Spännande.

Hej ! 
Klickade hem lite aminosyror innan.. Så jäkla spännande för jag har aldrig testat det innan och jag har hört av riktigt många att det är sjukt bra så de ska bli kul att testa! Man tar en skopa och blandar med vatten , sen tar man de under träning och efter träning . 
De ska göra att du återhämtar dig snabbt, ge bättre muskelvolym, bättre pump och du kommer bli mer taggad! De bästa av allt är att de inte är nått koffein i de ;) ! Så detta ska komma nästa vecka nån gång. Det va även rea nu så passade på. Har även funderat på att skaffa hem en typ smoothiemixer, vill så gärna ha en :)! 

Så här är den ;) 

På tal om min träning.

Ja , jag har ju köpt gymkort som ni vet och försöker vara där så mycket jag bara kan för jag älskar verkligen det. Träning är något som jag verkligen brinner för och tycker är riktigt roligt ! Nu kan jag dock inte träna så mycket som jag vill för tatueringen och man ska helst vänta med träning tills den har läkt annars kan den bli kaossss, o de vill jag ju inte haha ;) men när den har läkt ska jag ta tag i de igen. Innan jag gjorde tatueringen va jag på gymmet mån- fre och vilade på helgen oftast. Jag försöker även att äta lite nyttigare nu, de tycker jag är de jobbigaste av de hela. Jag tycker ju väldigt mycket om "skräpmat" men de får jag dra ner på om träningen ska ge resultat och jag har börjat göra de och de går faktiskt riktigt bra ! Jag försöker att äta godis på helger o så isåfall. Nån dag måste man belöna sig tycker jag. Jag försöker äta kyckling , broccoli, ägg, havregrynsgröt, fisk osv o de går mycket bra :)! 
På gymmet är jag i min egna värld och kämpar så svetten rinner. De är som meditation för mig hahaha ;) jag vill bli lite bitigare, Asså lite mer muskler och bygga på lite röv , armar , axlar osv. Men jag vill absolut inte bli nått muskelmonster hahaha ;) men lite muskler tycker jag om och de är roligt att träna. Så jag tränar inte för att gå ner i vikt utan jag tränar för att gå upp i vikt kan man säga haha ;) få lite mer muskler Asså. Jag kör dock cardio ibland men de är för att forma till osv. Nä men träning är verkligen underbart i mina ögon haha ;) hur peppar jag mig? Jag följer massa fitnessmänniskor på insta tex och har ett mål i huvudet som jag vill nå. Jag kör mitt egna race ! 




Jag har inte min drömkropp än men jag ska nå den en dag, motivationen är på topp!! 

Äntligen i sängen igen

Hej ! 
Äntligen är de kväll igen så man får sova hahaha ;) så känner jag varje dag när jag vaknar , slutar skolan o ja hela tiden. 
Skoldagen gick relativt snabbt, hade 1 prov i religion , vet ej hur de gick.. Inte de roligaste ämnet direkt ;) tog 13.35 bussen hem, kom hem, la mig i sängen o somnade haha ;) vaknade och steg upp och åt. Sen pluggade jag lite körkort. Efter de begav jag mig till farmor för o prata lite. Sen gick jag upp till gymmet efter typ 1 timme. Där köttades mage, fyfan ! Kommer va halvdöd imorgon känner jag redan nu .. Men de är de jag vill så ska inte klaga :D ! Kom hem, åt 2 ägg+ proteindrink, sen duschen o nu ligger jag i sängen. Ska kolla på djurskyddarna hehe , så jäkla bra ! Missade de innan så får kolla på de nu. Ha de så bra! Imorgon är de fredag , uuuunderbart!

Gammal bilda jävel ;) 

Tisdag

Hej ! 
Ligger just nu i sängen o de är så jävla skönt efter en lång dag. 
Skolan gick väl rätt så fort, hade prov o de kändes väl helt okej hoppas jag ;) efter skolan så gick jag och Erik till en affär för att beställa ett armband , med gravyr till hans födelsedag. Han måste följa med o prova de så de är rätt storlek o så hehe ;) De är som mitt armband som jag fick utav han men en killversion utav de då haha. De va färdigt redan imorgon så ska hämta det vid 4 tiden , slutar 4 så får gå förbi där o hämta det och sen ta bussen hem. 
Kunde inte hålla mig borta från gymmet längre så jag drog upp och körde ett tungt benpass så lär ha träningsvärk i vader, lår och rumpa imorgon. Gutt!! De va inga problem med tatueringen så de va ju skönt. Efter träningen kokte jag två ägg , tog en proteinshake och en apelsin, mums :)! 
Nu ska jag läsa igenom religionen en gång , har nämligen prov i de på torsdag ... 
Pusshej !



Ler sällan när de är måndag

Hej ! 
Började denna tråkiga måndag med lite ivä, lyssnade på en kille som har hand om meditation o yoga, fick testa på lite meditation. Haha jag som har så jävla svårt för att slappna av o inte tänka på nått , de gick ju sådär... 
Efter de hade vi lunch o sen akutsjukvård, pluggade till provet vi har imorgon sen fick vi sluta. Åkte till mormor direkt efter skolan o blev gödd som vanligt, semla, macka, bulle o hela köret.. Dom tror verkligen att man aldrig får mat nånannanstans hahaha ;) sen åkte jag med pappa hem när han slutade för de va så jävla dåligt väder hehe.. Åkte hem o pluggade lite till o nu orkar jag inte plugga mer. Ska ta mig en dusch tänkte jag , saknar gymmet nått så otroligt mycket ... Ska helst inte träna när man har gaddat sig man ska vänta typ 1 vecka annars kan tattoon bli cp, den måste läka till sig lite innan. Jaja , nu ska jag dra ! Tjingeling.

Smörjer

Hej! 
Ligger just nu i sängen och smörjer in tattoooon. Den börjar läka riktigt fint nu faktiskt! 
Igår hoppade jag av hos Erik , vi bestämde oss ganska spontant för att åka in och kolla på bio på kvällen, taken 3 , så grymt jävla fucking bra film ! Rekommenderar jag verkligen verkligen verkligen ;) efter de tog vi bussen hem och tittade lite på tv o sen somnade vi. Vaknade vid kvart över 11 idag, mamma o familjen kom vid 12 och hämtade mig. Sen åkte vi till stan , skulle handla Eriks födelsedagspresent men sen blev jag så osäker , ska köpa ett armband och han vet om de så jag ville att armbandet skulle passa bra o hon i affären hade ett med 20 cm o ett med 19 cm, o de skiljde typ 200kr o sen va de krabb om man skulle behöva ändra o så. Så ska ner med han till stan på tisdag o fixa de. Sen åkte vi hem o nu ligger jag som sagt i sängen och väntar på att Moa ska komma. Vi ska nämligen sova över inatt, myspys !! Hittade en tröja på hm förresten :)!





Nu sitter den där.

Gjorde min tatuering igår , så jävla nöjd !


Kostade 2000kr och gjorde de på old sailor.

Nervös tjej.

Hej ! 
Kom nyss hem från gymmet , köttade biceps och lite triceps. Kommer va ifrån gymmet nu några dagar framöver för imorgon är de gaddning som gäller hihi !! Jag har tid hos tatueraren vid 2 o slutar tidigt imorgon så de är skönt ;) ni får se vad de blir imorgon hihi ;). 
Skoldagen va riktigt lång o dryg. Började vid halv 10 och slutade vid halv 4 , skulle egentligen slutat vid 4 men men ;) kom hem , åt ihjäl mig och sen läste jag igenom akutsjukvården som vi ska ha prov i på tisdag, yey! Fattar så oerhört mycket , eller inte.
Nu ska jag hoppa in i duschen o sen sova äntligen ! Pusshej



Smärta väntas

Hej ! 
Imorgon kommer Malin Nylander inte att kunna sitta på en stol för hon har dödat sin gump på gymmet innan... 
Haha Asså jag känner träningsvärk redan och min röv skakar seriöst hahahaha sjukt !! 
Ligger i sängen och käkar en apelsin , har precis duschat men ska sova strax ! Underbart efter en lång dag. Nä vi får se hur jag mår imorgon haha , pusshej!

Anabola ... Hahaha ;)))

De börjar synas grejer


Lite lårmuskler börjar synas när man spänner till, yey!!!

Träning är terapi.

Hej gobitar ! 
Ligger just nu i min säng och lyssnar på regnet, har precis kommit hem från gymmet och regnet bara öööser ner ute!! Körde iallafall mage och rygg ikväll , nästan helt ensam på gymet och de är grymt skönt! Man är i sin egna lilla värld när man tränar och har musik i öronen! De är riktigt härligt för man tänker inte på nått annat än träning. De är riktigt skönt ! 
Stannade kvar efter skolan idag för att handla en foundation, deo,träningskläder och en present till Eriks mamma som vi ska fira lite på lördag. Erik följde med en runda på stan , jag gick även in till tatuerarstudion där jag ska tatuera mig för att kolla hur de låg till med tider och så, ska grunna lite och gå dit på måndag och boka en tid, spännande ;) 
Imorgon har vi körlektion och nu ska jag duscha !!pusshej !


Köpte ett par härliga träningsbrallor innan på Gina.


Ett träningslinne, en foundation och en deo från hm.


Halkbanan

Hej ! 
Halkbanan igår gick bra och de va så himla roligt !! Orkar inte förklara allt vi gjorde men , sladdade som fan , gjorde hårda inbromsningar och så, riktigt skoj! Har en körlektion på fredag , det börjar närma sig slutet nu känner jag :D! 
Åkte hem till Erik igår och sov där tills idag och skoldagen va som vanligt , hände inget överdrivet roligt. Imorgon är nog den chillaste dagen någonsin haha, börjar vid 10 över 2 för vi har sovmorgon egentligen sen har vi psykiatri men den är inställd och sen har typ 90 % av klassen prov på specialpedagogiken så då är man ledig ifrån den , vår lärare hann inte med alla imorgon så jag, Moa och 2 till är på torsdag. Så har bara akutsjukvård imorgon och de är ändå rätt viktigt , vi går igenom typ viktiga saker där. Iallafall haha , ikväll har jag varit och tränat lite triceps och rumpa, fan va folk de va där ikväll. Allt va typ upptaget men den gick en hel del så de blev lättare att göra saker haha. Gick hem , duschade och sen gjorde jag ett körkortsprov och de gick väldigt bra faktiskt, ska göra ett till imorgon. Nä nu ska jag göra nått annat , pusshej !

Haha en övning vi gjorde igår , man skulle klättra ur bilen när den va uppochner. 

Trääääna.

Kalas för Iva!

Hej ! 
Igår va vi som sagt på kalas hos Iva, det var trevligt ! Jag och Moa åkte till Johanna vid 6 tiden och fixade lite grejer innan och så. Vid klockan 7 så åkte vi till Iva och efter de så trillade alla gäster in. Vi käkade och umgicks, mycket trevligt!  Vid klockan 2 på natten gick strömmen så där satt vi med massa ljus tända men sen kom den tillbaka efter en halvtimme eller så. Vid 4 tiden så gick vi och la oss. Vaknade runt halv 10 idag , käkade frulle och sen åkte Moa och jag hem vid halv 12 tiden. Jag gick direkt upp och la mig o sov, vid 2 kom min halvsyster och hennes familj och åt middag här. Vid 5 åkte dom hem och jag gick upp till gymmet, gick 20 min på bandet sen körde jag ett bröstpass och avslutade med att springa 10 min på bandet, svettig som jag va så gick jag hem och duschade och nu ska jag plugga lite inför 2 prov som kommer i veckan. Imorgon ska Moa och jag på halkbanan , lite nervöst men körkortet känns nära nu på nått vis .. :D ! Pusshej !!






Grattis Iva i efterskott!

Grattis Iva i efterskott , har letat som en galning efter nån bild som blir bra men de här som kommer nedan tycker jag passade haha ;) hoppas du hade en fantastisk dag och så ska vi jäklar fira dig ikväll !! Pusshej!




Död..

Började med 20 min snabb pw på bandet sen fortsatte jag med en hel del olika abs-övningar ( alltså magövningar) och de kändes så jävla gutt ! När jag va klar med de så vrålsprang jag 10 min på bandet o svetten rann som floder efter , alltså ett bra pass !





På g.

Hej ! 
Kom nyss hem från skolan , kort och meningslös dag idag. Vi va på en föreläsning från kvart över 8 till halv 10 och sen slutade vi ... Så Erik kommer nog ikväll men innan dess ska jag försöka plugga lite både skolplugg och körkort. Har ju halkbanan på måndag så de känns nära nu :)! Jag ska även försöka hinna träna lite med, jag köpte ett gymkort igår förresten så ska försöka träna så ofta jag kan nu , så himla roligt tycker jag att det är , får så mycket positiv energi utav de , helt sjukt ! 
Magträning står på schemat idag , spännande haha ;)! Pusshej !

Gymkort/blipp

Jaha ?

Jaha okej ? Igår när jag gick och la mig så va de helt torrt , fint och grönt ute, idag när man rullar upp rullgardinen så får man ju sig en chock minst sagt ! Helt vitt ute och snön bara öser ner... Härligt att de kommer nu ! 


En riktig soffpotatis.





Mitt nyår

Nyår va väldigt bra ! 
Jag, Erik, Emma, Frans och Maja va hemma hos Victor och åt massa god mat och hade det väldigt trevligt, spelade spel o lite så. Sen gick vi till en fest som va i hovmantorp men vi va bara där en kvart , kollade på fyrverkerierna vid 12 och gick vidare till en annan fest och snackade bara med lite folk där och sen gick vi hem till Frans och badade i hans badtunna typ 1 timme, mysigt att sluta året på de viset :)! Sen gick vi hem o då va väl klockan halv 4 eller nått. 
Vad händer resten av jullovet då? 
Jo jag ska sova hos Moa imorgon för hennes föräldrar ska iväg o vi ska käka massa gott o mysa ! Sen får vi se vad som händer mer. 
Pusshej !






Tog inte så mycket bilder på nyår men här är några.

RSS 2.0