Knegar på

Hej!
Just nu ligger jag i sängen och ska försöka sova snart för jag ska nämligen upp o jobba imorgon , börjar vid 7. 
Veckan består utav jobb o jobb o jobb.  Haha men jag trivs så förbannat bra på jobbet så de ska bara bli kul! 
Vad ska jag mer skriva ?? Hmm..
Jag och Moa har bokat lite saker som ska ske framöver , spännande ;) kommer med mer info om de en annan dag tror jag. Inte så länge kvar heller tills jag och familjer drar till Rhodos, ska bli så skönt för jag är så förbannat trött på de här äckelvädret som är här ... Regnar dag ut och dag in .. Har varit högst 2 dagar utan regn sen skolan slutade för snart 2 veckor sen .. Åh!
Nä nu ska jag sova , pusshej ! 



Student 2015

Hej ! 
Förlåt för att jag inte har skrivit men det har helt enkelt bara inte blivit så. 
För exakt en vecka sen så tog jag studenten och de va en sån otrolig känsla ... 
Vi började dagen hos en klasskompis med lite champagnefrukost sen bar det av mot skolan för lite fotografering. Vid 12 tiden så gick vi in i matsalen och hade vår sista middag, de va faktiskt gott ! 
Vid halv 2 så började utåket, vi har ju inte Utspring utan vi åker ut från en kana. Efter de så gick Moa och jag till Stortorget och hoppade i min systers mustang som vi åkte runt i till typ halv 4. De va så roligt ! jag och Moa åkte inget flak eftersom att vi hellre kände för att åka i en mustang. Vid halv 5 tiden så va vi hemma efter en och annan raggarrunda i Lessebo. Gästerna kom, vi åt och hade trevligt ! 
Vid 10 tiden så åkte jag, Amanda , Moa och saga till stan för att festa på grace. Vi va hemma vid halv 3 tiden tror jag .. Hahaha vet faktiskt inte ;) 
På torsdagen tog både Maja, Iva, Ebba, Johanna, Frans , Tommy ... Ja o många fler ! Men hann med rätt så många utav dom ändå. På fredagen så va stora slutfesten o de va riktigt roligt ! Men nu är de över och det känns helt sjukt.. Vill bara göra om de ..
Idag regnar de så de va tur att man inte tog studenten idag.. Har jobbat idag 7-17 o de gick bra! Själva sommarschemat börjar på fredag, alltså på midsommar o så jobbar jag hela helgen. 
Vad fick jag för studentpresenter då? 
• Pengar och presentkort 
• Smycken 
• Smyckeshållare
• Godis o blommor 
• Prydnadssaker 
• En fin plunta
• Alkohol 
• Ett par träningsbyxor som jag läääänge har tänkt att köpa.
• Olika sorters glas 
MED MERA ! 
O jag är så nöjd med allt ! Tack så mycket ;* 
Nä nu ska jag vila mig lite, pusshej !






















Johanna !!

Ebba !! 

Iva !! 
Ja de va väl typ allt haha , blev rätt så många bilder haha , jaja de får vi leva med ! Pusshej.

Mycket på gång.

Hejsan hoppsan !!
Har varit lite dålig på att uppdatera och det ber jag verkligen om ursäkt för men det har varit rätt mycket att göra nu senaste tiden.. 
I torsdags var det bal och de va så himla roligt ! Började att fixa mig vid typ 1-2 tiden , Moa hjälpte mig som tur va ;* 
Va klar runt 4 tiden och så körde Moa hem .. Hon har förresten tagit körkort nu !! Så himla duktig och grattis igen ;*!
Sen vid 20 över 4 så kom Tommy och Erik o hämtade mig. Vi körde till hovet o hämtade upp Frans sen körde vi till Växjö. Gick till linneparken där det va fullt med folk. Vi fotograferade en hel del eftersom många i släkten va där o så :) vid 6 tiden så gick vi mot PM där vi avslutade kvällen med god mat o de va väldigt trevligt :)! Vid halv 1 tiden gick jag och Erik för mamma väntade på oss o hon körde hem oss till Erik. Så de va en mycket lyckad kväll !!
Har bara tagit de lugnt nu i helgen , solat lite eftersom det har varit rätt så bra väder :) idag va jag o tränade, inte alls pepp på de eftersom jag va så sjukt jävla trött och jag vet inte varför jag var de ;o så jag va helt borta när jag kom hem .. Körde ben men med fokus på gumpen ;) 
Veckan som kommer lär bli helt crazy kul !! På tisdag ska jag och Moa till Lisas studentmottagning , på onsdag tar jag studenten!!!!! På torsdag tar Måååånga studenten hahaha ;) ska se hur många man hinner med :) men de är ju Iva , Johanna, Ebba, Maja, Tommy , Frans .. Ja de är rätt många den dagen hahaha ;) 
Nä nu ska jag käka nått, pusshej !


















Världens bildbomb hahah ;)!!

Inte mycket kvar.

Hej ! 
Har inte uppdaterat på ett tag hehe men det har varit rätt mycket att göra på senaste tycker jag, handla studentpresenter, skattjakt, pubrunda mm... 
Pubrundan ... Så himla rolig ! Vill bara göra om det alla dagar i veckan haha :D! Vi började då hemma hos Madde med lite fix och förfest. Vi gick sen vidare ner mot stan , sjöng och hade oss haha ;) Började på grace där vi åt och minglade typ haha ;) sen gick vi vidare mot harmoni där vi dansade ännu mer och hade det trevligt ! Sen gick hela teknikum vidare mot stars n stripes där vi drack lite och snackade med lite vänner o så. Sen stack vi vidare mot sports där vi ... Ja typ satt och snackade o drack. Pubrundan avslutades på grace igen där man verkligen dansade ihjäl sig, riktigt roligt ! Sen stack jag, Amanda , Moa och saga och åt. Efter ett tag kom Erik och hämtade mig för jag skulle sova där o sagas pappa hämtade Amanda, saga o Moa. Jäkligt bra kväll!
Skattjakten hade vi idag då och den va också riktigt jäkla bra ! Trodde inte klassen va så crazy som den faktiskt va , badade i fontän, slickade på toasits, hällde diskmedel i fontän, badade nakna i växjösjön .. Ja herregud ! Hade jag också gärna kunnat göra om flera gånger haha ;)! 
Ingen mer skola nu på hela veckan , så skönt! Ska jobba imorgon, onsdag och torsdag men inte så länge på torsdag för det är ju balen då, ser jag fram emot! 
Nä nu ska jag sova , skriver mer nån annan dag, pusshej !



RSS 2.0