Gårdagen.

Tjena! 
Gårdagen var riktigt mysig , vi blev inkörda av mamma vid 7 ungefär. Sen gick vi och åt på spice n rice , mycket gott!! Efter det gick vi och köpte gotte på hemmakväll o begav oss sen till bion som började vid halv 10. Bad neighbors , riktigt bra film !! Vid 20 över 11 var den slut o då kom Eriks morfar o hämtade oss o körde hem oss till Erik. Sov där inatt o de va riktigt mysigt !<3
Imorgon blir de bowling med Erik o hans familj , riktigt kul ! 
Nästa helg ska jag va med Moa o vi ska passa Åke när Amelia o Emil åker och kollar på Håkan Hellström :)! Riktigt kul ska de bli , helgen därefter åker Moa o jag till STOCKHOLM. !! :D ååh! Längtar! 
Hörs , puss !




Morgonträning avklarad !

Hej !
Vaknade vid halv 10, steg upp , klädde på mig träningskläder o gick en pw på ca en halvtimme sen gick jag upp till e-spåret o sprang fram till mördarbacken som man kallar den. Där gjorde jag utfall+ squats sprang en bit till. Sen gjorde jag plankan 30x3 + bicycle crunches 30x3. Magen värkte satan efter haha ;) sen fann jag en bänk o gjorde 12 upplopp o sprang vidare o hem. Hahaha hoppade typ 3 meter upp i luften o skrek när jag nästan sprang på en orm hahaha , fyyyyfan!! 
Nu ska jag käka frulle , 2 ägg, bananpannkaka med hallon, kvarg. 
Ikväll blir de bio och käka ute med Erik <3 pusshej!





HAHAHA såhär känner jag nu




I brist på annat .

Tar ett varv runt e-spåret i brist på annat. Borde plugga men pallar inte ;) har varit ute o övningskört i två timmar ungefär, övade på att hålla dragläget och jag lyckades !!! Inte ett enda motorstopp o massa beröm från pappa ;)!! Nöjd tjej! 
Nä nu drar jag mig mot spåret för lite kvällsjogging o lite övningar på spåret ;) 



Hate them

Jefla mygg/knott , har ätit upp mina ben..



Flög av som en vante.

Hej! 
Sitter just nu o äter. Ridningen gick väl bra ända tills vi skulle börja galoppera o min häst hade MYCKET energi. Blev livrädd för en sak och bockade av mig... O så flög jag av som en vante , en halvmeter från ett träd på en av de största hästarna ... Kuuul haha men de hände inget så jag är oskadd men rädd blir man ju såklart ;) 
Imorgon är en kortisdag, har sovmorgon sen åker vi in o har 1 lektion sen slutar jag. Då ska jag hem , sätta mig i solen o plugga satan haha :) ska skriva lite på min novell som jag har i skrivande , sen läsa lite deligationspapper o sen läsa lite till svenskaprovet som är på onsdag nästa vecka. Vid 6 imorgon blir de tabata. Pusshej!



Solig onsdag.

Hej ! 
Ska åka in till stan med möoa o hennes föräldrar , skönt att slippa ta bussen en dag ;) börjar med psykologi , fortsätter med eget arbete på svenskan o sen samhäll, hoppas jag hinner hem tidigt så jag hinner sola en sväng :) 
Min frulle idag , bästa yoghurten med musli. 


Duktiga tjejer.

Hej ! 
Inlines-åkningen gick förvånansvärt bra ! Trillade inte en gång o vi åkte faktiskt skapligt i slutet haha :) 
Här får ni lite bilder ;)


In action ;) 



Avslutade med en glass på ok ;)<3

Inlines med Moa ;)




Vill man bli fin får man lida pin

Ööösregnet kom när vi va mitt i träningen haha , dyyyngsur är jag nu så de blir att hoppa in i en varm dusch o sen dricka en flaska vatten (: 



Träna snart.

Hej ! 
Ligger just nu , mätt som satan haha ;) ska snart upp och träna lite i skogen med ett litet gäng damer haha ;) min samhällsbok är borta märkte jag idag ... Sååå om nån i min klass typ har 2 st böcker så kan den ena vara min (a) vi får se , annars får jag väl betala ... Imorgon ska Moa o jag åka inlines , kommer nog gå bra;)... Aja , nu måste jag byta om , pusshej , ni får bild på dagens outfit.



Hemma efter en underbar helg

Helgen startade strålande med fina vänner som jag skrev om i inlägget nedan :)<3 fortsatte med en superfin dag på strippen i Emmaboda med Erik <3 superfint väder hela dagen igår , cyklade hem o så grillade Erik åt mig haha ;)<3 supergott, sen cyklade vi till en kompis till Eriks pappa o va där o umgicks en stund sen cyklade vi hem o idag har vi bara legat inne o degat/ myst haha :)<3 helgen har iallafall varit strålande :)! 
Imorgon är de skola igen , skönt med sovmorgon så jag tar 10 bussen ;) sista hela veckan innan sommarlovet , uuuunderbart !! Nu ska jag plugga lite eftersom vi har prov imorgon hehe , pusshej ;)




Bra gjort Moa !




Myskväll med två fina tjejer.

Hej !
Sitter just nu hos Jossan , vi har nyss gått en runda. Hillevi fick åka hem från skolan för hon mådde inte alls bra , mycket synd :/ men vi åkte hem till Jossan efter skolan o sen gick vi ner till stan igen för o köpa lite gotte. Efter de gick vi hem o lagade lite mat , pasta carbonara. Mycket gott ! Nu ska vi väl snacka lite som vi tjejer ständigt gör hahaha ;) imorgon tar Moa och jag kvart över 10 bussen hem , sen ska jag duscha o sen fixa mig o sen åker jag till Emmaboda där Erik är. Skriver mer imorgon kanske , pusshej!!






Sova snart.

Hallå! 
Ligger just nu o glor på tv. Tänkte läsa lite ur min svenskabok och även läsa igenom psykiatrin en gång , hinner typ inte de i helgen. Imorgon har jag sovmorgon o sen skola då. Efter skolan så hoppar jag av i Hovmantorp för att fixa mitt hår( slinga o klippa topparna) efter de går jag till finaste Erik <3 mamma hämtar oss sen o vi ska sova här. På fredag går vi till halv 4 o efter skolan ska jag , Moa och Hillevi hem till Jossan där vi ska sova till lördag , de ska bli riktigt roligt att umgås med tjejerna på fredag :)<3! 
På lördag sticker jag till Emmaboda där jag ska på strippen med Erik o sen ska vi sova hos hans pappa :)<3 strippen är en "bilträff" typ om jag fattar de rätt haha ;) 
Ridningen ikväll gick bra o jag körde på lite färggladare ridkläder idag.



rawr


SNYYYYGGGT !
 

Supertrött

Go kväll!
Ligger i sängen o halvt sover nu. Jobbet gick väldigt bra o de rullade på o helt plötsligt va klockan 9. Kom hem , käkade , duschade o skulle försöka plugga men blev så jävla trött så jag orkade inte. Får se hur provet går imorgon .. Fan jag orkar inte!
Aja , ska sova nu, puss !



Tisdag 13/5

Hej ! 
Sitter just nu o väntar på att lektionen ska börja , då blir de psykiatri o sen hälsa. Kolla på film på båda lektionerna o sen har vi en föreläsning som vi måste gå på. Direkt efter att jag har hoppat av bussen så ska jag direkt till jobbet o jobba till 9 tror jag. Sen ska jag hem , duscha o plugga satan som jag vet att jag inte kommer göra haha men men ;)<3 nu ska jag gå in i klassrummet , pusshej !



Äntligen !!




Lagom död

Hej !!
Träningspasset ute va superkul :)!!!
Vi sprang en bit sen körde vi en övning med ett gummiband sen sprang vi lite till o gjorde en till övning o höll på så runt Ekebacken o sen sprang vi på e-spåret en bit o körde intervaller o plankan där :) sån typ av träning tycker jag verkligen om, nu sitter jag o dricker vatten på alltanen o ska snart hoppa in i duschen. Sen blir de lite plugg tror jag o sen sova :) imorgon blir de jobb efter skolan vilket jag faktiskt ser fram emot :)!! Pusshej !



Erik <3

Nu är de såhär att jag har blivit tillsammans med en så underbar pojke , Erik heter han <3 vi har snackat under en lång period o träffats några gånger o känslorna för han har bara växt o växt så vi bestämde oss för att tillslut bli tillsammans <3 ni som är vän med mig på fb vet redan de men ja , nu vet ni de som kanske inte är vän med mig på fb eller ni som har missat de <3 han är verkligen superfin❤️



Gotte

Hej ! Ligger just nu och försöker plugga på psykologin som vi har prov i på onsdag .. Suck! 
Ikväll vid 6 ska jag testa på en ny aktivitet , styrka&kondition i naturen :)! Hoppas de är nått för mig haha :) ska nog även boka klipp och slingtid idag , detta ska då ske på torsdag isf haha ;) nä nu måste jag plugga vidare. Pusshej !


Maten jag åt innan haha ;) nudlar o broccoli :)

Ut på en pw

Hej ! 
Drar mig ut på en pw i brist på annat. Har ganska ont i huvet men de kan vara för att jag har suttit inne hela dagen typ så de kan vara skönt att komma ut lite. Helgen har varit bra , va hos en liten gosis i fredags hihi ;* igår va jag med Moa o de va kul :)! Nu måste jag fan ut, pusshej!



svar på MIN kommentar !!

OH OH OH !!! Ida Warg svarade på MIN kommentar !!! Åååååh :)!!!



Haha aldrig tänkt på faktiskt




Dagens face&look








I goodiebagen



Medalj med vettni ;)

Underbart!

Åh ! Endorfiner sprutar ut ur min kropp , underbar känsla !! Sprang hela loppet som va 5.2 km, trodde aldrig att jag skulle orka men jag sprang på o spurtade sista biten så kom i mål på 32 min. Nöjd! De va en hel del folk också.Fick en liten goodiebag o nu är vi påväg hem :) 




Laddar upp

Hej ! 
Va nere på affären innan o köpte mig två påsar med broccoli , kom hem o kokade ett par stycken ! Riktigt mumma med en lite sås till :) vädret är ju dock inte lika mumma... Är inte sååå taggad på att åka in till Växjö o springa vårruset i ösregn.. Men de ska väl gå på nått vis, imorgon är de torsdag o snart är veckan slut , riktigt skönt ! Nu ska jag läsa lite ur svenskaboken, pusshej !



Pluspoäng till mig

Hej!
Måste bara säga att jag känner mig duktig , har nämnligen storstädat mitt stökiga o dammiga rum ;) så nu skiner de igen haha ;) har även läst lite ur min bok som vi har på etiken, den ska nämligen va färdigläst på fredag .. Tycker dock att det är väldigt mysigt att krypa ner under en filt o läsa medans de regnar ute ;) grymt mys! Sov en liten stund innan med, va sjukt trött. Ikväll blir de tabata o de ser jag absolut fram emot ! Pusshej! Ni får en icke idag tagen bild haha ;)




Seg.com

Hej ! 
Jag har varit lite off nu ett tag o jag vet faktiskt inte varför men nu är jag på spåret igen. Sitter i skolan nu o ikväll blir de tabata o imorgon blir de att springa vårruset med mamma o hennes vänner haha. Pusshej !




RSS 2.0