just nu försöker jag spara dom till stockholm men de går inte så bra (A)
70: Kan du röra din näsa med tungan? nepp
71: Är det något rosa i rummet du är i nu? Ja
72: Favoritdjur? Hästar, katt.
73: Vad gjorde du igår vid midnatt? sov
74: Vad tror du Satans efternamn är? HAHA världens mest konstiga fråga...
75: Vilken sång gör dig mest glad när du hör den? ingen aning just nu. Jooo.. animal haha ;)
76: Hur kan man vinna ditt
hjärta?
På många sätt.
77: Vad vill du ha skrivet på din gravsten?
Mitt namn haha ;).
78: Har du varit olyckligt
kär?
Ja

79: Ditt favoritord? satfläsk
80: En bra blogg du följer? Kenza.
81: Om hela världen lyssnade på dig,
vad skulle du säga?
oj.. fan de vet jag inte
82:
Känner du någon som sitter i fängelse?
ne.
83: Vad har du för
bakgrundsbild på datorn?
En mycket snitzig bild på en väg i typ Miami eller nånstans.
84: Har du haft sex? ja
85: Har du köpt kondomer? ja
86: Fått IG i ett
ämne/kurs?
Nej, eller på prov har jag fått de men inte ämne
87: Kysst en kille? ja

88: Kysst en tjej? på kinden.
89: Kysst någon i regnet? ja
90: Haft ett jobb? ne inte direkt. i skolan eller
haha?
91: Lämnat huset utan plånbok? yes
92: Mobbat någon på internet? nej.
93: Haft sex offentligt? nej
94: Testat knark? Nej
95: Druckit alkohol? ja
96: Är du vegetarian/vegan? Nej
97: Varit inne på datorn 5 timmar i sträck? tror de haha .

98: Tittat på tv 5 timmar i sträck? ja det har jag för typ länge sen.

99: Varit utomlands? japp.
100: Vad gör dig glad? Mycket faktiskt ;) !

HAHA dör lite här :')


Dagens äventyr (a)

Hej igen :D ligger just nu i sängen och har precis duschat och ätit lite :) sjukt skönt faktiskt ;$$ ska nog försöka sova snart , även de ska bli riktigt skönt ! Imorgon är de måndag igen ... Skjut mig snabbt.. Orkar verkligen inte .. Aja de får väl gå , de rullar på snabbt nu mot sommarlovet och till den 8 maj :D vilket betyder 1D och Stockholm :D! Lycka ;)
Yeeees , idag har jag då varit med simon , vi har åkt moppe, en lång och härlig runda faktiskt , de va inte alls kallt faktiskt :) sen myste vi resten av dagen hihi ;$ nä nu ska jag sova tror jag , pusshej ;$


Malmö arena

Heeej ! Förlåt för dålig uppdatering i helgen men har varit lite upptagen :) har varit i Malmö och kollat på innebandy finalen och lite så :) de va sjukt kul :D sen har jag sovit över med simon då eftersom vi va där tillsammans (a) såg även emporia :D yes ;$$ skriver lite senare , puss ;$$


underbara låt, kan inte sluta lyssna !


maaat..

såhär ser man ut när man sitter och söker på mat när man är hungrig, eller vad säger du jossan ;)?

Ute på räggarrunda


Påväg mot Moas coola place -->

Hej ! Nu är jag påväg mot Moas place, får se vad vi hittar på, kanske tar och åker en ride med amelia ( Moas syster) som fick körkort igår :D! De är askallt så vinterjackan åkte på igen... Mina fingrar fryser ihjäl så nu kan jag inte skriva mer pusshej ;$


Tjockar mig !

Hejjjj elleerr?!?
Kom nyss hem från skolan. Tänkte övningsköra med pappa men nu fick han brandlarm så där sket de sig ...
Får skriv lite på svenskan till nationella. Sen vet jag inte vad jag ska göra.. Jo oroa mig inför imorgon för då har jag muntligt nationella i engelska :( så tjockar mig lite med toffifee ;) kysshej ;$


Ridning om en timme.

Hej ! Har nyss slängt i mig lite mat, ska snart iväg och rida och idag är de hoppning som står på schemat :)! Hoppas de går bra hihi (a) när jag kommer hem ska jag duscha och sen chilla och mysa ;$ kollar just nu på i en annan del av Köping , såååå jävla söta är dom som är med där i ! Tobbe är så skit härlig haha :)! Nä nu ska jag inte tjabba mer, pusshej ;$


Okej Hillevi ...


Godnatt finisar ;$

Heeey (a)
Nu är jag jävligt trött och kom nyss ihåg att jag somnade med lampan tänd inatt hahahaha (a) vaknade vid 4 imorse och bara ... Vafan ?! Haha så jävla sjukt va trött man kan vara. imorgon ska Moa sova hos mig för vi har Sovmorgon på onsdag så de blir säkert myyyysigt :)!
Nej nu har jag ställt alarmet och så ska jag göra de bästa på hela dagen .. Sova :D!


Spinningpass , check !!

Hej ! Är nu hemma från spinningen , fyfan va jobbigt de va , helt sjukt , benen va helt borta efter och svettig som fan va jag ! Usch ! Nu ska jag ta en apelsin och lägga mig och kolla på biggest loser. Haha ni får 2 bilder från spinningen idag + att de ser ut som om jag har typ 2 meter långa ben på ena bilden ... Aja skitsamma (a)


Hörs efter spinningen ;)


Mmmh vår lärare har så sexiga svettlökar !!


Trotsade kylan idag (a)

Hej :) ! Kom nyss hem och drack ett glas vatten för jag va så jävla törstig och åt en apelsin (a) mamma håller på att göra mat så jag ska äta sen på redigt om man säger så haha ;) ska även iväg och spinna ikväll , äntligen :D ! Ska bli skönt att få träna lite , haha att få svettas lite rättare sagt ;) trotsade även kylan idag och tog min skinnjacka :D de va inte sååå kallt som jag trodde men de va ändå lite kallt (a) och sen är det exakt 1 månad kvar tills Moa och jag ska åka till älskade Stockholm och kolla på one direction :D!! Sååå jävla taggad ! Hihi puss ;$


Redan söndag igen ..

Fyfan va helgerna går snabbt ! Först fredag och sen söndag direkt .. Har iallafall varit i Linköping och kollat innebandy idag sen åkte vi hem ;$ kollade när simon spelade då. Aja nu ska jag sova puuusshej ;$$
Ni får två bilder från outfiten och håret haha ;)


Jag håller i :)

Hej ! Tycker jag har bloggat flitigt de senaste dagarna :) hoppas att de håller i sig :) hoppas ni tyckte de va lite kul eller förändring med en liten videoblogg :) gillar inte att göra de men kändes skönt nu när de va ganska mycket jag hade köpt så slapp jag skriva de, det blev väldigt dåligt ljud och sämst kvalité !! + att min mamma nyser ashögt mitt i videon (a)
Ehm ja , ska nog sova nu för jag är sjukt trött och har ont i fötterna efter allt gående idag :) pusshej ;$ ni får en bild från imorse innan vi åkte så körde vi en runda för att hämta mormor och så körde vi förbi badplatsen så tog jag ett kort hahaha , *ingetliv*


2 bilder från idag

Hej här får ni 2 bilder från idag ;$$


Videoblogg.. HAHA


HAHA så jävla pinsamt...
Glömde dock visa en mascara + en eyeliner. aja här får ni er ett gott skratt i alla fall (A)
Pissdålig kvalité & ljud. skitsamma ;)

Rullar mot Ullared --->

Trött som ett as , fast ändå rullar vi mot Ullared, har sovit mestadels och vi är framme om en timme eller nått :) shoppingsugen som fan :D nä nu ska jag sova vidare med braaaa musik i öronen (y)


Har denna underbart braiga låten på huvudet ;D!

 

So we put our hands up like the ceiling can't hold us

Nu jäklar ska jag krypa ner och bara sooova :D! Så skönt ska de bli , len som en barnrumpa i ansiktet blev jag efter ansiktsmasken haha ;) och nu är jag så taggad inför Ullared imorgon så måste nog sova nu , men känner att jag kan behöva tigga till mig en fotmassage från min pappa imorgon när jag kommer hem för jag kommer nog va ganska trött i fötterna .. Men aaah :)! Skriver mer imorgon puss ;$


Beauti :)!

Tog mig tiden att sätta på mig en ansiktsmask efter duschen den luktade så jääääkla gott och va typ genomskinlig med små korn i , typ scrub (a) får se om den hjälper , den ska va på i typ 5 minuter till :$$


Myser te att lite :)!

Hej!!
Har nyss kört i typ en och en halv timme ! Och tabbade mig inte en enda gång :D de ni ;) nu sitter jag och kollar på hockey och äter massa onyttigt ;)
Ska upp och ta mig en dusch sen, pusshej ;$$


Ullared imorgon

Hej ♥ !
Har nyss läst igenom medicinen lite, läste även lite igår så de börjar sätta sig lite vilket känns skönt! Allt med epitelvävnad, cellens uppbyggnad, cellmembran..
Ska snart äta lite med mamsen och papsen för Johan är på innebandycup hela helgen (a) :D !
Gööött ! Efter vi har ätit så ska jag och pappa ut och övningsköra en runda. Får se vad jag tabbar mig på den här gången. Och som sagt så ska jag åka till Ullared imorgon vid halv 7 på morgonen så jag kommer va halvt död när jag ska upp vid halv 6.. Men det ska bli sjukt kul att åka dit och få shoppa upp sig lite med smink och sånt som behövs. Tänkte köpa smink då och andra skönhetsprodukter( hårinpackning, foundationborste mm. ) Även träningskläder om jag hittar nått skapligt, lite smycken, kanske nått klädesplagg, underkläder, en väska kanske och lite sånt :) Ska även köpa lite saker åt Moa och åt hon som jag spinnar med :)
Såååå har jag inte bestämt än om ni ska få en pinsam videoblogg på det jag köpte eller bara bilder... haha vet inte , får se ;) aja pusshej :*
Uppdaterar nog när jag är påväg till ullared :)
 

Gillas starkt !

Den här sminkborttagningen från Åhléns är den bästa jag har testat!
Man blöter ner ansiktet och gnuggar bort lite av mascaran och sen tar bara pyttelite av den produkten och smörjer in i ansiktet och vid ögonen då. Det försvinner direkt ! Gone.. Sjukt bra !
Så köp den ! För sminket försvinner verkligen snabbt + att den är sjukt billig och finns på Åhléns bara eftersom det är deras egna produkt.


Tonårsbossen.. Så jävla pinsamt

Hej ! Sitter och dricker lite te och kollar på tonårsbossen. Asså hon som är med där.. Förlåt men tappade dom henne i golvet som barn eller ? Hon är ju väldigt pinsam .. Skäms verkligen !
" asså hallå shiiet! De är mina pengar nu och jag bestämmer över dom"
Och sen bara " asså hallå ? Vem gillar inte lasange , Lixom daaah?!
Hahaha jag bara satt med öppen mun bara ; vafan gick fel ?!
Nä nu blev de reklam så jag ska tvätta bort sminket och krypa ner i sängen sen ;$$
Imorgon är de fredag och vi ska börja med nationella muntligt i engelska ..
Usch ! Men på lördag ska jag till Ullared :D! Puuuusshej ;$
Ps de 2 år och 2 månader idag för mig och simon hihi ;$


Mot skolan igen -->


Uttråkad tjej!

Hej, är sjukt uttråkad så kom med förslag på vad jag kan göra haha (a)
Saknar sommaren så jävla mycket så jag kollade igenom Greklands bilderna och såg hur sjukt brun jag va, sick..
Aja , ska tråka vidare pusshej ;$


Känns som söndag ..

Hej ! De känns verkligen som söndag idag och jag känner att jag kommer bli knäpp den här veckan haha eftersom vi börjar en tisdag och har ställt om klockan och allt ;$ aja de får väl funka, ska snart ut och övningsköra, får se vart vi kör idag (a) vet inte vad jag ska göra resten av dagen, sola lite kanske :D! Vem vet ;) aaaaja pusshej ;$


RSS 2.0