Kycklinglov!!

Hej ! Har påsklov nu o njuter för fullt av de <333!! på tisdag ska jag plugga eftersom vi har mycket att plugga på .... Kul!!
Blev preliminärt antagen till teknikum , vård och omsorgs programmet med ;)! Wii! Aja ' ligger just nu o myser med Simon i min säng ;)! Han ska sova här inatt, vi sov hos han igår natt :)! Myspys! Imorgon vid 12 tiden ska Moa o jag åka till stan med Moa och mamma typ :)! Ska åka vid 12 eftersom mamma ska till kyrkan till typ halv 12 ... -.-'
Haha men vi ska iallafall till grandsamarkand o se om vi hittar något kul :) hoppas på de :)! Sen thai buffén o sen milkshake på donken eller vad säger du Moa hahahahahah ;)! Hihi pos pos ;*
Va i stan idag med förresten och kollade på nya affären Hööks som har öppnat vid Grand :)! Häst affär haha :)! Där va han som är med i ponny akuten och signerade o så :)! Det va premiärs dag eller öppesdag för Hööks i Växjö idag:)! Får nog åka in snart o köpa nya ridbyxor o vantar :)!


pospos

hej och godnatt , fredag imorgon och nästa vecka har vi påsklov, strålande :D !
hih trött tjej går iallafall i lägger sig nu , kysshej :*

ÅÅÅÅH !

JAG HATAR MINA KLÄDER, ALLIHOPA ! ÅÅÅÅÅH DET FINNS INGET ATT HA PÅ SIG , FICCKKKKKKK ETT FUCKING UTBROTT PÅ DEN !! OMG ! HATAR MIN BYRÅ O GADEROB O ALLT ! FAN !

Call 911!!!

Hej ;)! Ridnigen gick super bra ;D! Hoppade idag med blackie o de gick mycket bra :)! När jag kom hem Så duschade jag o så va jag påväg att raka benen o då skar jag mig ;'(!! Wää!
Hela benet va fullt av blod :)! Haha som ni ser så har jag lite hår kvar på benet men tog bort de sen för er som ville veta de;) och på den bilden aom jag tog så hade det blött i typ 10 minuter så de va på gång att stanna där men jag trodde jag skulle förblöda hha ! Jag skojar inte , det forsade fan blod! usch !! Hatar när sånt händer :(! Hihi aaja nu ska jag sova pussssss;*<3


menar tredje !

  menar tredje bilden är en skojbild , asså på mitt förre inlägg , blev något fel :)!




Bilder från dagen :)!

Haha andra bilden är otroligt vacker måste jag säga asså ;D! Hahahah dagen skämt bild ;)!


Duktiga vi är på hkkn ;)!


Bilden in pictchaaaa!!

Bilder från helgen :)!


Skolan right now !:)

Hej nu ska jag sova för Att jag ska upp vid 20 över 6 och ha stalltjänst imorgon :)<3! haha skjut mig haha pusshej ;*<3


fint kläder & kläder ;)!

hej sitter o kollar på massa fräsha sommarkläder ! vill verkligen åka o shoppa in lite nytt ! hih ja här kommer lite bilder på fräsha kläder ;)






crazy godnatt bild !

hehe hej här får ni en galen godnatt bild , pusshej :*

I´ve been walking in the same way , as I did.


Jobbigt pass!;)

Hej! Idag gick de super bra på ridningen fast jag sträckte mig lite i ryggen :)! Annars lever jag :)! Efter ridningen så fick jag ett idiot ryck och sprang runt samhället utan att stanna 1 gång :D! Stolt ! Sprang hem och duschade o nu ligger jag här :)! O ska sova <333 !' är lite nervös för jag har bytt tid med johanna imorgon på uppspelningen med gitarr. Så jag ska Spela upp waka waka på gitarr ;)! Scary!! But wish me luck :D pusshej!


Wey!

New nails haha jag vet lite fail men skitsamma ;) o har ni sett min långa nagel :D!!! Min lillfinger :) det va as nära att jag bröt den idag för Jimmy slog igen dörren o så gick jag in i den idag medans jag va inne i mobilen haha ;)! Puss nu ska jag sova ;)!


Every woman´s dream : a walk in closet.



fu the weather ...

hey ! fuck vädret alltså. va ju tvungen att cykla och lämna mina böcker nyss på bibblan för jag kom på att mina böckers datum gick ut idag så att säga. Så jag tog på mig vinterjackan och cyklade iväg, jag frös som ett jävla anus när ja kom hem och såg ut som en dyngsur katt ... jag va helt genom blöt och är arg fan ! . jefla ! nu ska jag krypa ner under täcket och glotta tv förtusan ! hih ha de så bra :* pusshej <3



Kalas hos maggan ;D!

Haha hej ! Kom nyss hem från Maggan :) hennes dotter fyllde år idag så vi va där o åt tårta och mackor o så:)! Som sagt så har mamma känt Maggan hela livet :)! Och ansiktpeelingen !! Såå bra och så skönt !<3 noppar ögonbrynen, tar pormaskar , masserar ansiktet och masserar in massa bra krämer i huden !:) rekommenderar verkligen detta ! Sjukt bra nu i tonåren så att säga haha nä men de behövs nångång ibland :)! Gör de förfasen! På hälsans hus här i Lessebo! Superbra! Man somnar typ så skönt är de :D! Nu ligger jag och kollar på det okända . Hur fan vågar jag ;o!! Kommer aldrig våga släcka lampan ikväll när jag ska sova haha ;)! Jätte läskigt ! Och måste erkänna att jag tror på sånt ;) has mobbas inte :D! Hihi här kommer lite bilder från idag :)!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1150268/images/2012/pic_194681427.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1150268/images/2012/pic_194681754.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1150268/images/2012/pic_194681811.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1150268/images/2012/pic_194681889.jpg" class="image">


Ansiktspeeling ;)!

Hej sitter just nu på kören och väntar på att den ska sluta :)!
Haha ! Jag ska på ansiktspeeling efter skolan :)! Vid halv 4 på hälsans hus! Det va så grymt skönt och de hjälpte verkligen min hud också :)! Bra brA:)! Puss hejdå !!


Emmaboda simhall-.-'

Sitter i Emmaboda simhall och drygar satan ! Sitta här en timme till:)! Kul! Verkligen !! Pusshej!:)


Olaaa!

sitter just nu o lyssnar på massa ola låtar. asså fan att man fortfarande gillar den grabben ! asså hans musik är så skön ! pospos!


Grillning på G!

Hej ! sitter just nu och väntar på att maten ska bli klar. Vi ska grilla kött och till de ska vi ha klyftpotatis och värsta god sallad med fetaost i :D!
hih har nyss dushat och ikväll blir det övernattning hos moa ! :) mys på de kyss hej:*


Vad jag använder mig av :)

Hej tänkte göra ett inlägg om vad jag har till mitt hår och vad jag reparerar det med så att säga :)! Och vad jag använder mig av när jag duschar :)



1. Först börjar jag med att borsta ut håret med en svinhårsborste, eftersom jag alltid sover med hästsvans ! :)
Svinhårsborste sliter inte lika mycket på håret som en vanlig hårborste :)


2. Jag masserar hårbotten med en sån ''klo'' haha nä men dra den upp och ner i håret , Den masserar hårbotten. När man tar den så öppnar sig hårsäckarna och håret växer snabbare . Men man ska göra de innan man ska duscha för att håret blir flåtigt av de .

 
3. Om du nu är blond så ska du testa de här silvershampoot. Jag tycker att den är riktigt bra . Jag köpte den på en frisörsalong som heter spaderkung för 149kr. Du hoppar in i duschen och låter håret bli blött (även kroppen haha). sen tar du en liten skvätt av de och masserar in i håret. Vänta 1-3 minuter. Inte för länge för då kan håret bli lite åt de gråa hållet. Sen duschar du ut de.  Silver shampoo tar bort de gula i håret så att de blir ljust blont eller hur man ska säga. Jag tar detta ungefär 1 gång på 3 veckor eller nått sånt, man kan ju ta de närmare eller längre asså så. Riktigt bra :)! men dyrt... 


Jag har ett till shampoo som jag använder 1 gång i veckan. Du hoppar in i duschen och duschar en stund till håret har blivit blött och även kroppen då. låter jätte nästy om jag skulle säga : du duschar tills du har blivit blöt.... låter väldigt pervo. A iallafall . Du masserar in shampot i håret. och väntar en stund. Jag brukar vänta med de i håret medans jag tvålar in kroppen ( JAG VET DE LÅTER JÄTTE SEXUELLT!) men sånt är livet !. Sen duschar du bara ut de. De gör så att håret får volym och de reparerar håret. Tycker att de funkar sådär haha :)!
Köptes på H&M.

 
De här shampot använder de dagar jag inte använder mina andra shampon haah :)! Den här är super bra ! den lenar verkligen håret. Du gör likadant som med de andra shampona. De här shampot ger näring till håret. Köpt på ica bara haha :)!


4. Den här använder jag som duschcreme. Den luktar gott och gör så att huden blir mjuk och i like it ;)!
Om du inte vet hur man tvålar in kroppen så måste de vara nått fel . haha tänker inte förklara de, isf måste man va trög ;)!Köpt på konsum typ.


5.När de nu kommer till balsam så använder jag mig av de här balsamet. Den funkar bra tycker jag ! :) köpt på ica ! det är balsamet till de shampot om man säger så. samma vara ! Ger även näring och gör torrt och skadat hår liv igen . Du masserar in den i hårbotten och ut mot topparna . Jag lägger upp de i en liten bulle i håret och väntar ungefär 3 minuter. brukar raka benen medans jag väntar haha :)!


Den här hårinpackningen använder jag mig av . köpt på kicks. Håret blir super mjukt av det. Jag tar lite va de masserar in i håret och sätter upp håret i en bulle med en handuk. Allstå i en turban så att säga. väntar 10 minuter ungefär och tvättar sedan ut de. Jag gör de efter jag har duschat. Jag tar hårinpackning ca 2 gånger i veckan. Men det är ju olika från person till person. 


När jag har duschat och torkat mig så brukar jag ta en liten klick av de här värmekrämen och gnugga in i håret. mest topparna. De är värmeskydd . Funkar bra! Så ser min duschning ut för de mesta.


Om du inte vill slita så mkt på håret så låt bli att använda dig av hårtork. de sliter mkt på håret. Låt håret självtorka om det inte är kris, då är de bra med en hårtork.

Att använda sig av toffsar med en järnklämma på sliter på håret. De ska vara en toffs utan järn på. (följer tyvärr inte de här rådet. )

Platta inte håret varje dag . ( de här rådet följer jag inte heller ,vilket jag kanske borde).
Om du nu ska platta håret så spraya i lite värme spray.
Jag använder mig av detta :)!

Från spaderkung !

Detta va ungefär de jag ville säga såhär långt :*
pusshej :*













FANNN

jersey shore är slut :'( !

finttt !


Påminnelse!

Hej! Alla ni som går i min klass och har valt skoltröja , de skulle va bra om ni lämnade pengarna på måndag :)! Så att tröjorna kommer iväg snabbare :)!
Om man vill ha en Hood tröja utan ficka framme på magen så blir de 350kr! Tack så länge :D!


Försenat inlägg :)!

Haha hej ! De inlägget jag gjorde innan blev lite försenat<3 de gick inte att ladda upp de nu i veckan o så glömde jag att göra ett nytt försök men aa :)! Nu kom de upp iallafall :)<3
Idag vaknar man av att Busan ligger brevid mig och sover haha ;)! Alltid lika söt <3!. idag ska jag va med Moa som sagt :)! Får se vad vi ska hitta på :)! PUSS!
Ni får en bild från nu och en bild från igår när Busan låg på mig på ett jävligt lustigt vis !;p och en från igår kväll :)!


Detta fick man hem idag ;)!

Yey!! Vi satsar på Växjö fria och ser hur de går :)!


Lay me down on a bed of roses.

He knocked her lights out , but she still shines.

va man brun eller :O?

åh snälla , take me back!


tidsfördriv !

SENASTE:

1. Dryck: Juice

2. Telefonsamtalet: mamma

3. SMS: simon <3

4. Sång du lyssnade på: in your head med mohombi

HAR DU NÅGONSIN:

6. Dejtat någon två gånger:nä ^^

7. Har någon slått till dig : haha ja på skoj :)
 
8. Varit kär: är käääär.

9. Förlorat någon speciell person:ja

10. Varit deprimerad: ah har jag väl :)

11. Varit så trött att du somnat sittandes: nästan

DINA TRE FAVORITFÄRGER:

12. vit

13. svart

14. rosa

I ÅR HAR DU:

15. Lärt känna en ny vän: hmmm , aa :)

16. Fått gråta ut hos någon: jao.

17. Skrattat så att du har börjat gråta: händer ganska ofta :D,

18. Träffat någon som förändrat ditt liv: träffat och träffat men ah.

19. Insett vilka som är dina äkta vänner: aadå

20. Fått reda på att någon har pratat om dig: på vilket sätt :)?

21. Kysst en kompis: nä

BLANDAT:

22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: brukar inte använda msn så ofta längre men förr, venne, de flesta?

23. Hur många barn vill du ha i framtiden: 2-3

24. Har du några husdjur?: ah

25. Vill du ändra ditt namn: ja ibland :)

26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: tillbringade den med kärt folk :).

27. Vilken tid vaknade du idag:kvart över 7.

28. Vad gjorde du igår runt midnatt: sov

29. Någonting som du längtar till: sommar, sommarlov.

31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: jag vet inte, kanske att ha obergränsat med pengar osvosv.

32. Vad lyssnar du på just nu: man down med rihanna ;)

33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: vafan har jag kanske :P

34. Vad gör dig irriterad just nu: inget , är inte irriterad nu (:

OM DIG:

36. Vad är ditt namn: Malin

37. Singel/upptagen: upptagen

38. Stjärntecken: vågen

39. Kille eller tjej: kille såklart, nej men tjej

40. Grundskola: Hackebacke♥
41. Gymnasie: Tror de blir teknikum iallafall ;)

42. Högskola: ingen än :)
43. Hårfärg: blont

44. Långt eller kort: ganska långt

45. Längd: 1.60 ingefär.

46. Vad gillar du gällande dig själv: ehm..min lillfinger nagel för den är så lång just nu :D

47. Piercings: öronen

48. Tattoos: nä

49. Höger eller vänster: höger

DIN FÖRSTA:

51. Operation: -

52. Piercing: öronen

53. Tatueringen: -

54. Bästa vän: Alice hih under typ hela hackebacke tiden:)

55. Sporten du spelade: ridning håller jag på med nu

56. Husdjur: hamster

57. Vaccination du minns: svininfluensan haha nä men vet inte ;)

58. Konsert: vet inte redigt :)<3

60. Alkohol du drack: -

JUST NU:

61. Äter du: ingenting

62. Dricker du: ingenting

63. Är du på väg att: svälja haha

64. Lyssnar du på: typ ingenting

65. Väntar du på: att sova

DIN FRAMTID:

66. Vill du ha barn: ja

67. Vill du gifta dig: ja.

68. Karriär i åtanke: har inte tänkt på det så mkt

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

69. Läppar eller ögon: ögon

70. Kramar eller pussar: pusssar

71. Kortare eller längre: längre

72. Yngre eller äldre: kvittar , men inte så mkt äldre eller yngre. Ska hellst bara skilja nått år isf .

73. Romantisk eller spontan: åh svårt, men båda.

74. Snygg mage eller snygga armar: hmm.. mage. eller båda :)

75. Tatueringar eller piercingar: tatueringar

76. Känslig eller inte: känslig, men inte överkänlig.

77. Ragg eller förhållande: oj, båda.

78. Bråkstake eller tveksam: vet nt, blandning/båda.

HAR DU NÅGONSIN:

79. Kysst en främling: nej

80. Gjort något sjukt spontant: skulle gissa det.

81. Tappat glasögon eller linser: har inget av det

82. Haft sex: -

83. Krossat någons hjärta: hoppas inte de ♥

84. Har någon sagt fina saker till dig: ja , varje dag ♥

85. Har du blivit arresterad: nä

86. Dissat någon: ah

87. Gråtit när någon dött: Jo tack.....
88. Gillat din killkompis (mer än som vän): de började som vänner och se nu :) varit tsm i ett år :)!

TROR DU PÅ:

89. Dig själv: kan man väl säga.

90. Mirakel: beror på

91. Kärlek vid första ögonkastet: kan väl hända

92. Himlen: nej

93. Tomten: nej

94. Att kyssas på första dejten: ja

95. Änglar: nä

SVARA ÄRLIGT:

96. Varit otrogen: nej

97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: nej

98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: ja

99. Vad kan du verkligen inte leva utan: familjen, vänner,simon, pengar, mobilen, datorn, musik osvosv.

100. Har du svarat ärligt på dom här 100 frågorna: yesbox



You told him what you like and hate.

She´s waiting for her man to go to work
Then call me on the phone saying he´s such a jerk♥


in your head


chillar galet med busan :)
kom nyss hem . Har varit ute med Amanda och vi snackade o så , sen kom dansken som han kallas och typ mange och snackade med oss .. -.-' sen gick amanda hem och jag gick också hem , har nyss ätit thaimat :)! fett gött !
nu ska jag nog pussa lite till på busan och sen glo på tv och sen sova :)! imorgon ska jag va med lille mozuur <3 Har inte varit med henne på sjukt länge ! <3 ska bli fett bra :)! hon har ju varit sjuk as länge med, jefla lunginflamation... krya på dig och hoppas du blir bra som en fiskpinne snart :D! hihi puss :*

frågor om mig själv :)!

VAD HETER DU?
Malin Nylander


ÄR DU ARLLERGISK MOT NÅGOT:
Nejj ;)

BRUKAR DU SKRATTA FÖR DIG SJÄLV:
hahah ohja!

ÄR DU BEROENDE AV NÅGOT:
Citronpeppar (Y)

VAD STÅR DET I DITT SENASTE INKOMMNA SMS:
aa xd
VAD HAR DU FÖR MOBIL OPERATÖR:
3 :)

BRUKAR DU GOOGLA?
Ja ?

HAR DU VARIT KÄR NÅGONGÅNG:
ja

HUR SER DIN DRÖMKILLE UT?
Har min drömkille :*

HAR DU KYSST NÅGON DEN SENASTE VECKAN?
ja

HUR MÅNGA KUDDAR HAR DU I SÄNGEN?
2

HUR SVARAR DU I MOBILEN:
Hej det är malin :)

VEM RINGDE DIG SENAST?
Mozur

BRUKAR DU KOMMA I TID:
ja ! men fick ju uppskrivning på 1 minut. va olydig jag är :)!

NÄR MÅR DU BRA:
När jag är omringad med folk jag gillar :)


NÄR BLEV DU FOTAD SENAST:
Vet inte :)

HUR KÄNNER DU DIG NU:
glad, lycklig fast lite trött :)

ÄR DU SMART:
KLART  ! :D

HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR:
ja en helt vanlig torsdagskväll :)

VAD DRICKER DU HELST TILL FRUKOSTEN:
oboy och juice

ÄR DU BLYG?
Kan vara :).

VAD GÖR DU IMORGON?
Får se :)

VAD ÄR DET VÄRSTA DU VET?
När folk är jobbiga när man inte orkar ( samuel).

VAD LÄNGTAR DU TILL?
Sommaren :)

HUR GAMMAL ÄR DU:
15

SAMLAR DU PÅ NÅGOT?:
Nejj

HAR DU STRUMPOR PÅ DIG JUST NU:
ja gråa är dom om du vill veta.

NÄR GRÄT DU SENAST OCH VARFÖR:
Oj .. ehm de kommer jag inte ihåg , gråter inte så ofta men jag tror de va när jag kollade på ett program på tv som jag inte kommer ihåg va de hette :)

VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET:
Ne ^^


BÄR DU GLASÖGON ELLER LINSER:
Nejj

HAR DU NÅGON PIERCING:
Hål i öronen :)


VILL DU GIFTA DIG:
Ja det vill väl alla?


GILLAR DU ATT DANSA:
Alltid ;)

TYCKER DU OM SUSHI:
NEJ "!!!!

BOR DINA FÖRÄLDRAR TILLSAMMANS:
Jao

KNÄCKER DU DINA FINGRAR?
neiin !

SENASTE LÅTEN DU HÖRDE:
Suave med mohombi :)

HAR DU BRA KONDITION:
absolut inte!

KAN DU LAGA MAT:
aadå ! ;)

BLIR DU BRA PÅ KORT:
väldigt sällan.

VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN?:
ingen faktiskt

VAD SKULLE DU BEHÖVA NU:
Åka till  miami och softa :)!
HAR DU SNYGGA SKOR:
inte nu ! ;) dom är inte så nya utan slitna :)

VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE:
kommer icke ihåg det.

HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT:
ja?

HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG I NATT:
nejj


naw!


fina tjejoor

3 av jersey shore tjejerna utan smink :)

Jwoww                                   Snooki                            Sam ♥


Dagens kläder ;D!

Tröja från - vet inte ;)!
Byxor från Gina :)!


Mot ridningen :)!

I Myskläder ger jag mig av mot ridningen för att ha lite teori :)!
Haha här kommer bilder ifrån alla vinklar verkligen ;)!


Dagens kläder :)!

Tröja av Simon :)
Byxor från Gina tricot :)!


2 bilder från idag :)!

När jag va ute o joggade innan idag :) ! Redigerade bilder i pixlromatic :)!mycket bra app :)!


ännu mer frågor för jag har tråkigt :D

1. Vad är ditt mellan-namn? Linnea

2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? Svår fråga :)

3. Är du i ett förhållande nu? Ja

4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? 1 år och snart 2 månader :)

5. Vem var du tillsammans med sist? haha va ?

6. Får man fråga varför det tog slut? Nej (a)

7. Har du haft ett seriöst förhållande? Ja!

8. Vem vet mest om dig? Moa och Simon helt klart :) <3

9. Vad gör du på fredagskvällar? Är hemma för de mesta eller är med moa eller simon :)

10. Bästa filmen du någonsin har sett? Oj ! de vet jag inte men this means war va väldigt bra :D

11. Har du haft sex med fler än 5 personer? nej

12. Har du någonsin sovit ute ? nej haha ? :P

13. Har du testat droger? nejj

14. Röker du? nej

15. Snusar du? Nej

16. Saknar du någon just nu? Ja, Simon och Moa för båda dom är sjuka <3

17. Hur mår du idag? Strålande :)!

18. Hur många tabletter tar du dagligen? inga .

19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? Oj ! hmm . bra fråga :)

20. Bästa minnet från sommaren? Minns inte.

21. Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? Grekland

22. När var du där?  I somras

23. Är du rasist? Nej ?

24. Har du helt svenskt ursprung? japp

25. Om nej, vart kommer du ifrån? Jag kommer från Sverige.

26. Föredrar du svenska eller utländska killar? Men hallå ? inte vet jag :P ?

27. Ser du fram emot någonting just nu? hmm... sommaren ! :D

28. Sköter du skolan? jadå ! :)

29. Vad hade du för betyg förra terminen? PRIVAT :)

30. Vad är det bästa du fått på ett prov? VG (:

31. Vilket ämne var det? SO.

32. Har du fått ig på ett prov? Ja matten.

33. Har du spelat/spelar du i ett band? nej

34. Anser du dig vara intelligent? OH Ja !! eller vad säger mina vänner haha ;)?

35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? Har haft många bra tider i mitt liv ska ni veta :D

36. Vilken va den värsta tiden då? hm.. haha jag är inte emo ;)

37. Har du mått jättedåligt psykiskt? nej

38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? nejj

39. Har du haft sömnproblem? Nejj

40. Hur ofta gråter du? Ganska sällan

41. Vad gör du när du mår dåligt? Funderar på vad jag kan göra åt det jag mår dåligt över. Fast jag mår inte dåligt alls ofta haha , aldrig typ :)

42. Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? Moa eller simon <3 love u :*

43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? Har inte så många ex . Men nej (:

44. Vilken klass går du i nu? 9B

45. Vilken skola? bikupan ...

46. Har du varit otrogen någon gång? Nejj

47. Är dina föräldrar skilda ? neiin

48. Är du stolt över dig själv? Ibland.

49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Att jag är så himla smart ! HAHAH !

50. Vad får du ofta komplimanger för? att jag är smart haha ;) , eller ;)?

51. Har du lätt att få folk att skratta? Ganska

52. Cider elller öl? Cider

53. Har du några talanger? nepp.

54. Vet du om någon är kär i dig? Ganska säker på att Simon är kär i mig :)!

55. Är du kompis med ditt/dina syskon? Ja

56. Vad står det i ditt senaste sms? Gör så <3 <3

57. Hur lång är du? 160 ungefär

58. Hur mycket väger du? - inga kommentarer .

59. Vilken storlek har du på kläderna? Det varierar.

60. Har du svarat ärligt? Ganska :)


Follow me !

Följ mig på instagram :)!
Malingandalf :)!!


Skuuulan

Sitter i skolan och ska ha slöjd snart . Har nyss haft hkk. Fucking päron sak , pretty nasty :)! Men men nu ska jag gitta :D bye!!!


frågor yeeah mään !

Nämn något som gjorde dig glad igår: Igår? Att sova hos simon :D
Vad gjorde du kl 08 i morse? Låg brevid simon och sov haha :)
Vad gjorde du för 15 min sedan? Borstade tänderna och tvättade ansiktet :)
Det sista du sa högt? Godnatt :)
Det senaste någon sa till dig:Godnatt sov så gott .
Vad har du druckit idag? Cola och pepzi och mjölk.
Vad var det senaste du åt? En kaka.
Vad var det senaste du köpte? Chips haha värsta tjockis haha ;).
Vad är det för färg på din ytterdörr? Random fråga men vinröd iallafall :)
Vad är det för väder hos dig nu? Det är kväll.. dvs. svart ute.
Godaste glassmaken? Gammeldags vanilj och blådbär och choklad haha :).
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Njäe jag vet inte.
Sover du tungt? ibland.
Drömmer du mardrömmar? Mest konstiga och förvirrade drömmar.
Trivs du med ditt jobb? Har inget jobb (a)Går bara i nian ;).
Favoritklädsel? Mysbrallor och en tröja.
Favoritlåt just nu? Life after you
Vad ser du om du tittar till höger? Mitt rum . Alltså en tv och min säng och fönster haha ;)
Vad gör dig glad just nu? Hm... bra fråga. Just nu i stunden så är de nog att jag strax ska sova :D
Vad ska du göra härnäst? SOVA :D.
Höger el vänsterhänt? Höger
Humör just nu? Bra ? 
Favoritgodis? Oj.. sånna där blå soda flaskor! Surt ska de va ! ;)
Kläder just nu? Mjukis byxor och magtröja , alltså pyamas :D
Sommarplaner? Massa :) 
Hur många kuddar sover du med? 2
Morgon eller nattmänniska? Hmm... Jag är alltid trött.
Vad är viktigast för dig? Mycket !
Är du kittlig? jo tack  ;)!
Snarkar du? Vet inte
Stjärntecken?Vågen
Äckligaste insekten? Myggor ...
Stökigt el välstädat? Mittemellan
Vad längtar du mest efter just nu? Sommar


Några bilder från kalaset !

Nu kommer några bilder från kalaset i fredags :)! Mycket lyckat faktiskt :)!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1150268/images/2012/pic_193575192.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1150268/images/2012/pic_193575192.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1150268/images/2012/pic_193575415.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1150268/images/2012/pic_193575524.jpg" class="image">


Turn me up when you feel Low !

Haj haj omvärlden! Mycket dålig uppdatering men vafan jag har faktiskt ett liv :)! Ska göra ett sånt bloggsak när jag har tid :)! Men vad fasen ska jag blogga om hihi? Äsch kommer på nått sen . Pusshej;*


Kalas för storebror nu då ;)!

Hej !! Nu sitter jag nere hos min syster och ska snart börja äta :) ska fira storebror som fyller 25 år på måndag :) men vi firar idag istället :)! Det är för litet hos Martin i stan :)! Så Marie (min syster) erbjöd sig att ha de hos henne :)! Ska äta planka och sen tårta :)!
Wilmer ska sova hos oss inatt också :)! Ledig på måndag med , studiedag :)! Nu ska det ätas lite :)! Pusshej :)!


Är man cool så är man ;)!

Titta högst upp och titta vem som började följa mig på instagram ;)! Hanna stångberg ;)! Wei !:D


We just have fun!!


Ridning Next ;)!

Hej ! Påväg till ridningen , efter de blir det plugg för dom ska ju plåga oss med 3 prov och 1 läxförhör imorgon ...
Haha nu ska jag gitta SHARÅÅ!


Melt like ma' heart !!!!

Hahah grymt fin rubrik :D! Haha efter en tråkig dag i skolan och en mycket rolig dag i tingsryds simhall så ligger jag nu här igen .. I min säng och är trött som föäänn! I skolan hände inte så mkt direkt .<3 efter skolan så gick Moa och jag hem till Moa och vi bytte om o så hemma sen åkte Moa,jag , Moas papazuur , Edvin och en kompis till han till Tingsryd för att bada och simma 8 längder bröstsim och 2 längder ryggsim . Alltså 200m bröstsim och 50 m ryggsim :)! De gick bra fast det va fan jobbigt :) ! Efter de så skrev en som jobbade där på att vi hade gjort de så vi ska lämna in den lappen till Mats imorgon så slipper vi bada med Skolan :)! Efter de så badade vi lite till och sen duschade vi och åkte sedan till Börjes , det va en liten kiosk där eller så , så vi åt lite gött där och så :)! Sen köpte Moa och jag godis eller Moa köpte kesella eller vafan de är och jag köpte godis på Börjes hahhaha ! SÅ typiskt Moa och Malin ;)! Efter de åkte vi hem och jag pluggade lite :) och nu har jag nyss läst min älskade bok "såld" den är galet bra !! O nu ska jag sova och vi har sovmorgon imorgon :D aja pusshej :*


Blubbfisk.(-)

Heeeej! Ligger i sängen och är halvt död , är så galet trött asså!! Har pluggat hela kvällen men inget sätter sig verkligen ! Jobbigt asså ! Hur FAN kan man ha prov när man samtidigt sk ha nationella prov ? NO och musik prov, nationella prov i svenska och läx förhör på spanskan på torsdag .. Fu mitt liv !! Och nu kom jag på att vi har matte läxa också ... Nä nu ska jag sova fan ! Imorgon ska jag åka och simma med Moa eller bada i Tingsryd haha xd så slipper vi bada i skolan hihi :)! Simma 8 längder bröst sim och 2 längder ryggsim ... Wäää! Aja pusshej ;*<33
Hihi ni får en fin bild på när busan är ute och går med mig hihi :D


Mozur och jag på so:n

HAJ HAJ!! just nu sitter jag och Moa på so:n i datasalen och chillar galet! Ska ha språk sen ... Fan ! Sen har vi språk ... Tyvärr <3
Pusshejdå;*


Fet låt ! :D


Pluggar livet ur mig ...


Love på dom !!<3

Hihi skorna har kommit :D åh Gud !! Puss på dom ;*


Min hemgjorda morgonrock :D

Hej ! Hahhaha här har ni ett fint mästerverk!!;) haha gjort en kort siden morgonrock i slöjden :) ska skriva värsta mycket om den nästa gång ... Steg för steg typ ... Fan :(<3 men det har tagit lång tid att höra den :) den är fan skön men fin vet jag inte men nått man kan gå runt i hemma iallafall :) haha så här är den :)!


bästisen :*

1. Vad heter hon? Moa Karlsson.

2. Hur gammal är hon? 15.

3. När träffades ni sist? För typ 2 timmar sen .

4. Har hon kille ? Nej

5. Brukar hon färga håret? Ja ibland:).

6. Har hon några syskon? Ja 2 st

7. Vad har hon för parfym? DKNY.

8. Är hon galen? Hahha ja helt fucking crazyyy !:).

9. Vad är erat bästa minne? Jag kan inte välja!

10. Har ni många minnen ihop? Massa!

11. Vart bor hon? I lessebo .
12. Har ni varit utomlands tillsammans? Nej men snart hoppas jag <3

13. Är du avundsjuk på henne? Hahha kommer ihåg att jag va de när jag va liten för hon hade så många och fina bratz hahahah ;) Och för att hon är så söt <3 :).

14. Vad heter hennes syskon? Amelia och Edvin.

15. När träffades ni första gången? För mkt länge sen.

16. Hur träffades ni? Genom våra crazy mammor tror jag .

17. Vad går hon i för sporter? Inga :).

18. Vad gör hon på helgerna? FESTER GALET !!! hahha nä men det vanliga antar jag :) och är med mig ibland :D.

19. Vad gör hon efter skolan? Jag vet inte riktigt, äter, data,tv antar jag.

21. Har ni pussats? no!

22. Brukar ni säga att ni älskar varandra? Ja som bästavänner då :).

23. Har hon fräknar? Har haft men dom syns inte nu .

24. Har ni kollat på film någon gång? Jadå!

25. Har ni bråkat någon gång? Ja men mkt länge sen.

26. Har ni sovit i samma säng? Ja .

27. Har ni skrattat tills ni gråtit? Ja haha ;).

28. Har du sett hon gråta? Ja.

29. Vad gjorde du då? Tröstade henne såklart <3.

30. Har du sett hon vara riktigt arg? haha ohja :).

31. Har hon sett dig gråta? Nej.

32. Vad ska ni göra i sommar? Får se vad sommaren har att erbjuda haha nä men massa <3!

33. Har hon svikit dig någon gång? Neiin!.

34. Har ni pratat i telefon någon gång? Haha självklart.

35. Vad skulle du göra om denna personen dog? Usch,det vill jag inte ens tänka på, en bit av mitt hjärta skulle försvinna.Skulle gråta tills det inte fanns några tårar kvar ♥

36. Kommer ni vara kompisar om 10 år? Hoppa jag verkligen!

37. Älskar du henne? Ja som fan!

38. Vad är det bästa med henne? Massa! Hon är snäll,rolig,lätt att umgås med m.m.

39. Vad skulle du vilja att hon ändrade på? Inget ?!

40. Skulle du ge henne pengar om du vann 100 miljoner? Jag skulle spendera dom med henne :)<3!

41. Hur ser hennes klädstil ut? Jeans , kofta och fläschiga tröjor och annat fint :) O converse såklart :D <3


 
 LOVE UUU MOA ♥

RSS 2.0