Gött pass!

Hej ! 
Ligger helt död i min säng nu o de känns verkligen i varje muskel att jag har tränat tabata ikväll hahahaa :) riktigt gött pass faktiskt !! Kommer väl dock inte kunna ta mig ur sängen imorgon men de får man leva med, skakade verkligen i hela kroppen när passet va slut, så himla gutt! 
När jag kom hem så käkade jag en kyckling o bacon paj med massa gurka :) imorgon är de fredag , äntligen!! Pusshej :))




Etik är bara bullshit

Hej ! 
Asså åh !! Blir så arg på etiken haha fattar fan ingenting .. Ska ha prov i de imorgon men som tur är så får vi ha med anteckningar men de kvittar ju om man inte fattar vad dom menar hahaha ;p Aja .. Längtar som fan till tabatan ikväll , även fast jag har grym träningsvärk så ska de bli kul :) 
Ska även käka med snart , är sjukt hungrig :) näää nu ska jag anteckna lite till som står på powerpointsen , pusshej :) 



Bra hudkräm.

Hej ! 
Vill bara tipsa om den här nattcremen som jag faktiskt köpte billigt på Ullared , man tänker att den inte kommer va bra alls men den är faktiskt väldigt bra. En aloe Vera nattcreme, ja ni ser ju vad som står på bilden. Så jag brukar smörja på den på ansiktet efter att jag har borstat tänderna o så :) jag brukar vara väldigt torr i ansiktet nu på vintern .. Eller ha torra fläckar , men den här hjälper väldigt bra :) 



Vädret

Hallå hallå ! 
Har nyss gjort mig lite varm chokladmjölk , mumma :) blev så arg innan när jag skulle gå hem från bussen ... ALLTID när jag ska gå hem från bussen så ASSNÖAR de verkligen !! Tänkte bara ; ta mig till ett varmt land så jag slipper den här skiten .... Så fint blir sminket med när man går i snöstorm typ.. Hade prov idag i samhäll , hoppas de gick bra :) har prov på fredag , inlämningsuppgift på måndag , prov på tisdag, prov på onsdag o sen ska vi spela teater på onsdag nästa vecka på svenskan ... Lärarna vill verkligen döda en :p ikväll blir de ridning iallafall , har sån grym träningsvärk från tabatan igår och ska på de imorgon igen .. Kommer ligga död efter hahaha ;) nä nu ska jag kolla på ett avsnitt av american horror story o mysa ner mig under täcket med chokladmjölken innan jag ska på ridning vid 6 :) pusshej ;* 


Var det terräng?

klart som fan att det va....
Höll på att dö ! Terräng = ingen vila på 40 minuter ... Man är svim/spyfärdig efter ... Helt slut va jag men gött som fan va de :) vi körde på berg idag så då lägger man på mycket vikt o trampar tungt som fan. Så de kittlar ganska gött i låren nu ;) hade även lite träningsvärk efter squatsen igår och imorgon blir de tabata :) älskar träning haha :) nu har jag pluggat lite o nu ska jag kolla klart på the hunger games som Moa och jag inte kollade klart på igår :) yeah, pusshej ;*



Gooood.


Hårbulle.

Hej ! Har precis packat spinningväskan o ska strax tvätta bort mitt smink för Frida kommer vid 6 och hämtar mig så ska vi på spinning i Emmaboda , de va ett tag sen så jag kommer ju vara död efter se passet ... Lovar att de är terräng med ... Såg att jag skrev fel på förra inlägget de ska såklart stå varmrätt och inte förrätt på bilden haha ;) Sov hos Moa inatt, de va mysigt :)! Hon fixade mitt hår imorse för vi hade sovmorgon o så :) 




Söndag igen.

Hej ! 
Helgerna går ju i ultraspeed... Men har sovmorgon imorgon så tar 10 bussen , har inget ivä :D det va mycket trevligt igår :) vi åkte in till stan då och åt på koh Thai , kollade på hockey och det blev 
4-2 till lakers :) efter så åkte jag en runda med en kompis :) sen körde han hem mig :) 
Dagens planer ; har städat och gjort lite squats haha :) ska äta nu och sen duscha , sen ska jag kanske övningsköra med pappa o sen ska jag till Moa o vi ska nog käka pizza :) 
Yes, pusshej ;* 


Förrätt och efterrätt på koh Thai :) 


Hockey ;D

Mot Växjö.

Hej nu ska vi strax åka mot Växjö för att käka på koh Thai :D och kolla på hockey :) hör av mig lite senare , pusshej ;*




Lördag.

Hej vännerna :)! 
Vaknade vid 9 idag, kollade ett avsnitt av american horror story, bra serie faktiskt :)! Har precis käkat frulle o nu kollar jag på tv. Skulle gärna velat ner till gymmet o träna idag men äter fortfarande antibiotika så vill inte anstränga mig så jag får nått mer skit...
Ikväll ska familjen o jag in till stan , käka ute på nån restaurang o sen kolla hockey , lakers - Färjestad. Hoppas de blir bra :)! Kom på igår att jag inte har ätit en godisbit på hela veckan :o inte ens igår .. Hahaha helt sjukt men har inte varit sugen eller tänkt på de :)! Men ikväll ska jag köpa en stor hemmakvällsgodispåse ;) mumma! Imorgon blir de nog plugg o sen träffa Moa tror jag :) ha de så bra puss ;* ni får en bild på en sleten Malin haha :) 




Saknar gymmet.

Hej! 
Blev en lång torsdag trotsallt. Va i skolan som vanligt o skrev prov första lektionen o sen kollade vi på film på etiken sen efter etiken så ringde jobbet och undrade om jag kunde jobba ikväll o ja varför inte ?:) så jag stack hem efter jag hade hoppat av bussen , va hemma i 20 min sen stack jag till jobbet o jobbade till 9.. Men cash is king :) ! De gick bra men de va mycket att göra .. Saknar gymmet som fan kom jag att tänka på nyss ... Har inte haft tid och jag har varit sjuk så jag har inte velat träna men måste ta tag i det snart igen , efter antibiotikan ska jag ta nya tag med både tabata, spinning o gym. Spinning blir de på måndag iallafall o tisdag blir de tabata , onsdag ridning o kanske tabata på torsdag , får se lite :) saknar verkligen gymmet haha , trodde aldrig att jag skulle säga de men ja ;) imorgon är längsta dagen på veckan .. 8-4 , så jävla drygt .. Aja nu måste jag sova , pusshej ;* ni får två bilder från jobbet innan :) 





Plugg kommer från helvetet.

Hej ! 
Sitter just nu och dricker mitt te och försöker plugga .. De går ju sådär .. Har ingen ork eller lust haha vill bara sova ;) 
Imorgon är de onsdag , vilket betyder ridining o då står hoppning på schemat :) tidigare ikväll gjorde jag lite squats o bulgarian squats , hoppas på träningsvärk ;) om ni inte vet vad bulgarian squats är så sök upp de ;) otroligt jobbigt ;o nä nu måste jag ta tag i pluggandet, pusshej ;*



Helt slut.

Hej grääbbz!
Ligger i sängen nu och är alldeles slut..
Gick i skolan som vanligt till 20 över 2 o efter skolan gick jag direkt till jobbet , dom ringde nämligen in mig imorse o frågade om jag kunde jobba ikväll för en person va sjuk. Så jag hoppade in o jobbade från halv 4 till 9 , kom hem, åt , packade väskan tills imorgon, pluggade lite o sen la jag mig o jag kommer slockna när som haha ;) de ska bli otroligt gutt att få sova nu faktiskt ;) klockan är ställd och jag säger godnatt ;) 
Ni får en sjukt emobild på min lampa i fönstret , har lite bildtorka...



Humor på hög nivå




Travel.

Ibland känner jag bara för att resa till nått underbart ställe. Haha särskilt när man kollar på semesterbilder så blir man alldeles depp när man kollar ut nu haha ;) Vill upptäcka nya underbara platser. Vill bara ligga i en solsäng i nått varmt land med gassande sol o höra havet. Hatar att kolla på semesterbilder ibland. 




 
 
 
 

Vi ba' myser!

Hej ! 
Blev väckt av min kära lilla katt idag som så gärna ville in till mig o gosa haha ;) söndag idag, riktigt drygt ! Helgen har gått superfort, jag som ändå va hemma i fredags med ;o Nu mår jag bra ändå så antibiotikan har hjälpt ;) 
Kom på att jag glömde skriva vart jag fick min praktikplats , jag fick den på vikingagården här i Lessebo. Det är ett demensboende o jag är sjukt lättad över att jag fick i Lessebo den här gången. 
Dagen idag kommer att bestå av film o massa slapp. Måste även plugga lite , har prov imorgon i psykiatri. Nu ska jag strax ner o käka lite tänkte jag , pusshej ;)


Kusinen har kommit hem :)

Hej ! 
Min kusin kom hem igår från USA , hon har varit där i 3 månader ungefär så jag fick en liten present när hon kom hem, tackar ;) 



Lyxar till det.

Tycker jag är värd en ben&jerry ;) 




Antibiotika.

Hej ! 
De va som jag trodde , hade halsfluss. Riktigt jobbigt .. På vårdcentralen tog de halsprover o dom var positiva , så läkaren sa att jag hade bakterier o behövde antibiotika i 10 dagar .. 
Han sa att de förhoppningsvis försvinner inom 2-3 dagar , hoppas de gör de med :) blir ingen träning nästa vecka heller .. Pust ! Vill komma igång ..
Aja , käkade tacos nyss , mycket gutt ! Ska sätta igång en film o käka lite glass sen tänkte jag :)
Pusshej ;*




Mår pyton..

Hej ! 
Imorgon blir de ingen skola för min del , hoppas att de blir vårdcentralen istället för att kolla upp min fuckade hals .. Har antagligen halsfluss.. Jobbade innan o då va de inte så farligt , men typ vid 8 tiden så fick jag typ världens feber attack !! Frös så jag hoppade o halsen spökade som fan .. Så jag fick gå hem 45 min innan ungefär. Ska ringa vårdcentralen imorgon o hoppas att jag får komma upp. Kollade ner i halsen innan med en ficklampa o de va alldeles rött o inflammerat o vita fläckar , vilket antagligen är halsfluss, kollade tempen o den stod på 39.3 graders feber , superkul ! Kan knappt svälja vatten .. Tänk då när jag ska svälja mat .. Hehe ! 
Känner fan mina ömma halsmandlar på sidan av halsen ... 
Men jobbet gick bra annars, kände ingenting förrens runt 8 o så sa hon som jag gick med att jag kunde få gå hem om jag ville , skulle slutat vid 9 annars. 
Har haft ont i halsen i veckan o pyttelite feber men de har inte varit så farligt men ikväll va fan hemskt ! Ont i hela jävla kroppen ... Fyfan.. Hör av mig imorgon , puss ;* 




Torsdag.

Hej ! 
Blev klar lite tidigare idag för jag pallade inte fixa mitt hår så jag ska snart gå ner o ta på mig ytterkläderna o gå till bussen :) <3 
Torsdagar är sköna för då går vi inte så länge o vi börjar tidigt , är dock nervös inför vilken praktikplats jag ska få .. Nä nu måste jag gå , ni får bilder på kläder&face idag :) 




Lång dag.

Hej :)! 
De bästa på hela dagen är att sova har jag kommit på haha , så fort jag vaknar på morgonen så tänker jag på att sova på kvällen hahaha ;) sjukt, hur som helst så hade vi psykologi imorse , sen hade vi svenska o sen hade vi samhällskunskap :) skoldagen gick ganska fort ändå o när jag kom hem så sov ja i cirkus 2 timmar:) så skönt ! Sen åkte jag på ridning , riktigt roligt idag ! Vi gjorde lite nya saker som överdriven ställning o överstrykning , svårt att förklara vad de är så de skiter jag i ;) imorgon ska vi få reda på praktikplatserna , grymt nervös ! O efter skolan blir de jobb igen , alltid gött med cash ;) ! Imorgon ska vi( Moa o jag) även boka hotell i Stockholm tills i sommar :D längtar såå mycket till sommarlovet ! 
Galet ! Nu ska jag sova , pusshej ;*




Skön tisdagskväll.

Hej ! Har precis duschat o har nu krypit ner i sängen för att kolla vidare på en serie som jag började kolla på idag. Orange is the New black , riktigt bra faktiskt :) 
Avnjuter även en Cola vanilj , mycket fint ;) mår inte 100% bra heller så ja :) nu ska jag kolla vidare , puss ;) 



Hatar blodprover..

Hej ! 
Tog blodprover idag i skolan ... De va fruktansvärt o jag kunde inte hålla tillbaka tårarna , va så jävla rädd haha :) men Jossan va duktig men jag är bara så jävla rädd för de haha :) att sticka va helt okej men grymt nervöst ! Här får ni lite bilder på mitt kära blod som Jossan tog ut och på lite av grejerna vi använde ;) 





Sötaste hunden.

Hej ! Idag har varit en slapp dag :) vaknade hos Moa , käkade frulle sen stack vi till Moas systers pojkväns lägenhet o va där o passade hans underbart söta hund ;) jag åkte hem vid 2 och käkade middag med familjen o min syster o hennes familj :) de va trevligt o mycket gutt :) sen stack jag till Moa och Åke ( hunden) igen :) vi va där o kollade på film o så :) Amelia o hennes kille jobbade om ni undrar haha :) imorgon blir de pw med Moa först o sen gymmet :) pusshej ;*
Ni får ursäkta mitt rufsiga hår o mitt sletna face haha ;) 






Äntligen fredag imorgon.

Hej ! 
Ligger i sängen nu , helt slut haha :) 
Va i skolan till ungefär 1 sen åkte jag hem o lämnade väskan o så o sen stack jag till "jobbet". Har fått ett erbjudande att jobba lite helger o kvällar i hemtjänsten här i Lessebo , alltid gutt att tjäna lite pengar ;) har sommarjobbat där med så jag känner till de lite sådär :) jobbade till 9 , gick hem , duschade och åt och nu ligger jag här i sängen och ska äntligen sova :) imorgon är de ännu en lång dag.. Går nämnligen från 8 till 4 imorgon .. Vilket är fruktansvärt ! Efter skolan ska jag sova hos Moa , de kommer bli mysigt :) på lördag o söndag blir de nog träning tror jag , har inte hunnit med de nu :) pusshej ;*

Bild från grace.

Haha hittade en bild på mig o Alice när vi dansade på grace i söndags ;) 




Cozy wednesday.

Hej ! Har nyss myst ner mig under täcket med tända ljus o ska snart sätta igång en bra film tänkte jag mig. Är väldigt trött eftersom man inte är van vid att stiga upp så tidigt, skoldagen har gått bra annars tycker jag men de är lika drygt som vanligt haha ;) jaja, hörs senare puss <3




Första skoldagen.

Hej! Idag börjar skolan igen .. Vilket jag inte alls har sett fram emot. Det kommer bli massa plugg och så nu för i vecka 7 ska vi ut på praktik i 5 veckor. Vet inte än vart jag ska va men de får vi reda på lite senare. Inte nån lång skoldag tror jag inte o ridningen börjar inte förrens nästa vecka så idag blir de bara chill när man kommer hem. Imorgon är de skola igen o efter skolan ska jag till berghälla som är ett äldreboende här i Lessebo , ska va med o kolla lite för att senare kunna hoppa in ibland när dom behöver folk :) cash is king ;) nu måste jag dra mig ut mot bussen, ha de så bra puss ;*




Gårdagen och idag

Hej ! Gårdagen va skitrolig faktiskt , mycket folk dock men jävlar va de dansades ;) de va toppen , tog inte så många bilder men 1 iallafall haha ;) 
Idag vid 1 åkte jag , Hillevi o Moa in till stan o träffade Jossan. Vi åkte upp till grand o gick där lite, hittade en blusher på hm för 50kr o ett linne från bikbok för 99kr. Sen åkte vi ner till stan igen o käkade på koh Thai, fick även med mig hem lite hemmakvällsgodis, nu kommer Moa snart , pusshej ;* 




Fick inga bra bilder på linnet men jaja ;)

Matkoma...

Nu dör jag snart av matkoma... Men gott va de haha :) 
Vi ska strax åka hem , ska försöka sova tidigt o sova ut imorgon för jag ska va uppe ganska länge imorgon ju .. 
Ska upp imorgon , till gymmet, fixa mig, hämta Hillevi o sen fixa sig lite o sen vid 9 ska vi till grace , hoppas de blir bra :)
Pusshej;) bilder på maten.

Förrätt.


Varmrätt.
Efterrätt .


Blir sur av att inte träna.

Hej !
Haha jag har märkt en sak, jag blir mycket slöare o surare när jag inte får träna ... Pappa har nyckeln ner till gymmet o jag vill inte gå ner dit själv o han va inte hemma på förmiddagen så de blev ingen träning o de är för jävla kallt för att gå en pw.. Så duschade o fixade mig lite istället. Nu vid 2 ska vi till min moster o käka lite o så :) de blir säkert trevligt !:) pusshej ;*




Gutt pass.

Härligt pass innan , ni får lite bilder från dagens träning.



HAHAHA va tvungen att göra en enklare variant av ett brandmannatest , så in i helvetes jobbigt, 18 kilo pålägg.
Om ni undrar vad jag har runt handlederna så är de typ stöd , jag kan nämligen få ganska ont i handlederna om jag lyfter vikter o så :) Nästa träning blir lördag och söndag. Asså jag vill inte bli värsta muskelknutten utan bara få lite mer trimmad kropp och jag mår grymt bra av att träna.

Då var det dags för träning.




Dagens planer.

Hej ! Ligger i sängen just nu o väntar på att maten ska bli klar. Har varit ute o gått en pw innan, de va grymt skönt! 
Efter maten ska jag upp o hälsa på farmor lite tänkte jag, efter jag har varit hos farmor ska jag o pappa ner till gymmet o träna. Vill ha träningsvärk imorgon haha ;) hem o duscha sen o sen blir de att kolla på hockey vid halv 8 :) så ser min dag ut typ, pusshej ;*

Bild från innan idag när jag va ute o gick :)


Nytt år.

Hej 2014! Hoppas det blir ett lyckat år med massa roligheter som t.ex. Stockholm i sommar, lite Emmabodafestival, Grekland , fylla 18 år mm. 
Gårdagen bestod av käk hos ett par vänner till familjen sen begav sig Moa och jag till rottne med ett par vänner och firade in de nya året där. De va väldigt roligt men vi ville verkligen hem o vakna upp i våra egna sängar så Moas pappa hämtade oss vid 1 ungefär sen la man väl sig vid 3 tiden. Lyckad dag tycker jag :) 







RSS 2.0