Har övernattningsgäster här

Fick besök av två goda vänner , mogge o Ola Conny. 




Körkortsplugg




Härlig morgon

Hej! Har nyss käkat lite o duschat av mig. Vaknade av att min finis ( erik) skulle åka till skolan. Han sov här inatt så jag steg upp direkt efter att han hade åkt till skolan vid 9, klädde på mig träningskläder och gick 7 km haha. Otroligt skönt faktiskt ! Jag är som sagt ledig idag då vilket också är skönt , ikväll blir de att åka på riskettan i Emmaboda och imorgon börjar jag vid halv 2 så jag ska ta 12 bussen in till stan. På torsdag och fredag jobbar jag 7-4 men på torsdag efter jag har jobbat klart så kommer mamma in till stan o vi ska shoppa o äta lite. Myspys! 
Nu ska jag börja kolla på en serie som Moa har rekommenderat, hemlock grove. 
Hörs senare , pusshej ! 




Äntligen fredag.

Hej ! 
Kom nyss hem från Emmaboda , har haft min första körlektion. Den gick bra för att vara första men måste öva på miljökörningen haha ;) sista dagen i skolan på 6 veckor känns rätt skönt , praktiken börjar på måndag och ska hålla på 5 veckor o sen en vecka höstlov då det bär av mot London men två fina tjejer :)! 
Har hunnit med o duscha så nu väntar jag på att bussen ska komma sen beger jag mig vidare mot hovet för att va med Erik o på söndag ska jag sova över med Moa , superbra helg !
Ha de så bra så skriver jag , pusshej!



Tisdag

Hej ! 
Just nu ligger jag i sängen, skolan flöt på bra idag. Jag och Moa har varit på teorikurs idag också , känns alltid som ett steg närmre körkortet haha ;) är så jävla trött och jag orkar inte plugga , har nämnligen ett ganska stort sistaprov imorgon i akutsjukvård innan praktiken... Roligt! Jo vi går förresten ut på praktik nästa vecka o är ute ca 5 veckor + höstlov då. Såååå ingen skola på 6 veckor ! Jag ska va på sjukhuset, medicinen.
Nä nu ska man väl försöka få sig lite sömn, pusshej !

Gammal egoooopic!!!

Måndag igen.

Fyfan .. Helgen går alldeles för fort , sitter just nu på mitt ivä o vi har rast. Helgen har jag spenderat med Erik , massa träning och massa mys. Har träningsvärk i rygg, mage och biceps ;) underbart ! Idag ska jag och Moa till Johanna för att boka de sista inför Londonresan o sen hem och plugga och duscha. Imorgon ska vi på teorikurs vid 6 på kvällen. Nä nu börjar lektionen igen.
Finaste killen <3 

Haha jag just nu




Humor för ikväll




God kväll!

Hejsan hoppsan!
Har nyss kommit ur duschen o nu ska jag äta lite kyckling och tomater tänkte jag.. Fan va gott ! 
Va ute och gick en pw innan , det är skönt när man har mycket o göra o man måste rensa tankarna från allt haha ;) hade prov idag, har prov på fredag o 2 prov nästa vecka .. Fyfan ! Pluggade lite innan och sen övningskörde jag en sväng o de gick bra , inga tabbar. Även fast min elaka pappa ställde mig i en backe mitt inne i ett kvarter o sa att jag skulle hitta dragläget så hittade jag faktiskt de haha :) nöjd nöjd! Bokade in vår första körlektion igår när vi va på teorikurs , så den ska göras nästa fredag :) nu måste jag äta och sen plugga , pusshej!




Förstörd i benen

Hej !
Benen och gumpen är bara en aningen ömma idag ... Kan knappt sätta mig ner och det ser ut som att jag har skitit på mig när jag går hahaha... Köttade verkligen sönder benen o gumpen på gymmet igår .. Sinnes! Men go värk iallafall på nått vis. 
Har precis sovit i typ en timme nu så tänkte sticka ner o käka nått o sen sätta mig o plugga lite. Vid klockan 8 blir de tabata o svetten ska rinna ;) 
Nu ska jag gå puss!

En otroligt god proteingodis ;) tog den efter träningen igår , mums ! 

Goaste jävla protteshaken !!

Åh , har äntligen funnit en underbart jävla go shake!!! Vill dricka den hela tiden Asså hahaha, så jävla god! Choklad och banan. 
2 dl vatten o 4 skopor pulver o njut sen ;) smakar typ milkshake haha ;)



Nya grejor ;)

Hej !
Här är grejerna som jag beställde typ för två veckor sen , don har legat hos Erik o har inte varit med han på en vecka :) 

Proteinpulver , handskar o nån gratis koffeindricka som man fick med på köpet :) 

Inget å göra.

Hej ! 
Har nyss gjort klart en läxa som vi hade så man har den ur världen. Nu har jag absolut inget o göra o klockan är endast 9... Vad ska jag göra ? Sova , ja ! 
Tabatan idag var lika jobbig som vanligt , benen skadade o svetten rann!! Härligt härligt ;) kom hem , åt o sen duschade jag. Tänkte läsa igenom min körkortsbok lite för vi skulle göra några sidor i den så det är väl lika bra att göra dom haha, pusshej !
En bild som jag tog en morgon förra veckan.

Stressig morgon.

Hej ! 
Dagen började väldigt stressigt , vaknade vid fem över halv 7 o bussen går 5 i 7... Liiiite panik ! Kommer inte ens ihåg när jag stängde av alarmet imorse... Herregud ! 
Dagen rullade på o vi hade prov sista lektionen , hoppas de gick bra ! Godkänt hoppas jag iallafall :)! 
Ska snart upp till farmor för att göra en läxa o sen fortsätter jag upp mot sporthallen för att köra lite tabata tänkte jag mig. Imorgon ska jag till Erik efter skolan , mysigt de ska bli ;) 
Nu ska jag byta om , pusshej !

Hann bara med en lätt sminkning idag haha ;) 

Bild på en av mina varor.


Dom här fick jag hem idag , lite piller som gör att man presterar bättre , minskar sötsuget o bränner lite extra fett. Hahaha låter olagligt o sådär men de är de inte och många har rekommenderat dessa. Hillevi o jag skickade efter de här från gymgrossisten. Man fick 2 för typ 300kr ( med frakt osv) så Hillevi tog en burk o jag en. Ska testa dom till helgen o nästa vecka blir de att köpa gymkort , fan va man har längtat. Ikväll kommer Erik en sväng o jag o Moa har nu separerat från vårt samboliv tyvärr haha. Men det har varit en underbart skön o rolig vecka tillsammans med Moa. Nu ska jag läsa lite psykiatri tänkte jag mig eftersom jag har prov i de imorgon :) 
Pusshej. 

En vecka har snart gått.

Hej ! 
Nu har vi snart levt en hel vecka tillsammans jag o Moa haha o de har gått hur bra som helst !! Det har varit så jävla chill att göra som man vill eller så. Imorgon ska vi på nån valdebatt från 8 till 11 o sen har vi bara en lektion o sen åker vi hem. Vid 6 ska vi vara i Emmaboda igen , teorikurs. Sen när man kommer hem får man väl plugga eller äta. Har nämnligen prov på torsdag i psykiatri .. Måste även börja packa ihop lite o bära tillbaka lite saker till mig så jag slipper ta allt på onsdag. Jaja , nu ska jag försöka sova tror jag. Godnatt !
Emo-Malin o Åke hahaha ;)
Kräftor !!
Sänghäng 


Tack för en underbar vecka !! :)

Myskväll

Hej !
Nu har Moa och jag lagat mat, Kycklingtallrik med massa sallad ;) fast de är redan uppätet o de va inte alls dumt! Nu kollar vi på gamla avsnitt utav en annan del av Köping, så jävla bra ! 
Torsdag redan imorgon , så jävla underbart ! O mina träningssaker har äntligen kommit , fast dom är hos Erik. Nu ska jag va lite social , pusshej !



Min man, han kan.

Hahaha duktig pojke haha ;)




2 september

Hej !
Just nu i denna stund så står jag o väntar på bussen, kallt som fan är de idag men ändå härligt väder på nått vis. Dagen lär väl gå fort hoppas jag för sen ska vi ju flytta in hos Moas syster o ikväll ska vi ju iväg till Emmaboda. 
Nu kommer bussen strax så hej så länge ;*


Flätor är enkelt hårknep. Flätar håret innan jag ska sminka mig o sen tar jag ut dom o så blir de lite ruffsigt hår haha ;) mitt hår va lite blött fortfarande för jag duschade ganska sent igår. 
Dagens Malin haha (:

Blev en blöt fläck

Fyfan.. Känns det att man inte har tränat kondisen nått sådär överdrivet i sommar efter detta tabatapass? JA!
Fyfan säger jag bara, svetten rann som aldrig förr o helt slut o skakis va jag efter haha. Men så jävla gött att ta ut sig så ändå. Det va en stor fläck på golvet av all svett när jag va klar hahaha!!
Nu ska jag hoppa in i duschen o sen krypa ner i sängen. Imorgon flyttar Moa o jag in i huset, suuuperkul ska de bli :)!
Nä nu kan jag inte blarra mer, pusshej!

Hahahah true ..

1 sep.

Jäääklar va tiden går fort, redan september ! Om lite mer än en månad fyller jag 18 , helt sjukt! 
Sitter just nu och har håltimme och Moa och jag har dragit igång plugget inför gymnasiearbetet, inte roligt alls. 
Vi har en lektion kvar, historia i 45 min. Ikväll blir det tabata för min del, det ska bli riktigt skönt att börja med det nu. Jag har även beställt gymhandskar och proteinpulver så nu jävlar saknas bara ett gymkort som jag ska inskaffa mig snart. Så taggad på träningen för en gångsskull haha. Ni ska få bilder på grejerna när de kommer sen. 
Imorgon flyttar jag och Moa in hos Emil och Amelia( moas syster o hennes pojkvän) för dom ska till Bulgarien i en vecka så vi ska passa huset och Åke( deras hund). Riktigt roligt ska det bli ! 
Nä nu måste vi plugga vidare , puss ! 
 

RSS 2.0