Vilka äger på vilda gester?


Moa o malle ;)

Malles nyårslöften:

Jag kommer ha 2 nyårslöften : 

1: Inte äta ute så mycket och försöka äta nyttigt. 
2: Träna på gym och få lite muskler och en drömkropp. 
 



Sista dagen imorgon.

Hej , ska strax iväg och rida , igenridning om ni undrar haha :) 
Imorgon är det sista dagen på år 2013, detta året har varit som alla andra år faktiskt men man har varit med om mycket och man har fått uppleva både roliga och tråkiga saker. Har knappt några bilder från år 2013 på datorn så de kommer inte bli nån bildbomb med bilder. Dagen imorgon kommer nog se ut såhär: Vakna , gå en lång jävla pw, duscha, dra mig till Moa och börja fixa sig lite, upp och käka middag hos ett par väner till familjen med Moa då och sen ska vi två dra på fest i Rottne tror jag och fira in de nya året tillsammans med ett par vänner. Ni kommer få mer uppdatering om det , pusshej :*
 
 

Blondin.

Hej ♥
Ligger i sängen nu och har nyss käkat o så. Va ju och fixade till mitt hår lite innan , slingade och klippte det lite. Blev sjukt nöjd faktiskt och jag är mycket blondare nu och håret är lite kortare, inte mycket för jag ville inte att hon skulle klippa så mycket. men här har ni lite resultat. 
Före :


Efter:

 

I väntan på blondare hår




Biffen nummer 1

Tränade lite innan, här kommer lite bilder från de :) haha och mobba mig inte för mina lätta vikter men jag är nybörjare hahaha ;)









Shopping

Hej ! Va i stan idag en sväng med mamma, pappa och Moa :) hittade en hel del faktiskt , fast inget på rean hahaha typiskt mig .. 

2 behåar från Lindex 
1 vattenflaska från stadium outlet 
1 ögonskuggspallett från Lindex 
1 flaska torrschampo från kicks 

Ett par träningsbyxor från stadium outlet 
Ett par jeans från Lindex 


En blus från trend house med en söt öppning i ryggen :) 

De va typ allt , de gick på ca 1500kr allt som allt , så nu är man pank igen hahaha :)

Stallet

Hej ! Kom precis hem från stallet , fick sluta tidigare idag :) skulle egentligen vara där till 4 men de behövde vi inte så jag ska nog duscha nu och sen lägga mig och sova lite :D känns som de kan behövas , Moa kommer vid halv 7 tiden o då ska vi gå upp och kolla på lite fotboll uppe i sporthallen, det är en cup där :) nä nu ska jag duscha , pusshej ;*


Bild från stallet imorse 

Sötaste nattlinnet någonsin ;)

Hej! Har nyss käkat lite , är så sjukt trött i benen och huvet haha. Har jobbat från 10 till 6 och de har varit sjukt mycket folk idag , rekord faktiskt ;) de har varit riktigt roligt faktiskt men knappt nån vila eftersom de har vari full rulle hela dagen , plocka i kläder , slå in i kassan , hjälpa kunder osv .. Men roligt va de ;) imorgon ska jag upp tidigt igen för då ska jag till stallet vid 7 och va där till typ 4 .. Kan knappt gå pga träningsvärken så ja de kommer va jobbigt haha :) nu ska jag dra , btw , kolla in min style ikväll ;)




Ser faktiskt brun ut ;o

Mot jobb.

Hej! Nu är man påväg ner mot Karlshamn för en hel dag med jobb :) 
Dagens outfit;



Gymmade igår.

Haha nu lät jag hurtig eller hur ;)? 
Och ja jag har sån sjuk träningsvärk idag i rumpan o i låren ;) gutt !




Mina kommande dagar.

Hej !
Jag hade en jättebra julafton igår måste jag säga. Den började med en mysig frulle, sen vid 1 tiden käkade vi lite julmat och sen öppnade vi julklappar sen kollade vi på kalle anka och fikade. Efter det åkte jag ner till Moa och de va väldigt trevligt där :) ! Vi fikade, öppnade paket, spelade spel och hade det väldigt trevligt :) !
Vi va väl uppe till 2 tiden ungefär så dagen var lång men bra !
Imorgon ska jag till mormor och käka lite med familjen och så. Sen på kvällen ska jag till gymmet på brandstationen och träna lite tänkte jag mig. På fredag ska jag jobba i Karlshamn i en klädesbutik, en nära vän till familjen äger en därnere och hon frågade om jag ville hjälpa till p.ga. rean. På lördag ska jag vara i stallet hela dagen typ och på kvällen kommer Moa , vi ska sova över och så :)
På söndag är det tänkt att mamma, jag och moa ska till stan och shoppa :) ! På måndag ska jag klippa mig först då och slinga mig och på kvällen ska jag rida. På tisdag är det ju nyår och jag vet inte redigt än vad jag ska hitta på då men nått festligt blir det väl :) Yeees, de va typ de , pusshej :*

 



Stor rea på nelly

http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor

Kolla in där vetja ;)

Drar ut på en pw :)




Ääääääntligen !

Nu ska mitt mörka hår äntligen bort och jag ska äntligen bli blond igen :D 


Presenter del 2


Fick en filt, ett par tofflor typ haha, läppsyl, nagelfilar och ansiktsmasker av Marie igår.
Fick en tavelhylla och tavlor av Frida och Maggan.
Fick ett par Superfina öronhängen och ljus av Moa. 
Tack för allt ;*

Outfit




Första ronden

1.ostbågar
2. Halsband & öronhänge
3. Sött nattlinne
4. Pengar 
5. Presentkort på euronails 
6. Min mobil då , som inte är med på bilden :)



God jul !

God jul alla fina människor ! 


Fixat naglarna.

Hej ! Kände att de var dags att klippa bort mina gelenaglar så jag gjorde de igår , dom va grymt fula nu ;o 
Fixade dock till mina gamla naglar nu och de fick bli lite julfärg haha :) 
Imorgon är de julafton och de känns inte alls som de men hoppas att de blir en kanondag, hör av mig imorgon puss ;*



Mys

Tänder lite ljus och drar igång nån bra film, ingen julkänsla direkt när regnet öser ner ute .. :( 


Hatar vädret..

När man är sugen på att gå en pw, jo visst faaaan ska de regna o blåsa ute då .. Som varje dag .. Blä ..



Jullov :D







Bästa covern någonsin ;')


Tips !


Måste bara tipsa om den här magiska grejen ! Det är rengörings ''pads'' för finnar. SÅ SJUKT BRA !
Om jag känner att jag börjar få en finne så efter att jag har tvättat bort sminket o så så tar jag en sån här ''pad'' och stryker över finnen eller ja ... det är svårt att förklara men ni fattar säkert hur man gör och på morgonen efter så är finnen uttorkad och nästan borta, så testa förtusan! Går att köpa lite var som , t.ex. City gross och den kostar inte många riksdaler ;)

Duktiga tjejer !

Hej <3
Skoldagen idag var inte för lång , åkte in och gjorde ett prov och sen åkte jag hem igen haha.
Va med Moa till 4 , vi bakade tills på fredag , vi ska bjuda klassen på fika hihi :) Tycker vi är mycket duktiga faktiskt ;)
Vid 6 åkte jag iväg för säsongens sista ridning, vi hade tävling i hoppning och jag kom 2:a :D yeeeeah!
Ni får en bild på vår skillade kaka haha ;)
 

De här är inte roligt ...




Club night

Hej! Idag har Hillevi och jag köpt biljetter till club night som är på lovet på grace :) haha får se om de blir roligt ;)om ni undrar varför de är en redbull med på bilden så är de för att man fick den ;)


Otursmåndag..

Hej ! Dagen började ju inte alls bra , missade bussen för dom hade tydligen ändrat på busstiderna och de visste jag absolut inte om så ja , som jag skrev i mitt förra inlägg då :) 
Sen skulle vi ha prov , då va läraren sjuk .. Typiskt .. Fick iallafall sluta 2 timmar tidigare än vanligt idag :) dom flyttade fram 2 lektioner så vi slapp håltimme :) 
Vid 6 stack jag till Emmaboda för ett spinningpass.. Fysatan!! Har idag konstaterat att spinning är den jobbigaste träningen som jag någonsin har gjort , jag är spyfärdig efteråt haha :( men de är så jäkla gutt ändå !! Hade terrängspass idag vilket betyder att de Inte är nån vila , utan man köttar ett helt pass! Kan knappt gå efter o nu kliar de lagom mycket i låren vill jag säga haha :) hoppas på lite go träningsvärk faktiskt haha;) imorgon är de tisdag vilket innebär skola o sen hem o plugga. Kuuul !! Snart lov iallafall , då ska de sovas ! Jaja pusshej ;*



Bra start på veckan..

Hej ! Idioter som ändrar om busstabellerna ... Säger de på radion .. Gud va jag lyssnar på radion , eller inte .. Inte fan visste jag att dom hade krabbat med busstiderna.. Sug min röv säger jag bara ...


Skillnad på bilder

Nu sticker jag till Moa , blir övernattning där och så :) haha va även tvungen att testa nya kameran , kolla skillnaden ;o



Ny mobil !!





Snart fredag.

Hellu :)
Ligger just nu i sängen och dricker varm chokladmjölk och har tänt lite ljus , lite bra måste man ha de ibland ;)
Sov även i typ 2 timmar innan så jag kommer ju aldrig kunna somna ikväll.. Har även tränat årets sista tabata, så nu är de uppehåll då till typ 7 januari. Imorgon är de äntligen fredag, LOVE  IT !
Ganska chill dag faktiskt med massa film o så. Börjar dock vid 8 och slutar vid typ 3 , halv 4 :( Efter skolan ska jag vänta på mamma, pappa o johan som kommer in till stan vid typ halv 5. Vi ska köpa de sista julklapparna och sen käka på nån restaurang, myspys :) Det innebär alltså att jag ska köpa min nya mobil imorgon :D !!!!!! Äntligen !! :)
Men innan dom kommer får jag väl gå lite på stan o så :) På lördag blir de övernattning hos bästa Moa ;)
Söndag blir en chilldag ;) Så nu vet ni hur mina kommande dagar ser ut, pusshej :*
 

Looook


I väntan på utvecklingssamtal.

Hej ! Sitter just nu o dödar tid , ska ha samtal vid 4 så jag väntar på mamma o pappa :) de tar väl ca 30 min eller nått o när jag kommer hem så ska jag typ direkt iväg o rida :) full rulle ;) är typ i matkoma nu med , har precis käkat en kycklingsallad från zacks, mycket gott :)
Hinner ju inte äta när jag kommer hem så de va tvunget att äta då :) haha nä nu ska jag gå , pusshej ;*


Tips på bra sida.

Hittade en riktigt bra shoppingsida :) 

http://imso.com/

Skolkatalogen.

Haha såhär såg vår fina klass ut ;)


Så skoltrött.

Hej!
Jullov nu hade inte alls suttit fel, är så jävla skoltrött och är inte alls på humör! Känns som det är måndag hela tiden haha. Har skrivande och det SUGER... Längtar bara tills jag kommer hem .. men de är ju inte förrens halv 6 ikväll. JIPPIE !
Har även prov idag , sista lektionen. Ikväll blir de att testa på Zumba med Moa uppe i sporthallen. Får se hur det är ;) Nu ska jag tråka vidare , pusshej !
 



Doftljus

Asså jag har kommit in i en "ljusperiod" i mitt liv hahaha, tycker de är grymt mysigt att tända ljus på kvällarna o bara mysa haha :) särskilt doftljus för de luktar underbart i hela rummet :D nu kör vi på vanilj och kanel , luktar så juligt i hela rummet , underbart ;)


illa..

Hade inte så många bilder nu insåg jag hahaha , som va ganska normala då haha ;)


Crazy

Va som sagt inte där när de hände , vi hade precis stuckit hem. De stod tillochmed i Aftonbladet :o


Snöig söndag.

Hej !
Söndag igen.. Veckorna går så jävla snabbt !! Men snart är de jullov iallafall vilket ska bli väldigt skönt. Det är förresten världens snöväder ute idag haha man ser knappt ut ;) Moa har nyss åkt hem för jag ska iväg vid 2 med Maggan o hjälpa henne med en grej i bergdala :) festen i fredags va väldigt bra men det hände en grej precis efter vi stack hem , kan lägga in vad sen :)
Igår va Moa, jag o hennes familj på en julmarknad i Karlskrona , sjukt mysigt :) ni ska få lite bilder från fredags senare idag. Ska hinna med att plugga o städa med haha, har prov imorgon och nationella prov i matte på tisdag .. Fyfan..
Aja nu ska jag dra, ni får två bilder på hur jag ser ut idag :)


Aerobics.

Hej ! Ligger i sängen o lyssnar hur de typ blåser orkan ute .. Ikväll blev de aerobics för min del , otroligt roligt o jobbigt , tyvärr va de sista gången innan juluppehållet nu .. Imorgon är de fredag , ÄNTLIGEN! Tycker att veckan har gått otroligt snabbt !! Vilket är skööönt, men de börjar närma sig nationella prov i matte ... Tisdag nästa vecka kommer va helvetetsdag..
Aja imorgon blir de lite festligheter i Lessebo med massa kompisar, hoppas de blir bra :)! På lördag blir de julmarknad i Karlskrona med Moas familj o Moa då såklart , hoppas man mår bra då hahaha ;) ska försöka ta lite bilder imorgon , nu ska jag sova , pusshej ;*


Vill ha lov nu ..

Orkar inte skolan mer, mycket plugg, aldrig vila ...
Har muntligt förhör i medicin på måndag, nationella i matte på tisdag ( de kommer gå åt skogen) , muntligt prov i psykologi vecka 51 och prov i psykiatri v.51 .. + en inlämningsuppgift på gympan ... Vill bara ha lov nu !!


Väntar på en svenska redovisning.

Hej ! Sitter just nu o väntar på att få göra min svenska redovisning. En kort sådan men ändå nervöst haha ;)
Sen har vi mat o sen samhäll o sen hem. Ikväll blir de ridning , ja , fan va lama inlägg men jag har inget roligt att skriva o mina dagar ser likadana ut ;)
Hittade en gosig bild innan ;)


Mycket skönhetssaker o parfymer !

Haha städade innan o insåg då hur mycket parfymer o hårprodukter jag har .. Snart måste de bli en rensning haha ;)


Sötaste julkalendern !

Haha måste bara dela med mig av min söta julkalender haha ;)


1:a December.

Hellu ♥
Blev väckt av mamma idag vi 12 ungefär, skönt att sova redigt länge ;)
Hon ville att jag skulle följa med henne på julskyltningen här i Lessebo , så ja vid 2 ska vi ut o gå haha ;)
Resten av dagen kommer bli ganska lugn tror jag , vilket är skönt ! 1:a december idag med , sååå sjukt fort går tiden ! De är ju bara 4 veckor kvar till jul :O aja , nu ska jag gå , pusshej :*
 

RSS 2.0